Įkraunama...
Įkraunama...

REGITRA

QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 05, 09:04)
pritariu, nes pripranti prie mašinos ir gerai būna, o čia tai su viena tai su kita...
aš jau negaliu net naktimis miegoti normaliai blush2.gif  rytoj egzaminas... kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad nieko nebemoku sad.gif o jeigu egzaminuotojas dar pradės ant manęs rėkti, tai iš viso bus gražu, dar apsiverksiu sad.gif jau tikrai nenorėčiau, kad piktas pakliūtų...

nepaklius viskas bus gerai mirksiukas.gif o as ta kleva maziuka atsispauzdinau kad prieki uzsilipdyt,nes gale tai koki reik ussiklijavau o va prieki tai toks tas didziulis atrodo tai sende persiklijuosiu mazesni,del to gal nebaus? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 05, 09:44)
aš tai džiaugiuos, kad iš manęs 'pasityčiojo' - puiki proga apsiprast, o ir perjungt galėjau, nes po aikštelę važinėjau.
Papildyta:

baikit juokus biggrin.gif juk tarkim su polo mokiusis visą gyvenimą su polo nevažinėsit? jei moki vairuot - mašina ne bėda, nemoki - gal ir taip.

Be abejo, jei jau pramokai vaziuoti tai mokesi su kiekviena masina vairuoti. Bet...

Mano brangusis, vairuojantis jau 20 metu, ir ismaises puse Europos, ne tik kaimo keliukais, bet didmiesciuose , prie isnomuotos masinos pripranta apie 2 kilometrus nuvaziaves.

O perjungineti pavaras tokiam mazam plote nedrasu... doh.gif Tai sakot jungineti??
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 05, 08:56)
aikštelėj bėgius??? blink.gif  juk ten tik ant 20 važiuoji, na kai įsibegėji antrą jungi, bet šiaip pirmu ir atbuliniu stumdais g.gif

prabandant važinėjau po regitroj teritoriją, tai antrą buvau įsimetus. ne egzaminų aikštelėj, o iš jos išvažiavus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 09 05, 09:14)
Be abejo, jei jau pramokai vaziuoti tai mokesi su kiekviena masina vairuoti. Bet...

Mano brangusis, vairuojantis jau 20 metu, ir ismaises puse Europos, ne tik kaimo keliukais, bet didmiesciuose , prie isnomuotos masinos pripranta apie 2 kilometrus nuvaziaves.

O perjungineti pavaras tokiam mazam plote nedrasu...  doh.gif  Tai sakot jungineti??

as tai nieko nejunginejau,nors viena karta teko vaziuoti su golfu ir papuole golfas laikant tai man pasiseke biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 05, 09:49)
Crassula galiu, negi gaila, bet mano dydis toks nemažas blush2.gif
l'eau pati žinau, kad neturėjo praleist, niekaip negaliu nustot galvot kodėl jis taip pasielgė, nes visą kelią man itin šiurkštus buvo, gal sąžinė užgraužė     lotuliukas.gif
Papildyta:

girdėjau, kad prieš porą mėnesių svarstė šitą klausimą, bet speju jis buvo atmestas unsure.gif

Man ir reik didelio dydzio!!!! Valio!!!!
-------- varau i Utena- --------

Malvea, man atrodo, kad tu aprasydama savo vairavima, per egza, gerokai patirstinai spalvas lotuliukas.gif Ispradziu maniau , kad tai pokstas lotuliukas.gif

O siaip, gal kai kurios klaidos, gali buti ir vertybes... unsure.gif - cia pilvosofiskai pasakiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crassula: 05 rugsėjo 2008 - 08:36
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 05, 09:04)
pritariu, nes pripranti prie mašinos ir gerai būna, o čia tai su viena tai su kita...
aš jau negaliu net naktimis miegoti normaliai blush2.gif  rytoj egzaminas... kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad nieko nebemoku sad.gif o jeigu egzaminuotojas dar pradės ant manęs rėkti, tai iš viso bus gražu, dar apsiverksiu sad.gif jau tikrai nenorėčiau, kad piktas pakliūtų...

