Aciu aciu uz sveikinimus, labai malonu

QUOTE(Olichka @ 2008 09 05, 13:11)
ir as savo aplodesmentais

QUOTE(kvyka @ 2008 09 05, 12:52)
as taip pat

labas

QUOTE(skaika @ 2008 09 04, 17:16)

QUOTE(malvea @ 2008 09 04, 17:28)
aš begale dauk klaidų padariau, bet instruktorius ilgai pagalvojęs atleido, pasakė, kad matė kaip rankos ir kojos prieš egzaminą drebėjo, pasakė, kad tiki manim, dar prižadėjau, kad kol neigusiu nesigrusiu ten kur labai judrus eismas
o smulkiau tai:
16 kartu uzgesau, vos nesukeliau avarijos uzvaziavau ant saligtvio, du kartus suklėiau avarine situaciją, virsijau greiti, vaziavau per letai, supainiojau begius, oi jee
o smulkiau tai:
16 kartu uzgesau, vos nesukeliau avarijos uzvaziavau ant saligtvio, du kartus suklėiau avarine situaciją, virsijau greiti, vaziavau per letai, supainiojau begius, oi jee

jei ką noriu isnuomot tavo kelnes trečiadieniui 11 val

QUOTE(kvyka @ 2008 09 04, 19:07)
Šaunuoliukes 
Papildyta:
O cia linksmiau (kas dar nera mate):
http://video.online.ua/6/3559.php
paziurejus teigiu, kad as tikkkrai tikra tikrai moku vairuoti!!!!

Papildyta:
O cia linksmiau (kas dar nera mate):
http://video.online.ua/6/3559.php
paziurejus teigiu, kad as tikkkrai tikra tikrai moku vairuoti!!!!
na jejaa

QUOTE(Crassula @ 2008 09 05, 08:39)
Dar norejau paklausti, o kaip jums tas susipazinimas Regitros aiksteleje su automobiliu???
Man tai panasu i pasityciojima, nes net pavaru neiseina perjungti...
Man tai panasu i pasityciojima, nes net pavaru neiseina perjungti...
Man tai irgi visiškas pasityčiojimas. Negi per 3 min ir automobily, ką reikia susireguliuoji ir apsipranti. Juk ir profesionalai gavę naują automobilį, pirma krupščiai apsižiūri, kas kur yra, o tik po to važiuoja. O čia reikia egzą laikyti.

QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 05, 09:04)
pritariu, nes pripranti prie mašinos ir gerai būna, o čia tai su viena tai su kita...
aš jau negaliu net naktimis miegoti normaliai
rytoj egzaminas... kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad nieko nebemoku
o jeigu egzaminuotojas dar pradės ant manęs rėkti, tai iš viso bus gražu, dar apsiverksiu
jau tikrai nenorėčiau, kad piktas pakliūtų...
aš jau negaliu net naktimis miegoti normaliai

QUOTE(Stiuardese @ 2008 09 05, 11:32)
Na ką mergaitės, buvau šiandien Regitroj...
Gaila aišku
bet.......
paliksiu aš jus čia toliau šturmuot regitros aukštumas, nes AŠ PAGALIAU IŠLAIKIAU!!!!!!!!!
Gaila aišku

paliksiu aš jus čia toliau šturmuot regitros aukštumas, nes AŠ PAGALIAU IŠLAIKIAU!!!!!!!!!

QUOTE(Olichka @ 2008 09 05, 12:11)
priimk sveikinimus

trečiadienį man egzas..jau dabar naktimis vis važiuoju ir važiuoju

ir bijau kad per žiopluma galiu neišlaikyt

QUOTE(DAMA XL @ 2008 09 05, 15:07)
nesijaudink, išlaikysi ir be mano kelnių

sveikinimai išlaikiusioms...
Malvea, man gėda būtų sakyti kad 16 kartų užgesau... Tikrai kelyje su Tavim nenoriu susitikti

Malvea, man gėda būtų sakyti kad 16 kartų užgesau... Tikrai kelyje su Tavim nenoriu susitikti

kažkada rašėt, kad 10 centų reikia į batą įsidėti
reiks būtinai nepamiršt

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 09 05, 16:25)
sveikinimai išlaikiusioms...

vairuoju aš šiaip gerai tik tada taip gavos, o dėl savo žioplumo užgesau tik kokius tris kartus, aišku ir kitu daugumos galėjau išvenkt, bet tam reikėtu daugiau įgudžių, jau rašiau, kad man pasitaikė vien avarinės cituacijos, kaip prakeiktas tas pusvalandis buvo, pestieji iš užkrūmų per kelia soka, daugiašalese sankryzose sunkvežimiai gesta, o dar keliu tvarkimo agregatai, instruktorius rekia kaip pasiutes, su tuo automobiliu jokio posukio antru begiu neissuksi, visada pirma reikia, nes ir iškart gesta. O visų blogiausia, kad prieš mane tuo pačiu maršrutu kita regitrinė važiavo, tai n kartu vos ne iki galo stabdį mykt reikejo, o kaip sakoma, po klaidos seka klaida, dar bent tas instruktorius taip butu nerekes, vista isvadino!
Papildyta:
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 05, 16:52)
dar pirštą kur nuspaus, pedalo neišmygsi

Nu va ir vėl su problema susidūriau
Noriu važinėt su tėvu. Instruktorius sakė, kad nereikia pravažiuot 10 važiavimų, kad gautum mokyklos baigimo pažymėjimą. Reikia teoriją išsilaikyt. Bet aš nelaikiau mokyklinio teorijos - ėjau tiesiai į Regitrą su atestatu. Bet esu susimokėjus už teorijos kursą mokykloj ir vaikščiojus į paskaitas. Jeigu nunešiu tą lapuką iš Regitros, kad išlaikiau teoriją, duos mokyklos baigimo pažymėjimą?

QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 09 05, 17:36)
Nu va ir vėl su problema susidūriau
Noriu važinėt su tėvu. Instruktorius sakė, kad nereikia pravažiuot 10 važiavimų, kad gautum mokyklos baigimo pažymėjimą. Reikia teoriją išsilaikyt. Bet aš nelaikiau mokyklinio teorijos - ėjau tiesiai į Regitrą su atestatu. Bet esu susimokėjus už teorijos kursą mokykloj ir vaikščiojus į paskaitas. Jeigu nunešiu tą lapuką iš Regitros, kad išlaikiau teoriją, duos mokyklos baigimo pažymėjimą?

turetu tai tu pasiskambink i mokukla ir nereikes spelioti