Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

QUOTE(Elina @ 2005 06 05, 21:42)
Šernas- gyvulys laugh.gif  megalol.gif

Plėtojant mintį toliau - visi jie tokie laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rima 55 @ 2005 06 05, 20:59)
Jei čia ne jis, tai kopija. Prie kompo atsitempiau palyginau. Pats nustebo g.gif

Na tai aciu Dievui, kad neatradai nezinomu vyro vaiku ohmy.gif

Baikit jus uz sernus balsuoti, juk tema nera "Serniukai - tevelio vaikai" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 06 05, 22:04)
Baikit jus uz sernus balsuoti, juk tema nera "Serniukai - tevelio vaikai" laugh.gif

O kas jau čia labai suseks kas kodėl balsuoja, norėčiau - ir už maikę balsuočiau... Vistiek ant tėčio laugh.gif Bet už maikę (bent kol kas) nenoriu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 05 birželio 2005 - 21:20
QUOTE(rima 55 @ 2005 06 05, 21:59)
Jei čia ne jis, tai kopija. Prie kompo atsitempiau palyginau. Pats nustebo g.gif

ir tu tiki jo versija laugh.gif laugh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhulele @ 2005 06 05, 18:55)
o aš dar tik dvi favorites nuotraukas turiu  4u.gif
beje, tas tėtis su raudona maike nuotraukoj "Oj, tas mano tėtė vis kažką sumąsto... ate, mamyte! Ir taip kasdien... smile.gif" man vieną dėstytoją primena  smile.gif bet favorite jos dar neišsirinkau  ax.gif

O aš už šitą nuotrauką tikrai balsuosiu biggrin.gif - nes labai jau lelius thumbup.gif wub.gif , taip gražiai tašėj tupi wub.gif
Atsakyti
Aureja , o mano nuotraukos nepatvirtinsi ? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 06 05, 21:23)
ir tu tiki jo versija  laugh.gif  laugh.gif  mirksiukas.gif

Baik tu schmoll.gif man jau oi kaip seniai nebe raudoniolika, o ir kai tiek buvo tikrai žinojau, kad princas ant balto žirgo tik pasakose sad.gif Maniškis pasiūlė įdėti savo foto, tai taip ir padarysiu paskutinę fotokonkurso dieną tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 06 05, 21:13)
Maniškes foto dar nepatvirtino? gal dėl to kad sekmadienis?

Ir maniskes dar nepatvirtino cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 05, 20:37)
Patiko ta nuotrauka, kur tėtukas maitina kūdikį, o tai paprastai jie prisiskiria sau lengvesnius darbus – pasaulio pažinimo ar šiaip žaidimus biggrin.gif . Ir pavadinimas teisingas: „Už mamytę“. Tose nuotraukose, kur bučiuoja vaikelius į pakaušį, kaktytę ir žanduką, irgi teisingai elgiasi, bet kad labai jau jos man panašios į portretines rolleyes.gif

blush2.gif
Atsakyti
žiūriu Gabrielai tas tėvelis taip pat patinka biggrin.gif
QUOTE(Gabriela @ 2005 06 06, 08:50)

Atsakyti
kiek daug nuoustabiu nuotrauku pateko i si konkursa! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net nebezinau uz kurias balsuoti, visos tokios grazios! g.gif unsure.gif
Atsakyti

Простите меня непонятливую doh.gif - а где смотреть непотвержденные фото ax.gif
Atsakyti