Įkraunama...
Įkraunama...

REGITRA

QUOTE(malvea @ 2008 09 05, 10:39)
tikrai instruktorius viską papasakos thumbup.gif  aš tai išnaujo automobilį net išmokau, dar daukur buvo tikrai įdomu, nes nauja mašina, nelabai gaudaus, bet kai pradėjo pasakot, kad posukis žemyn į kairę, o aukštyn į dešinę, kaip įjunkt pirmą antrą ar trečią bėgį, tai pasijaučiau kaip pirmoj vairavimo pamokoj doh.gif

geras, aš maniau, kad jie tokie pikti, kad absoliučiai nieko nesako smile.gif nuraminot biški smile.gif
Atsakyti
Na ką mergaitės, buvau šiandien Regitroj...
Gaila aišku verysad.gif bet.......
paliksiu aš jus čia toliau šturmuot regitros aukštumas, nes AŠ PAGALIAU IŠLAIKIAU!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 09 05, 11:32)
Gaila aišku  verysad.gif  bet.......
paliksiu aš jus čia toliau šturmuot regitros aukštumas, nes AŠ PAGALIAU IŠLAIKIAU!!!!!!!!!

saunuole thumbup.gif sveikinimai dideliausi friends.gif kaip sekesi placiau? ax.gif
Atsakyti

DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 09 05, 09:39)
Dar norejau paklausti, o kaip jums tas susipazinimas Regitros aiksteleje su automobiliu???

Kas zinot Klp regitros aikstele, tai... pavaziuoji 20m, apsisuki ir lendi i mini aikstele figuras daryti (egzas time!). Ir pasivazinejimas 1 begiu lotuliukas.gif as durnele galejau ir posiukius stovint pajungineti, nes man su jais buvo sposai blush2.gif Bet klp tikrai nelabai ir yra kur susipazinti su masiniuku

QUOTE(malvea @ 2008 09 05, 11:39)
tikrai instruktorius viską papasakos thumbup.gif  aš tai išnaujo automobilį net išmokau, dar daukur buvo tikrai įdomu, nes nauja mašina, nelabai gaudaus, bet kai pradėjo pasakot, kad posukis žemyn į kairę, o aukštyn į dešinę, kaip įjunkt pirmą antrą ar trečią bėgį, tai pasijaučiau kaip pirmoj vairavimo pamokoj doh.gif

O man visus laikymus (visus 3...) egzaminuotojai i mano kls atsakydavo: "o tai kaip Jus manote??" ... doh.gif

QUOTE(Stiuardese @ 2008 09 05, 12:32)

dideliasi sveikinimai!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti

SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaičiukės 4u.gif Nugi visvien aš visad būsiu su jumis friends.gif

O plačiau... Kadangi Kaune vargau vargau... iš 4 kartų į miestą išvažiavau tik vieną vienintelį kartelį, o paskutinį sykį dribau, sulaužiau kojelę Regitros motociklui, namo gryžau pasišokinėdama tik ant vienos kojos (labai džiaugiausi, klad nereikėjo nieko siūt gipsuot), tai nusprendžiau, kad reikia kažką daryt, o ne muštis galva į sieną, tai susižinojau, kad Regitros padaliniuose, kur neturi savo motociklų galima laikyt egzą su savu ax.gif Arčiausiai pasirodė Alytus, tai ten ir laikiau ax.gif Aikštelėj pravažiavau puikiai, o ir prieš egzą leido 2,3 ar 4 kartus pasivažynėt egzo trasa (o ne kažkur aikštelės pašonėj kaip Kaune, kai prie visko gauni aparatą, kurį matai pirmą kartą), tai ir problemų nekilo ax.gif Išvažiavus į miestą labai patiko tenykščiai vairuotuojai thumbup.gif Jei mato, kad tau reiks persirikiuot, tai toj antroj juostoj ir pristabdo, praleidžia ir vargšą studentą ir jo egzaminuotuoją thumbup.gif O maršrutas nebuvo sunkus, į dešinę, į kairę, paskui dar kelis kart į kairę, šviesoforai, greičio apribojimas iki 40 keliose vietose ir viskas, važiavau ir jaučiau malonumą, kad AŠ VAIRUOJU rolleyes.gif Gryžom aikštelėn, nulipau , pribėgau prie egzaminuotjo ir tik "nu kaaaip", tas net atsitraukė lotuliukas.gif sako išlaikėt, tik vienoj vietoj posūkio neparodėt, bet daugiau viskas gerai thumbup.gif Va tada pasijutau tarzanu, iš lūpų išsprūdęs "Jahooo" ir "ačiū", ir tarzaniškas "šokis" jaučiu atrodė kvailai, bet man buvo dzin lotuliukas.gif Įtariu apturėjo ten visi diedai atrakcijos tokį vaizdą matydami lotuliukas.gif

Tai tiek, o atrodo neturiu ką pasakot, bet pripyliau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiuardese: 05 rugsėjo 2008 - 10:56
QUOTE(kvyka @ 2008 09 04, 19:07)

O cia linksmiau (kas dar nera mate):
http://video.online.ua/6/3559.php

darbe verkiau iš juoko biggrin.gif:D:D:D:D:D:D:D nu čia tai vairuotoja biggrin.gif:D:D:D:D
Atsakyti
As irgi vakar pagaliau islaikiau egza regitroj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olichka @ 2008 09 05, 12:11)
As irgi vakar pagaliau islaikiau egza regitroj  biggrin.gif

Valiooooooo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

sveikinu saunuole mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

tave taip pat sveikinu 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti