QUOTE(Karbynė @ 2005 06 17, 10:02)
Nu jau...pažiūros mano tai niekur nepaslėptos...O balsavau už du arklius ir vieną katiną.

Supratau, tu zoofilė

Prašau nežiūrėti to iš z raidės žodžio į žodyną, aš ne tai turėjau omeny, o tik pagal dėmenų reikšmę

Dabar eisiu nuotraukų žiūrinėt, kitąkart į temą parašysiu

Aš jau prabalsavau, nes savaitgaliais kompo nematau
Ale kaip sunku buvo balsuot...
Už konkurentus
Jei rimtai, tai poros balsų pritrūko, labai jau dvejojau ką pasirink iš 3 nuotraukų, kai liko paskutinis balsas.

Ale kaip sunku buvo balsuot...

Jei rimtai, tai poros balsų pritrūko, labai jau dvejojau ką pasirink iš 3 nuotraukų, kai liko paskutinis balsas.

Man įdomu, kodėl tas užrašas "Ši nuotrauka geriausia" išlieka aktyvus ir jau tris kartus nubalsavus? Kas atsitinka jį paspaudus ketvirtą kartą?
Ir as balsavau, labai labai daug graziu atsirasdavo kiekviena diena, bet va kazkaip prabalsavau uz tas, kurios is pirmo zvilgsnio krito i aki.
Vis tiktai gailiuosi, kad neturejau 4 balso, nes viena nuotraukyte liko ``nuskriausta``.
Vis tiktai gailiuosi, kad neturejau 4 balso, nes viena nuotraukyte liko ``nuskriausta``.
prabalsavau ir as
, bet galima sakyti burtu keliu, nes tiek nuotrauku ir tik 3 balsai, neimanoma issirinkt

o man užteko tų 3 balsų - kaip tik
už 2 nežinomus prabalsavau o 3 žinojau kieno ten mergička. bet balsavau ne pagal pažinimą
papraščiausiai jau tokia veido išraiška

už 2 nežinomus prabalsavau o 3 žinojau kieno ten mergička. bet balsavau ne pagal pažinimą

O aš dėl trečio balso baisiai laužiausi. Tai teko burtus traukt. Ale dabar sedžiu ir taip gaila tos už kurią neprabalsavau
Duokit man vieną balselį, tada dušioj bus ramu

nubalsavau ir aš
ievuže, ten išlieka tik užrašas, mat jei bandytum antrą kart balsuot, tau praneštų, jog tu jau atidavei balsus :mirksiukas:Arba tu atidavei balsus ne už visas 3 nuotraukas, o uzž 1 arba 2...

ievuže, ten išlieka tik užrašas, mat jei bandytum antrą kart balsuot, tau praneštų, jog tu jau atidavei balsus :mirksiukas:Arba tu atidavei balsus ne už visas 3 nuotraukas, o uzž 1 arba 2...
QUOTE(Upsiukas @ 2005 06 17, 13:52)
nubalsavau ir aš

Tai kad nepranešė... Aš grynai iš smalsumo ketvirtą kartą ant vienos nuotraukytės paspaudžiau, ir nieko, o prieš tai jau tikrai už tris buvau balsavusi. Dar kartą eksperimentuoti nenorėčiau, todėl ir klausiu, ar tas ketvirtas kartas tiesiog nebus užskaitytas, ar anuliuoti visi mano balsai, ar tai kažkokia klaida?
Ir as prabalsavau
,labai jau lauksiu rezultatu!

QUOTE(ievužė @ 2005 06 17, 14:21)
Tai kad nepranešė... Aš grynai iš smalsumo ketvirtą kartą ant vienos nuotraukytės paspaudžiau, ir nieko, o prieš tai jau tikrai už tris buvau balsavusi. Dar kartą eksperimentuoti nenorėčiau, todėl ir klausiu, ar tas ketvirtas kartas tiesiog nebus užskaitytas, ar anuliuoti visi mano balsai, ar tai kažkokia klaida?
Viska supratau, - jokiu klaidu, sistema veikia tvarkingai