Įkraunama...
Įkraunama...

REGITRA

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 04, 11:26)
aha  biggrin.gif  ax.gif  o ziurekit iskilo toks klausimas  man, o jai tas lapas yra tai reikia dar 70 zenklo ar ne? blush2.gif  g.gif

lupt lauk tuos 70 ir 90 tiktais biggrin.gif dabar su klevukais vazinet reiks thumbup.gif

QUOTE(zuvedra21 @ 2008 09 04, 13:04)
mano brolis dar tik metai turi teises, bet rugsejo pirmaja mentai nubaude kad beklevo lapu, o ju reik 2: vienas priekyje kitas gale, kaip M riades. man tai tie klevo lapai pasityciojimas  blink.gif bauda be ju 20-40lt.
lauksim naujienu is regitros.

O kodel pasityciojimas?... Man tikrai net nekilo tokia mintis.... visai gera ideja. ne vien cia LT juk yra...
Atsakyti
man tai ir daug geriau klevo lapas nei 70 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 04, 16:02)
man tai ir daug geriau klevo lapas nei 70  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
klevo lapus nusipirkau be problemos. Žymiai lengviau ne 70 ženklą. Važiuojant su klevais 70 nereikia, bet klevai turi būti ir prieky ir gale.

Su pareigūnu teko konsultuotis ar labai baisu jeigu be klevų važiuosiu. Atsakymas vienareikšmiškas: teks susimokėti už tai kad pažeidi KET, kas vėliau pabrangins VP keitimą po 2 metų...

Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 09 04, 16:17)
klevo lapus nusipirkau be problemos. Žymiai lengviau ne 70 ženklą. Važiuojant su klevais 70 nereikia, bet klevai turi būti ir prieky ir gale.

Su pareigūnu teko konsultuotis ar labai baisu jeigu be klevų važiuosiu. Atsakymas vienareikšmiškas: teks susimokėti už tai kad pažeidi KET, kas vėliau pabrangins VP keitimą po 2 metų...

o kur pirkai? ax.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif paėmiau šiandien regitrą iš pirmo karto thumbup.gif na aišku tik instruktoriaus dėka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 04, 17:59)
sveikutės 4u.gif  paėmiau šiandien regitrą iš pirmo karto thumbup.gif  na aišku tik instruktoriaus dėka blush2.gif

Sveikinu sveikinu sveikinu 4u.gif
O dabar prasom detaliau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kas pasikeitė nuo rugsėjo 1 dienos KET? Na, kad lenkti sankryžoj pagrindiniam kely nebegalima tą jau žinau, o kas dar?
Atsakyti
QUOTE(DAMA XL @ 2008 09 04, 10:15)
sėkmės  4u.gif laikom kumsčius mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif
išlaikiau thumbup.gif iš pirmo karto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 04, 16:59)
sveikutės 4u.gif  paėmiau šiandien regitrą iš pirmo karto thumbup.gif  na aišku tik instruktoriaus dėka blush2.gif

Kaip tai - tik instruktoriaus dėka? Jis ką, egzą už tave laikė?
Juk tu laikei, tu šaunuolė, tu išlaikei. Tai kur tavo nuopelnas? Kodėl sakai, kad tik kito dėka? Nepamiršk savęs mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiuardese @ 2008 09 04, 17:13)
Sveikos,

Kas pasikeitė nuo rugsėjo 1 dienos KET? Na, kad lenkti sankryžoj pagrindiniam kely nebegalima tą jau žinau, o kas dar?

http://www.transp.lt...nt=...ių eismo
Atsakyti
aš begale dauk klaidų padariau, bet instruktorius ilgai pagalvojęs atleido, pasakė, kad matė kaip rankos ir kojos prieš egzaminą drebėjo, pasakė, kad tiki manim, dar prižadėjau, kad kol neigusiu nesigrusiu ten kur labai judrus eismas
o smulkiau tai:
16 kartu uzgesau, vos nesukeliau avarijos uzvaziavau ant saligtvio, du kartus suklėiau avarine situaciją, virsijau greiti, vaziavau per letai, supainiojau begius, oi jee blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 04, 17:28)
aš begale dauk klaidų padariau, bet instruktorius ilgai pagalvojęs atleido, pasakė, kad matė kaip rankos ir kojos prieš egzaminą drebėjo, pasakė, kad tiki manim, dar prižadėjau, kad kol neigusiu nesigrusiu ten kur labai judrus eismas
o smulkiau tai:
16 kartu uzgesau, vos nesukeliau avarijos uzvaziavau ant saligtvio, du kartus suklėiau avarine situaciją, virsijau greiti, vaziavau per letai, supainiojau begius, oi jee blush2.gif

Cia instruktorius tai trb egzaminatorius turima omenyje g.gif
Tai tada jis auksinis, jei praleido rolleyes.gif
Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti