Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

sirdinga, laukiam gerų naujienų 4u.gif
Atsakyti
dirty_kiss - galiu ir aš riebiai atsakyti. Rašai ką galvoji, o galvoji taip kaip pas jus Kaune būna.
Aš Klaipėdoj 4 kartus laikiau ir sorry, nesu višta kuri nesugeba išlementi žodžio. Nieko niekas man neaiškino. Jei ko paklausdavau - neatsakydavo. Patys liepdavo viską susireguliuoti. Aš pati turėjau aiškinti viską jiems. Kai vieno paprašiau, kad paaiškintų kaip veidrodėlis nusileidžia (ten buvo mechaniškai, o kiek buvo tekę kitose sėdėt visur buvo elektriniai) tai jis man atrėžė - jeigu nežinai tai tavo problema. Važiuok arba egzaminas baigtas. Va tau ir paaiškinimas. Kai bandžiau sakyt, kad galėtų parodyt man pacitavo iš regitros egzaminų nuostatų punktą - kad egzaminuojamasis PATS privalo mokėti susireguliuoti visus automobilio valdymo įtaisus.
Ir nežinau kaip ten Kaune, bet Klaipėdos regitros aikštelė kaip kišenė, net nėra kur tos mašinos pasibandyti. Jos stovi išrikiuotos nosimis prie sienos. Išvažiuoji atbuliniu ir apsisuki, kad įvažiuotum į pratimų vietą.
Atsakyti
Nu bet ir vriedni jie ten pas jus Klaipėdoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 13, 10:44)
Tai dabar dar ir vairavimo mokykloms atsirado niša pasipinigavimui. Jie išvis bus nesuinteresuoti, kad mokinys iš pirmo karto išlaikytų egzus. Juk po trijų Regitros šturmų, mokiniai turės grįžti į mokyklas. Ir tikrai nemanau, kad už dyką tą pusę papildomo-kartojamo kurso gaus....

Manau, kad bus suinteresuoti, kad is pirmo karto islaikytu tongue.gif nes dabar visus instruktorius reitinguos. T.y. kai laikysi egzamina, fiksuos ne tik vairavimo mokykla, bet ir instruktoriu, pas kuri mokeisi. Nezinau ar tai tiesa, bet mano instruktorius del to baisiausiai keikesi. Tik gali buti, kad sunku bus gauti mokyklos baigimo pazymejima, nes nenores tarp "blogu" instruktoriu atsidurti ir lieps daug papildomu pamoku imti.
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 08 13, 14:33)
Nu bet ir vriedni jie ten pas jus Klaipėdoj  doh.gif

Arba aš tokia "laiminga" vis ant "geriausių" užsiraudavau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 13, 14:49)

Irgi gerai pasakei čia lotuliukas.gif Nors Kaune jie taaaip gražiai šypsosi, kiek man jų kliuvo, bet nuolaidų tai jokių schmoll.gif
Atsakyti
man tai išvis toks vaizdas susidarė (bent jau kaune), kad tiem regitrininkam viskas dzin..daro ką nori ir jiem nieko nepasakysi, nes jie vistiek bus teisūs doh.gif
Papildyta:

aš tai kažkaip supratau, kad vertinama kaip eigzaminuojamasis sugeba viską pats susitvaryti...bet kai pagalvoji tai ir už tokias smulkmes gali jie sugalvot ir pasakyt..neišlaikei
Atsakyti
sirdinga tiek ilgai rašo.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilute @ 2008 08 13, 13:38)
Manau, kad bus suinteresuoti, kad is pirmo karto islaikytu  tongue.gif  nes dabar visus instruktorius reitinguos. T.y. kai laikysi egzamina, fiksuos ne tik vairavimo mokykla, bet ir instruktoriu, pas kuri mokeisi.

O čia tai geras thumbup.gif Pagaliau gal instruktoriai bus priversti dirbti, o ne miegoti šalia sedėdami. Lyg šiol tai instruktoriams aukso kasyklos buvo, pinigėliusį kišenę ima ir jokios atsakomybės ar kontrolės. Labai reikia instruktorių reitingavimo, na ir vis dar tikiuosi,kad įves ir laiko apskaitos kontrolę.
Atsakyti

