Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

QUOTE(Savūnė @ 2005 06 06, 13:25)
„Saulės spinduliukuose“ – kodėl tėtis tiek prisirengęs? Imtų pavyzdį iš atžalėlės laugh.gif

Ale ištvirkę mamos kokios laugh.gif
Atsakyti
Doma, Tėtis tavo avatare turėtų labai patikti šitoms ištvirkėlėms megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 06 06, 14:54)
Doma, Tėtis tavo avatare turėtų labai patikti šitoms ištvirkėlėms  megalol.gif  megalol.gif

O dar jei is priekio pasirodytu doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Kokia prasminga diskusija apie vaikučių nuotraukas!
Atsakyti
jau 106 nuotraukos, kaip reiks balsuot doh.gif o tiek graziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 06 06, 14:39)

Ir dar gerulė kur tėtis ne visai laimingas neša mergytę ant kupros, o toji prašo dar kilometrėlį panešt  biggrin.gif Nu kur jau ten... vaiką su tokiu angelišku veiduku galima ir 5 kilometrus vilkt  doh.gif

Tokiam vyrui tai tik ant sprando ir kartis hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 06, 16:12)

Kokių vaikučių ? blink.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 06 06, 13:39)
Va radau dar porą labai gerulių. Ten kur supertėtis maitina vaikiuką kol mamytė miega.

O kas fotografavo, jei mamyte tikrai miegojo?
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 06, 15:12)

kazin katra cia apie vaikucius kalba g.gif
kazka maisai biggrin.gif
Atsakyti
Na va ir mano abu džiaugsmukai jau konkurse. Kai pradejau nuotraukos ieškoti tai net abidna pasidarė - ir ta tinka, ir ta, o ta dar labiau biggrin.gif , pasirodo tikra paparacė esu, o kai su mamyte reikėjo atrasti tai tik pora tinkamų radau.
Man kol kas labiausiai patiko "šachmatininkai" ir "geležinkeliečiai" (kur trise traukinuko bėgius dėlioja), net negaliu pasakyti kuo patiko g.gif šiltos nuotraukytės ir tiek.
Atsakyti
O man ta su krepsiais visai patiko. Tokia originali. Nu aisku tetukas su raidonu maikonu ir patiko biggrin.gif . Dar labai patiko ta kur ant tetuko kupros mergaite tipo joja, nes labai simpatiskas mergaites veidukas toks padukeliskas.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 06 06, 17:39)
kazin katra cia apie vaikucius kalba  g.gif
kazka maisai  biggrin.gif

As supratau, kad ji pajuokavo mirksiukas.gif

QUOTE(ametista @ 2005 06 06, 18:53)
Dar labai patiko ta kur ant tetuko kupros mergaite tipo joja, nes labai simpatiskas mergaites veidukas toks padukeliskas.. biggrin.gif

Man ir ta labai patinka savo originalumu rolleyes.gif Ir daug kitu patinka, zinoma.
Atsakyti