Įkraunama...
Įkraunama...

REGITRA

QUOTE(kvyka @ 2008 09 04, 20:07)
Šaunuoliukes  thumbup.gif
Papildyta:
na tegu tada taip ir man  nail.gif  per šikna nesukiši ... Tik va, kažkodėl as lietuveliu tauta gindavau, kad nesam mes jau tokie muzikai ir pan, bet deja kadangi - melyna padange  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O cia linksmiau (kas dar nera mate):
http://video.online.ua/6/3559.php

lotuliukas.gif  paziurejus teigiu, kad as tikkkrai tikra tikrai moku vairuoti!!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu pavare mergina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As irgi tada moku vairuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 04, 19:07)
Šaunuoliukes  thumbup.gif
Papildyta:
na tegu tada taip ir man  nail.gif  per šikna nesukiši ... Tik va, kažkodėl as lietuveliu tauta gindavau, kad nesam mes jau tokie muzikai ir pan, bet deja kadangi - melyna padange  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O cia linksmiau (kas dar nera mate):
http://video.online.ua/6/3559.php

lotuliukas.gif  paziurejus teigiu, kad as tikkkrai tikra tikrai moku vairuoti!!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

niu cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif neturiu zodziu na mergaite labai pries eisma traukia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 09 04, 18:57)
na visi mes turim savo nuomones.

Drąbstymosi purvais vardan pasidrąbstymo, visokių neapgalvotų šlikštynių rašymo tikrai nepavadinčiau nuomonės turėjimu. Kai kurie žmonės tiesiog taip smaginasi - kitus su š... maišydami.
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related

dar vienas vaizdealis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 04, 17:28)
aš begale dauk klaidų padariau, bet instruktorius ilgai pagalvojęs atleido, pasakė, kad matė kaip rankos ir kojos prieš egzaminą drebėjo, pasakė, kad tiki manim, dar prižadėjau, kad kol neigusiu nesigrusiu ten kur labai judrus eismas
o smulkiau tai:
16 kartu uzgesau, vos nesukeliau avarijos uzvaziavau ant saligtvio, du kartus suklėiau avarine situaciją, virsijau greiti, vaziavau per letai, supainiojau begius, oi jee blush2.gif

siaubas blink.gif na netikiu, kad savo darbą sąžiningai atliekantis žmogus būtų praleidęs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 04 rugsėjo 2008 - 18:49
QUOTE(kvyka @ 2008 09 04, 19:35)

o kai ziauru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 09 04, 18:01)
sveikinu! 4u.gif  gal egzaminatoriui kisiuka pakisai? biggrin.gif

va tas ir yra, kad nea, nebuvo kada, obeto apie jį girdėjau, kad jei duosi kyšį ilgam užsisės schmoll.gif o kai pasakė, kad išlaikiau, tai liepė greit dinkt iš akių blink.gif tai ir vėl neturėjau kaip, nors norėčiau jam atsidėkot, bet gi neisiu stovėt prie regitros su vokeliu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Crassula @ 2008 09 04, 19:12)
Cia per egza??
Neblogai...Kokiam mieste??? lotuliukas.gif

na taip 4u.gif Utenoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 04, 17:28)
aš begale dauk klaidų padariau, bet instruktorius ilgai pagalvojęs atleido, pasakė, kad matė kaip rankos ir kojos prieš egzaminą drebėjo, pasakė, kad tiki manim, dar prižadėjau, kad kol neigusiu nesigrusiu ten kur labai judrus eismas
o smulkiau tai:
16 kartu uzgesau, vos nesukeliau avarijos uzvaziavau ant saligtvio, du kartus suklėiau avarine situaciją, virsijau greiti, vaziavau per letai, supainiojau begius, oi jee blush2.gif

ohmy.gif tai ar ne gryniausia sekme?........
Atsakyti
QUOTE(kalila @ 2008 09 05, 08:21)
ohmy.gif  tai ar ne gryniausia sekme?........

sėkmė kitiems kelyje bus tada, jei tas pats nevyks realiai vairuojant cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kalila @ 2008 09 05, 08:21)
ohmy.gif  tai ar ne gryniausia sekme?........

tik nsijuokit, bet buvau su savo laimingomis kelnėmis blush2.gif biggrin.gif kai tik jas apsivelku mam visada velniškai pasiseka g.gif ax.gif , bet dažnai negaliu vilktis prasta medžiaga, bijau, kad susinešios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 05, 08:24)
tik nsijuokit, bet buvau su savo laimingomis kelnėmis blush2.gif  biggrin.gif  kai tik jas apsivelku mam visada velniškai pasiseka g.gif  ax.gif , bet dažnai negaliu vilktis prasta medžiaga, bijau, kad susinešios lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 05, 08:23)
sėkmė kitiems kelyje bus tada, jei tas pats nevyks realiai vairuojant cool.gif

pritariu drinks_cheers.gif šiaip aš daug važinėjau ir vairavau puikiai, bet kas ten per egza buvo neįsivaizduoju, gal jaudulys, dar instruktorius be perstojo rekė, kelyje viena po kitos neplanuotos kliūtys, krūva besigrūdančių vairuotojų, dar visi keliai tvarkomi, linijos nenupieštos, o dar pats automobilis, kaip aš sakau pusė džipo, visiškai naujas, pedalai nesimaigo, o labiausiai tas bėgių įdomumas koją kišo doh.gif
Atsakyti