Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

QUOTE(KEIBI @ 2005 06 04, 18:51)
Savisky varyk sportuot ir js bus toks ax.gif
[/u][/color][/i][/b]

Maniskis irgi ne lepsius tongue.gif tik ugio mazesnioo nei tas, tai muskulai mazesni tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pramokusi @ 2005 06 05, 00:14)
O kaip sužinoti, ar nuotrauką patvirtino? Nes man vis rašo, kad tvirtinama!

kai patvirtins, tiesiog pamatysi ją konkurse smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 05 birželio 2005 - 08:38
QUOTE(SuperBaba @ 2005 06 05, 00:26)
Maniskis irgi ne lepsius  tongue.gif  tik ugio mazesnioo nei tas, tai muskulai mazesni tongue.gif

O tu jį ant taburetės pastatyk. Bus pats tas smile.gif
Atsakyti
duokite nuoroda kur tas nuotraukas rast galima blush2.gif
pagaliau rodos radau tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 05 birželio 2005 - 12:09
nu panos, jūs duodat, kiek galit į tą muskulingą tėtuką su raudoną maike žiūrėt? blink.gif Visus žiūrėjimo rekordus sumušėt ( virš 2000 peržiūrėta) blink.gif blink.gif
Mano nabagėlis vos virš 200 tempia doh.gif mirksiukas.gif neįdomus niekam verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
O man labai grazios nuotraukos su leliukais ir tetukais yra sios :
Kokia meilė...
Tėti leisk,nudepiliuosiu krūtinę..
Labai jau siltos ir nerealiai fainos jaukios tokios nzn kaip paaiskinti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bet tas tėtukas tai tikrai niekuo neypatingas... Paprastas, normalus vyras ir tiek. Aukštas ir nepasakyčiau, kad dviratis ax.gif
Tėtis kaip tėtis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 06 05, 13:51)
Bet tas tėtukas tai tikrai niekuo neypatingas... Paprastas, normalus vyras ir tiek. Aukštas ir nepasakyčiau, kad dviratis ax.gif
Tėtis kaip tėtis tongue.gif

Nu taip..moteriškės gi ne į jį, o į jo raudoną maikę žiūri laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 05, 12:19)
nu panos, jūs duodat, kiek galit į tą muskulingą tėtuką su raudoną maike žiūrėt? blink.gif  Visus žiūrėjimo rekordus sumušėt ( virš 2000 peržiūrėta) blink.gif  blink.gif
Mano nabagėlis vos virš 200 tempia doh.gif  mirksiukas.gif neįdomus niekam verysad.gif  schmoll.gif

bet gi cia ne misterio tetes rinkimas, gali but perziuru daug, vien nuo to moteru smalsumo, noro paziureti sitiek perziuru (eisiu opaziuret ar is tikro tiek ax.gif )

o siaip prisipazinkit kas balsuos uz grazius tetcius, o kas uz grazias nuotraukas ??? g.gif
Atsakyti
aš balsuosiu už man mielas fotkes, o ne tėtukus mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš balsuosiu gal už katiną (pvz.) biggrin.gif ir ką? tongue.gif Mielos fotkės be gyvų padarų šiame konkurse (tokių kaip vaikai, tėčiai, katės ar arkliai... aišku pakyla konkurso užmanyme tenka tėčiams su vaikais) vis tiek nebūtų rolleyes.gif Bo kaip tik jie tas fotkes ir padaro mielomis bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 05 birželio 2005 - 14:13
Nebeliks konkurse to katino doh.gif Ką tik parašiau Aurėjai, kad noriu pakeisti nuotrauką - katinui per daug garbės dalyvauti kas antrame konkurse biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti