Ko tais man vienas tėtukas irgi vieną šiek tiek pažįstamą veidą primena ("pagrokim tėtuk" ar kažkaip pan.). Vieną tokį kovo mėn. gimusį pilietį.
bet aš nedraugavau nia..kuur jau ten
...ir mano geriausia draugė nedraugavo... ir išvis net neįsivaizduoju kas draugavo
Ir gal tik primena
Ale sakau imsiu ir pasvarstysiu sau "garsiai"
QUOTE(baltic*girl @ 2005 06 14, 07:44)
Geriausia butu, jei leistu ne tik uz save balsuoti, o ir tris kartus uz ta pacia nuotrauka
Nors lygus rezultatai butu 
Tai pvz.mamoj.lt kažkaip panašiai ir yra. Duoda tris taškus ir skirstyk juos kaip nori - gali 3 atiduot vienai nuotraukai, o gali ir duodama po 1 tašką balsuoti už tris. Jei nieko nemaišau
QUOTE(baltic*girl @ 2005 06 14, 06:44)
Geriausia butu, jei leistu ne tik uz save balsuoti, o ir tris kartus uz ta pacia nuotrauka
Nors lygus rezultatai butu 
prajuokinai cia mane
Aurėja - спасибо за помощь
Хотела спросить, а если у ребенка два папы
Хотела спросить, а если у ребенка два папы
QUOTE(Šiaurė @ 2005 06 14, 13:27)
vadinasi vaikui labai pasisekė! Ne visi turi net du
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 14, 12:44)
Gaila, bet konkursuose yra tik tokia techninė galimybė - vienas dalyvis - viena nuotrauka. Bet gal dar dalyvausit kituose konkursuose ateityje, ir įdėsit nuotrauką su kitu tėčiu 
gal Šiaurė norėjo pasiūlyti foto kur abu tėčiai
QUOTE(Elina @ 2005 06 14, 13:52)
žinoma galima, jei tik ji ne portretinė. Bet kad Šiaurės ir ana nuotrauka labai gera.
QUOTE(Šiaurė @ 2005 06 14, 12:27)
ar dar ir krikstatevi ipaisyt norejai
Jau laukiu balsavimo
Gaila, kad jis savaitgalį, kai daug kas išvažiavęs poilsiauja ir prie kompiuterio nesėdi
QUOTE(Dikė @ 2005 06 16, 23:06)
Jau laukiu balsavimo
Gaila, kad jis savaitgalį, kai daug kas išvažiavęs poilsiauja ir prie kompiuterio nesėdi 
bet balsavimas prasidės jau po keleto minučių