Nu bet sakes kokie pizonai blink.gif doh.gif Vilniuj kiek laikiau tai viska parode kaip susireguliuoti,nezinojau nieko,nes mokiausi ant senos astros,o regitroj isedau-elektronikos kaip pris...ta,nezinojau kaip veidrodzius nusistatyt.Is kur pradedantis gali ten viska zinoti,tuo labiau kad ir baime dar kamuoja doh.gif
Na,aisku,yra senas geras metodas-"metod naucnovo tyka",labai pravercia kai reikia ka susirasti sedus ant kitos masinos.Kartais tenka juo pasinaudoti ax.gif
Kai laikiau ant busiko tai viska beveik pati susiradau,tik kai islipau veidrodziu pasireguliuot tai egzaminatorius uzmates pasake kad nesireguliuoja jie doh.gif Blogai maziem zmonem gyventi,ypac kai su didele masina uzsimanai pasivazinet doh.gif
Atsakyti
blush2.gif nebus dar vestuviu lotuliukas.gif
Aikstele. Regitrininkas pajuda link tos masinos, apie kuria kalbejau, kad net kojos nekelsiu i ja, jei ji paklius doh.gif Atsisedu ir jauciuos lyg laive. Uz lango balos, lietus plaupia nezmoniskai doh.gif Sako "susireguliuokit prietaisus." As pasiziuriu kas kur randasi, bandau reguliuotis veidrodelius. Savo pusej liuksiskai iseina, o regitrininko - reikia kaip nors pasiekti svirtele (reguliuojasi mechaniniu budu).Galvoju, nu persisversiu per ji lotuliukas.gif Tada jis pasisiulo pats sureguliuoti, tik as turiu sustabdyti ji kai bus gerai. Na, siaip taip susireguliuojam. Pradedu vaziuot, isbandau masina, ir vel girdziu "ar visur apsiziurejai?" As uztikrintai linkteliu galva ir tik staiga matau - o dieve, rankinis uztrauktas doh.gif bet masina rieda liuksiskai lotuliukas.gif Regitrininkas nusisypso. Na, pradedam. Isibegejimas - liuks. Soninis prisiparkavimas - puse velnio, nes vienu metu nebemaciau liniju tam veidrodelyje kur regitrininkas reguliavo. Sustoju, paprasau, kad nuleistu zemiau, o jis pabandes - sako, nebegalima daugiau. Pabando kitaip nureguliuot - as isvis nieko nebematau doh.gif sakau, gryztam kaip buvo. Sureguliuoja kiek imanoma kad matyciau zemiau, bet vis tiek per aukstai, tai isiparkavau beveik pasistiebus ir kakla istempus doh.gif Toliau - kiemelis, T forma thumbup.gif ir estakada doh.gif Kadangi masina vaziuoja puikiausiai ir su rankiniu uztrauktu, tai ant jos sustojus jauciu, kad tas rankinis neislaikys ir as tik staigiai greicio pedala ir uzropojau. Girdziu - sustokit aiksteles sone. doh.gif Na, viskas jau man (galvoju). Bet liepe pasiruost i miesta vykt thumbup.gif Vaziuoju miestu, lietus pliaupia, kad vos matau kur vaziuot, nes valytuvai vos speja valyt, pora kartu ne ta pavara ijungiu, bet suspeju neuzgesus pasitaisyt thumbup.gif Jau tiek nedaug betruko iki grizimo i regitra ir girdziu sustokit pakrastyje. Galvoju, nori prigaut ant draudziamos vietos sustoti ir stoveti, nes ne vienos masinos salikelej nestovi, o pries tai gatvej vos prasikeist buvo imanoma. As jam - o kartais nebuvo draudziamo zenklo? (is kur kazin tos drasos atsirade buvo?) g.gif Jis - ne, nebuvo, tad galite sustot. Na gerai sustoju ir girdziu - paskutinej sankryzoj sukot is vienpusio eismo i kaire ir pasirinkot neta juosta doh.gif Nu nemaciau as to vienpusio zenklo nors tu ka per ta lietu doh.gif Negaliu nieko kaltint, nes tik pati kalta. Koja pakiso - miesto nepazinojimas, nors kai MB ir busimu uosviu paklausiau ar ta gatve vienpusis eismas, jie net budami vietiniais negalejo pasakyti, nes ten senamiestis ir tikrai ne kiekviena diena vazineja toj miesto dalyje. Vakar kaip tik vazinejom po senamiesti, bet nei as, nei MB neuzfiksavo, kad vienpusis. Kita vienpusio eismo gatve uzakcentavo, o sitos ne doh.gif
Bet siaip instruktorius saunus buvo thumbup.gif viska veliau paaiskino ir jau kitam kartui zinosiu daug naujo, ko nemoke vairavimo mokykloj, arba, pasak regitrininko, moke blogai doh.gif Tikrai dziaugiuos, kad neatsaukiau egzamino ir papuole sis regitrininkas, nors ir ne viskas pavyko.
