Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

Ko tais man vienas tėtukas irgi vieną šiek tiek pažįstamą veidą primena ("pagrokim tėtuk" ar kažkaip pan.). Vieną tokį kovo mėn. gimusį pilietį. smile.gif bet aš nedraugavau nia..kuur jau ten laugh.gif...ir mano geriausia draugė nedraugavo... ir išvis net neįsivaizduoju kas draugavo laugh.gif Ir gal tik primena blush2.gif Ale sakau imsiu ir pasvarstysiu sau "garsiai" goss.gif
Atsakyti
Geriausia butu, jei leistu ne tik uz save balsuoti, o ir tris kartus uz ta pacia nuotrauka megalol.gif Nors lygus rezultatai butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 06 14, 07:44)
Geriausia butu, jei leistu ne tik uz save balsuoti, o ir tris kartus uz ta pacia nuotrauka megalol.gif Nors lygus rezultatai butu biggrin.gif

Tai pvz.mamoj.lt kažkaip panašiai ir yra. Duoda tris taškus ir skirstyk juos kaip nori - gali 3 atiduot vienai nuotraukai, o gali ir duodama po 1 tašką balsuoti už tris. Jei nieko nemaišau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 14 birželio 2005 - 08:59
QUOTE(baltic*girl @ 2005 06 14, 06:44)

laugh.gif laugh.gif laugh.gif visi po tris turetumem laugh.gif
prajuokinai cia mane thumbup.gif
Atsakyti
Aurėja - спасибо за помощь
user posted image

Хотела спросить, а если у ребенка два папы blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2005 06 14, 13:27)
user posted image

vadinasi vaikui labai pasisekė! Ne visi turi net du thumbup.gif Gaila, bet konkursuose yra tik tokia techninė galimybė - vienas dalyvis - viena nuotrauka. Bet gal dar dalyvausit kituose konkursuose ateityje, ir įdėsit nuotrauką su kitu tėčiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 14, 12:44)
Gaila, bet konkursuose yra tik tokia techninė galimybė - vienas dalyvis - viena nuotrauka. Bet gal dar dalyvausit kituose konkursuose ateityje, ir įdėsit nuotrauką su kitu tėčiu  mirksiukas.gif

gal Šiaurė norėjo pasiūlyti foto kur abu tėčiai console.gif ir vaikas drauge g.gif O ką? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 14 birželio 2005 - 12:54
QUOTE(Elina @ 2005 06 14, 13:52)
gal Šiaurė norėjo pasiūlyti foto kur abu tėčiai console.gif  ir vaikas drauge g.gif  O ką? thumbup.gif

žinoma galima, jei tik ji ne portretinė. Bet kad Šiaurės ir ana nuotrauka labai gera.
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2005 06 14, 12:27)
user posted image

thumbup.gif cia ta prasme, kad nezinai kuris is ju tikras tetis laugh.gif
ar dar ir krikstatevi ipaisyt norejai biggrin.gif
Atsakyti
visi fotokonkursų mėgėjai, paskubėkite balsuoti už būsimą Liepos mėn. (II pusėje) fotokonkurso temą tema čia Ačiū!
Atsakyti
Jau laukiu balsavimo biggrin.gif Gaila, kad jis savaitgalį, kai daug kas išvažiavęs poilsiauja ir prie kompiuterio nesėdi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2005 06 16, 23:06)
Jau laukiu balsavimo  biggrin.gif Gaila, kad jis savaitgalį, kai daug kas išvažiavęs poilsiauja ir prie kompiuterio nesėdi  ax.gif

bet balsavimas prasidės jau po keleto minučių mirksiukas.gif ir prieš akis balsavimui dar visas penktadienis tiems, kas savaitgalį kažkur išvažiuos.
Atsakyti