Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

ax.gif As balsuosiu uz man patikusias ax.gif
pvz laabai grazi nuotraukyte : ir auksciau ir minksciau wub.gif
Nu ir aisku jajgu butu galima uz savo tetuka tapusiu ca tokiu populiariu biggrin.gif tarp SM mamyciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2005 06 05, 14:33)
ax.gif As balsuosiu uz man patikusias  ax.gif
pvz laabai grazi nuotraukyte : ir auksciau ir minksciau  wub.gif
Nu ir aisku jajgu butu galima uz savo tetuka tapusiu ca tokiu populiariu  biggrin.gif  tarp SM mamyciu  thumbup.gif

jei butu galima ir sau balsa skyrti, tai nei viena nuotraukyte neliktu be balsu thumbup.gif , bet cia tik fantazijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 06 05, 12:51)
Bet tas tėtukas tai tikrai niekuo neypatingas... Paprastas, normalus vyras ir tiek. Aukštas ir nepasakyčiau, kad dviratis ax.gif
Tėtis kaip tėtis tongue.gif

Ta nuotrauka jau taip ilgai komentuoja, turbut dar nebuvo kitu kai pradejo biggrin.gif Tai ir pakilo reitingai. Bet pastebejau, kad daug kartu perziureta nuotrauka dar nebutinai reiskia prizine vieta.

Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 06 05, 15:14)
Ta nuotrauka jau taip ilgai komentuoja, turbut dar nebuvo kitu kai pradejo biggrin.gif Tai ir pakilo reitingai. Bet pastebejau, kad daug kartu perziureta nuotrauka dar nebutinai reiskia prizine vieta.

ir as esu atkreipus perziuru skaiciu ir nieko tas nereiskia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 05, 15:29)
Nebeliks konkurse to katino  doh.gif Ką tik parašiau Aurėjai, kad noriu pakeisti nuotrauką - katinui per daug garbės dalyvauti kas antrame konkurse  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

U tai už ką man balsuot? blink.gif biggrin.gif Suplanavau matote sau..o čia gadina visą reikalą biggrin.gif Beliko arklys, ne kitaip laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 05, 15:57)
U tai už ką man balsuot?  blink.gif  biggrin.gif Suplanavau matote sau..o čia gadina visą reikalą  biggrin.gif Beliko arklys, ne kitaip laugh.gif

bet gi turi 3 balsus g.gif tongue.gif
o zadi tik uz viena balsuot ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš velnių gavau už "tūpą" pavadinimą doh.gif taip ir yra, bet galva net spengia nuo mokslų, tai negi pavadinsi nuotrauką "forminių ir ofsetinių cilindrų virpesių tyrimas" doh.gif biggrin.gif Taip, kad aš adar pačiame nuotraukos"vadybos procese ir apie balsavimą dar negalvoju, tik vieną favoritą turiu.
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 06 05, 16:59)
bet gi turi 3 balsus  g.gif  tongue.gif
o zadi tik uz viena balsuot ? mirksiukas.gif

Tai matai, su katinu butų buvę jau dvi biggrin.gif dabar beliko balsuot už tas, kuriose tėčiai labiausiai panašūs į katinus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 05, 17:05)
Tai matai, su katinu butų buvę jau dvi  biggrin.gif dabar beliko balsuot už tas, kuriose tėčiai labiausiai panašūs į katinus laugh.gif

Va va, aš saviškį nesiskutusį įdėsiu - kad bent tokia kompensacija už katiną būtų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 05, 16:05)
Tai matai, su katinu butų buvę jau dvi  biggrin.gif dabar beliko balsuot už tas, kuriose tėčiai labiausiai panašūs į katinus laugh.gif

Dar daug laiko siusti nuotraukas i konkursa, ides kokia mama dar katinu biggrin.gif Bet kaip tu persiplesi kai bus vaiko ir augintinio konkursas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 06 05, 17:09)
Dar daug laiko siusti nuotraukas i konkursa, ides kokia mama dar katinu biggrin.gif Bet kaip tu persiplesi kai bus vaiko ir augintinio konkursas? g.gif

Tiksliai dar nežinau, bet persiplėšiu turbūt įstrižai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 05, 17:08)
Va va, aš saviškį nesiskutusį įdėsiu - kad bent tokia kompensacija už katiną būtų  biggrin.gif  biggrin.gif

Man gal nesiskutę labiau šernus nei katinus primena laugh.gif, na bet aišku čia jau reikia matyt cool.gif
Atsakyti