Papildyta:
QUOTE(Stiuardese @ 2008 08 13, 16:18)
sirdinga tiek ilgai rašo....  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes pasaliniai trukdo ir klausineja kas ir kaip. Daug ka informuoti turiu blink.gif ax.gif o dar MB sesers kompo klaviaturos "enter" klavisas streikuoja doh.gif
Atsakyti
[quote=sirdinga,2008 08 13, 15:58]
blush2.gif nebus dar vestuviu lotuliukas.gif
Aikstele. Regitrininkas pajuda link tos masinos, apie kuria kalbejau, kad net kojos nekelsiu i ja, jei ji paklius doh.gif Atsisedu ir jauciuos lyg laive. Uz lango balos, lietus plaupia nezmoniskai doh.gif Sako "susireguliuokit prietaisus." As pasiziuriu kas kur randasi, bandau reguliuotis veidrodelius. Savo pusej liuksiskai iseina, o regitrininko - reikia kaip nors pasiekti svirtele (reguliuojasi mechaniniu budu).Galvoju, nu persisversiu per ji lotuliukas.gif Tada jis pasisiulo pats sureguliuoti, tik as turiu sustabdyti ji kai bus gerai. Na, siaip taip susireguliuojam. Pradedu vaziuot, isbandau masina, ir vel girdziu "ar visur apsiziurejai?" As uztikrintai linkteliu galva ir tik staiga matau - o dieve, rankinis uztrauktas doh.gif bet masina rieda liuksiskai lotuliukas.gif Regitrininkas nusisypso. Na, pradedam. Isibegejimas - liuks. Soninis prisiparkavimas - puse velnio, nes vienu metu nebemaciau liniju tam veidrodelyje kur regitrininkas reguliavo. Sustoju, paprasau, kad nuleistu zemiau, o jis pabandes - sako, nebegalima daugiau. Pabando kitaip nureguliuot - as isvis nieko nebematau doh.gif sakau, gryztam kaip buvo. Sureguliuoja kiek imanoma kad matyciau zemiau, bet vis tiek per aukstai, tai isiparkavau beveik pasistiebus ir kakla istempus doh.gif Toliau - kiemelis, T forma thumbup.gif ir estakada doh.gif Kadangi masina vaziuoja puikiausiai ir su rankiniu uztrauktu, tai ant jos sustojus jauciu, kad tas rankinis neislaikys ir as tik staigiai greicio pedala ir uzropojau. Girdziu - sustokit aiksteles sone. doh.gif Na, viskas jau man (galvoju). Bet liepe pasiruost i miesta vykt thumbup.gif Vaziuoju miestu, lietus pliaupia, kad vos matau kur vaziuot, nes valytuvai vos speja valyt, pora kartu ne ta pavara ijungiu, bet suspeju neuzgesus pasitaisyt thumbup.gif Jau tiek nedaug betruko iki grizimo i regitra ir girdziu sustokit pakrastyje. Galvoju, nori prigaut ant draudziamos vietos sustoti ir stoveti, nes ne vienos masinos salikelej nestovi, o pries tai gatvej vos prasikeist buvo imanoma. As jam - o kartais nebuvo draudziamo zenklo? (is kur kazin tos drasos atsirade buvo?) g.gif Jis - ne, nebuvo, tad galite sustot. Na gerai sustoju ir girdziu - paskutinej sankryzoj sukot is vienpusio eismo i kaire ir pasirinkot neta juosta doh.gif Nu nemaciau as to vienpusio zenklo nors tu ka per ta lietu doh.gif Negaliu nieko kaltint, nes tik pati kalta. Koja pakiso - miesto nepazinojimas, nors kai MB ir busimu uosviu paklausiau ar ta gatve vienpusis eismas, jie net budami vietiniais negalejo pasakyti, nes ten senamiestis ir tikrai ne kiekviena diena vazineja toj miesto dalyje. Vakar kaip tik vazinejom po senamiesti, bet nei as, nei MB neuzfiksavo, kad vienpusis. Kita vienpusio eismo gatve uzakcentavo, o sitos ne doh.gif
Bet siaip instruktorius saunus buvo thumbup.gif viska veliau paaiskino ir jau kitam kartui zinosiu daug naujo, ko nemoke vairavimo mokykloj, arba, pasak regitrininko, moke blogai doh.gif Tikrai dziaugiuos, kad neatsaukiau egzamino ir papuole sis regitrininkas, nors ir ne viskas pavyko.
Papildyta:

nlb supratau o iš kokios juostos sukt reikėjo?Gal iš vienpusio į vienpusį sukai ar iš dvipusio į vienpusį?
Atsakyti