Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

QUOTE(Šiaurė @ 2005 06 06, 11:17)
Простите меня непонятливую doh.gif - а где смотреть непотвержденные фото ax.gif

arba www.supermama.lt/foto
arba dabar pažiūrėk kompiuterio ekrano viršutiniame dešiniajame kampe, virš asmeninių žinučių parašyta mažom juodom raidėm "Fotokonkursai" - paspausk tą užrašą, atsidarys konkursai visi, tada spausk konkurso pavadinimą "Aš - tėvelio vaikas" smile.gif
Atsakyti
Čia aišku ne į temą, bet ax.gif
Aurėja, su gimtadieniu 4u.gif drinks_cheers.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 06, 11:22)
arba www.supermama.lt/foto
arba dabar pažiūrėk kompiuterio ekrano viršutiniame dešiniajame kampe, virš asmeninių žinučių parašyta mažom juodom raidėm "Fotokonkursai" - paspausk tą užrašą, atsidarys konkursai visi, tada spausk konkurso pavadinimą "Aš - tėvelio vaikas"  smile.gif

Спасибо, за ответ 4u.gif
Моего фото нет- это, что значит g.gif Что когда поттвердят фото появится или как blush2.gif
Atsakyti
Smagu - per savaitgalį atsirado dar daugybė šaunių nuotraukų! thumbup.gif

čia dar pakartosiu bendrą informaciją dėl tvirtinimo tvarkos, nes vis iškyla klausimų

i 
nuotraukų patvirtinimas gali užtrukti nuo keliolikos minučių iki 2 dienų (ypač savaitgaliais), kol konkurso administratoriai aptaria jas ir nusprendžia dėl foto tinkamumo/netinkamumo.
Jei konkursas labai populiarus, į jį prisiunčiama labai labai daug nuotraukų, tuomet ne visada spėjame išsiųsti asmenines žinutes tiems, kieno nuotraukos nepatvirtintos ir perkeliame nuotraukas prie skyrelio "Neužpildytos". Jei pamatysite, kad nuotraukos po dienos ar kelių atsiduria ten, galite redaguoti paraišką - įdėti kitą nuotrauką bei vėl dalyvauti konkurse. Sėkmės!

Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2005 06 06, 11:28)
Čia aišku ne į temą, bet  ax.gif
Aurėja, su gimtadieniu  4u.gif drinks_cheers.gif  wub.gif  thumbup.gif

wub.gif labai ačiū! wub.gif
Atsakyti
Kur kreiptis, norint pakeisti nuotraukos pavadinimą?
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliuke @ 2005 06 06, 11:55)
Kur kreiptis, norint pakeisti nuotraukos pavadinimą?

rašykite man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhulele @ 2005 06 06, 10:41)
žiūriu Gabrielai tas tėvelis taip pat patinka  biggrin.gif

nu kur jau ten nepatiks biggrin.gif

kiek siandien panasiu i manaja atsirado blink.gif cry.gif
O taip dziaugiausi, kad maniske vienintele TOKIA g.gif

galetu taisykles drausti deti tokias nuotraukas, kokios jau idetas ( cia ne prasymas o garsus pamastymas cool.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriela: 06 birželio 2005 - 12:03
„Saulės spinduliukuose“ – kodėl tėtis tiek prisirengęs? Imtų pavyzdį iš atžalėlės laugh.gif
Atsakyti
Tiksliai, ŠITIEK prisirengęs megalol.gif
Atsakyti
Va radau dar porą labai gerulių. Ten kur supertėtis maitina vaikiuką kol mamytė miega. Esmė tame, kad tėtis su žiūrstu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir dar gerulė kur tėtis ne visai laimingas neša mergytę ant kupros, o toji prašo dar kilometrėlį panešt biggrin.gif Nu kur jau ten... vaiką su tokiu angelišku veiduku galima ir 5 kilometrus vilkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 06, 13:25)
„Saulės spinduliukuose“ – kodėl tėtis tiek prisirengęs? Imtų pavyzdį iš atžalėlės laugh.gif

man krito i akis skirtingi apredai laugh.gif
geras vyruko sudejimas thumbup.gif
Atsakyti