ryt laikysim uz tasve kumscius ir manau bus viskas ok thumbup.gif ir paimsi ta regitra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 09 05, 09:19)
Man ir reik didelio dydzio!!!! Valio!!!!
-------- varau i Utena- --------

valiooo. Mano kelnės visagalės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dovilyte5 aš prieš egzaminą visų lempučių reikšmes ir visus bakelius pamiršau doh.gif bet kai atsisėdi į automobilį kažkaip viskas grįšta thumbup.gif patarčiau nesijaudint, bet pati žinau kaip tai sunku, parašyk kada laikysi, laikysim už tave kumščius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 05, 09:15)
prabandant važinėjau po regitroj teritoriją, tai antrą buvau įsimetus. ne egzaminų aikštelėj, o iš jos išvažiavus mirksiukas.gif

siaip ne aikstelej tai ir reikia vaziuoti antru, nes pirmas tik isibegejimui juk skirtas, o aikstelej visur tik pirmu issikyrus kai reikia isibegejimo linijoj vaziuoti tai imeti antra ir stoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 09 05, 09:49)
siaip ne aikstelej tai ir reikia vaziuoti antru, nes pirmas tik isibegejimui juk skirtas, o aikstelej visur tik pirmu issikyrus kai reikia isibegejimo linijoj vaziuoti tai imeti antra ir stoji  smile.gif

o as antro isvis nemeciau niekur ir buvo gerai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 05, 09:12)
nepaklius viskas bus gerai mirksiukas.gif  o as ta kleva maziuka atsispauzdinau kad prieki uzsilipdyt,nes gale tai koki reik ussiklijavau o va prieki tai toks tas didziulis atrodo tai sende persiklijuosiu mazesni,del to gal nebaus? g.gif  blush2.gif

na tikiuosi smile.gif o dėl klevo lapo tai tikrai nebaus biggrin.gif aš važynėčiau net ir kiekviename kampe apsiklijavusi tuos lapus, kad tik greičiau teises gaučiau smile.gif
dėl antro bėgio, tai mano instruktorius sakė, kad jie negali rpašyti jo jungti, nes labai mažas įsibėgėjimo takelis (Vilniuje)...
dar norėjau paklausti, pvz jeigu tokia situacija, rytoj ryte bus rūkas, o priešrūkinės visose mašinose buvo? pvz astroje aš nemačiau kur jungiasi g.gif
laikau ryt labai anksti 7.30, būsiu pati pirma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 05, 10:05)
na tikiuosi smile.gif o dėl klevo lapo tai tikrai nebaus biggrin.gif aš važynėčiau net ir kiekviename kampe apsiklijavusi tuos lapus, kad tik greičiau teises gaučiau smile.gif
dėl antro bėgio, tai mano instruktorius sakė, kad jie negali rpašyti jo jungti, nes labai mažas įsibėgėjimo takelis (Vilniuje)...
dar norėjau paklausti, pvz jeigu tokia situacija, rytoj ryte bus rūkas, o priešrūkinės visose mašinose buvo? pvz astroje aš nemačiau kur jungiasi  g.gif
laikau ryt labai anksti 7.30, būsiu pati pirma  blush2.gif

visko pasiklausk nuejusi ko nezinosi mirksiukas.gif as kaip nuejau is tu nervu veidrodelius kad reguliouoju o man jie nejuda isvis doh.gif ilipo instruktorius sakau nu zinokit atsiprasau bet cia arba as kvaila arba jusu masina sugedus lotuliukas.gif sako neskubek viskas savo laiku lotuliukas.gif doh.gif uzkuriau maske viska parode paaiskino cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 05, 10:05)
dar norėjau paklausti, pvz jeigu tokia situacija, rytoj ryte bus rūkas, o priešrūkinės visose mašinose buvo? pvz astroje aš nemačiau kur jungiasi  g.gif
laikau ryt labai anksti 7.30, būsiu pati pirma  blush2.gif

tikrai instruktorius viską papasakos thumbup.gif aš tai išnaujo automobilį net išmokau, dar daukur buvo tikrai įdomu, nes nauja mašina, nelabai gaudaus, bet kai pradėjo pasakot, kad posukis žemyn į kairę, o aukštyn į dešinę, kaip įjunkt pirmą antrą ar trečią bėgį, tai pasijaučiau kaip pirmoj vairavimo pamokoj doh.gif
Atsakyti