Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

Spaudi viršuje (dešiniam kamputy) "fotokonkursai", susirandi "Aš - tėvelio vaikas" ir išsirenki nuotraukas. Balsuoti leidžia kai išsididini nuotrauką (paspaudus ant jos apačioje atsiranda mygtukas "ši nuotrauka - geriausia"). Tą patį pakartoji 3 kartus, tik su skirtingom nuotraukom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 17, 10:02)
Nu jau...pažiūros mano tai niekur nepaslėptos...O balsavau už du arklius ir vieną katiną. laugh.gif

Supratau, tu zoofilė biggrin.gif Aš mat po gyvūnų skyrelius nevaikštau, tai ir nežinau ax.gif Humanitarė tskant ir pagal popierius, ir pagal akiratį blush2.gif
Prašau nežiūrėti to iš z raidės žodžio į žodyną, aš ne tai turėjau omeny, o tik pagal dėmenų reikšmę mirksiukas.gif
Dabar eisiu nuotraukų žiūrinėt, kitąkart į temą parašysiu ax.gif
Atsakyti
Aš jau prabalsavau, nes savaitgaliais kompo nematau biggrin.gif
Ale kaip sunku buvo balsuot... doh.gif Už konkurentus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jei rimtai, tai poros balsų pritrūko, labai jau dvejojau ką pasirink iš 3 nuotraukų, kai liko paskutinis balsas. wub.gif
Atsakyti
Man įdomu, kodėl tas užrašas "Ši nuotrauka geriausia" išlieka aktyvus ir jau tris kartus nubalsavus? Kas atsitinka jį paspaudus ketvirtą kartą?
Atsakyti
Ir as balsavau, labai labai daug graziu atsirasdavo kiekviena diena, bet va kazkaip prabalsavau uz tas, kurios is pirmo zvilgsnio krito i aki.
Vis tiktai gailiuosi, kad neturejau 4 balso, nes viena nuotraukyte liko ``nuskriausta``.
Atsakyti
prabalsavau ir as 4u.gif , bet galima sakyti burtu keliu, nes tiek nuotrauku ir tik 3 balsai, neimanoma issirinkt schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
o man užteko tų 3 balsų - kaip tik thumbup.gif
už 2 nežinomus prabalsavau o 3 žinojau kieno ten mergička. bet balsavau ne pagal pažinimą schmoll.gif papraščiausiai jau tokia veido išraiška doh.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 17 birželio 2005 - 11:54
O aš dėl trečio balso baisiai laužiausi. Tai teko burtus traukt. Ale dabar sedžiu ir taip gaila tos už kurią neprabalsavau cry.gif Duokit man vieną balselį, tada dušioj bus ramu smile.gif
Atsakyti
nubalsavau ir aš smile.gif
ievuže, ten išlieka tik užrašas, mat jei bandytum antrą kart balsuot, tau praneštų, jog tu jau atidavei balsus :mirksiukas:Arba tu atidavei balsus ne už visas 3 nuotraukas, o uzž 1 arba 2...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 17 birželio 2005 - 13:54
QUOTE(Upsiukas @ 2005 06 17, 13:52)
nubalsavau ir aš smile.gif
ievuže, ten išlieka tik užrašas, mat jei bandytum antrą kart balsuot, tau praneštų, jog tu jau atidavei balsus :mirksiukas:Arba tu atidavei balsus ne už visas 3 nuotraukas, o uzž 1 arba 2...

Tai kad nepranešė... Aš grynai iš smalsumo ketvirtą kartą ant vienos nuotraukytės paspaudžiau, ir nieko, o prieš tai jau tikrai už tris buvau balsavusi. Dar kartą eksperimentuoti nenorėčiau, todėl ir klausiu, ar tas ketvirtas kartas tiesiog nebus užskaitytas, ar anuliuoti visi mano balsai, ar tai kažkokia klaida?
Atsakyti
Ir as prabalsavau 4u.gif ,labai jau lauksiu rezultatu! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievužė @ 2005 06 17, 14:21)
Tai kad nepranešė... Aš grynai iš smalsumo ketvirtą kartą ant vienos nuotraukytės paspaudžiau, ir nieko, o prieš tai jau tikrai už tris buvau balsavusi. Dar kartą eksperimentuoti nenorėčiau, todėl ir klausiu, ar tas ketvirtas kartas tiesiog nebus užskaitytas, ar anuliuoti visi mano balsai, ar tai kažkokia klaida?

Viska supratau, - jokiu klaidu, sistema veikia tvarkingai thumbup.gif Atsiprasau 4u.gif
Atsakyti