sveikos merginos, kreipiuosi į kaunietes.... gal kuri gali duot gero instruktoriaus telefono numerį, gal galėčiau gaut papildomų pamokų....
ir kuris nelupa nerealiu pinigų... nes per mokyklas konkrečiai viena pamoka papildomai-apie 70-80lt
kažkoks absurdas...
QUOTE(rasyte_ @ 2008 09 04, 17:37)
Cia instruktorius tai trb egzaminatorius turima omenyje
Tai tada jis auksinis, jei praleido
Sveikinu
Tai tada jis auksinis, jei praleido
Sveikinu
aš irgi taipat manau, šiaip aš aikštutėj npriekaištingai pravažiavau, ir spėju jis mane ankščiau mieste važiuojančią matė, nes begalę papildomų pamokų turėjau, koją gal pakišo tai kad tai visiškai naujas automobilis buvo, pedalai nesimaigo, pats toks sunkus 30km per h važiuoji ir antro bėgio neprašo, o aš iš ipratimo jungiu, o ir kiek važiavom instruktorius visą laiką kabinėjos
QUOTE(malvea @ 2008 09 04, 16:59)
sveikutės
paėmiau šiandien regitrą iš pirmo karto
na aišku tik instruktoriaus dėka 
saunuole kad is pirmo karto ja paimei sveikinu
QUOTE(malvea @ 2008 09 04, 17:41)
aš irgi taipat manau, šiaip aš aikštutėj npriekaištingai pravažiavau, ir spėju jis mane ankščiau mieste važiuojančią matė, nes begalę papildomų pamokų turėjau, koją gal pakišo tai kad tai visiškai naujas automobilis buvo, pedalai nesimaigo, pats toks sunkus 30km per h važiuoji ir antro bėgio neprašo, o aš iš ipratimo jungiu, o ir kiek važiavom instruktorius visą laiką kabinėjos
tik kai grįžom kažkaip nustebino 
nu bet tu laiminga
Papildyta:
QUOTE(Rigedora @ 2008 09 04, 17:40)
sveikos merginos, kreipiuosi į kaunietes.... gal kuri gali duot gero instruktoriaus telefono numerį, gal galėčiau gaut papildomų pamokų....
ir kuris nelupa nerealiu pinigų... nes per mokyklas konkrečiai viena pamoka papildomai-apie 70-80lt
kažkoks absurdas...
galiu duoti jai reikia dar parasyk i az
QUOTE(malvea @ 2008 09 04, 17:28)
aš begale dauk klaidų padariau, bet instruktorius ilgai pagalvojęs atleido, pasakė, kad matė kaip rankos ir kojos prieš egzaminą drebėjo, pasakė, kad tiki manim, dar prižadėjau, kad kol neigusiu nesigrusiu ten kur labai judrus eismas
o smulkiau tai:
16 kartu uzgesau, vos nesukeliau avarijos uzvaziavau ant saligtvio, du kartus suklėiau avarine situaciją, virsijau greiti, vaziavau per letai, supainiojau begius, oi jee
o smulkiau tai:
16 kartu uzgesau, vos nesukeliau avarijos uzvaziavau ant saligtvio, du kartus suklėiau avarine situaciją, virsijau greiti, vaziavau per letai, supainiojau begius, oi jee
sveikinu!
QUOTE(kvyka @ 2008 09 04, 15:32)
lupt lauk tuos 70 ir 90 tiktais
dabar su klevukais vazinet reiks
O kodel pasityciojimas?... Man tikrai net nekilo tokia mintis.... visai gera ideja. ne vien cia LT juk yra...
O kodel pasityciojimas?... Man tikrai net nekilo tokia mintis.... visai gera ideja. ne vien cia LT juk yra...
http://www.delfi.lt/...php?id=18412471
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 09 04, 18:19)
Taigi čia delfio Vox Populi rubrika, kur rašo kas nori. Tai vieno žmogaus nuomonė. Iš manęs šiandien irgi išsityčiojo. Žiauriai. Pykau klaikiai. Bet nepulsiu dėl to rašyti į kokį delfį ar dar kur aiškindama, kad tie lipdukai pasityčiojimas. Liaudis mūsų neišaugę iš urvinių, va kame bėda.
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 04, 18:29)
Taigi čia delfio Vox Populi rubrika, kur rašo kas nori. Tai vieno žmogaus nuomonė. Iš manęs šiandien irgi išsityčiojo. Žiauriai. Pykau klaikiai. Bet nepulsiu dėl to rašyti į kokį delfį ar dar kur aiškindama, kad tie lipdukai pasityčiojimas. Liaudis mūsų neišaugę iš urvinių, va kame bėda.
kai delfi komentaruose pasiskaitai tai atsiranda daugiau tokiu...
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 09 04, 18:46)
Komentarus ten tai išvis kažkokie išgamos rašo
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 04, 18:50)
na visi mes turim savo nuomones.
QUOTE(malvea @ 2008 09 04, 17:59)
sveikutės
paėmiau šiandien regitrą iš pirmo karto
na aišku tik instruktoriaus dėka 
QUOTE(skaika @ 2008 09 04, 18:16)
Šaunuoliukes
Papildyta:
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 09 04, 19:46)
na tegu tada taip ir man
O cia linksmiau (kas dar nera mate):
http://video.online.ua/6/3559.php
QUOTE(malvea @ 2008 09 04, 18:28)
aš begale dauk klaidų padariau, bet instruktorius ilgai pagalvojęs atleido, pasakė, kad matė kaip rankos ir kojos prieš egzaminą drebėjo, pasakė, kad tiki manim, dar prižadėjau, kad kol neigusiu nesigrusiu ten kur labai judrus eismas
o smulkiau tai:
o smulkiau tai:
Cia per egza??
Neblogai...Kokiam mieste???