Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš - tėvelio vaikas!"

Sulaukiau balsavimo thumbup.gif
Kažkaip galvojau, kad tik šeštadienį prasidės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2005 06 17, 00:16)
Sulaukiau balsavimo  thumbup.gif
Kažkaip galvojau, kad tik šeštadienį prasidės  doh.gif

aš irgi naktinėju, tai balsuoju viena iš pirmųjų. Vajej, kaip sunku buvo, pirmą kartą taip doh.gif 186 nuotraukos blink.gif Čia panašiai kaip - turi saujoj 3 litus, o norisi nusipirkti ir tą ir aną ir dar kitą... biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai, kad buvo labai sunku išsirinkti už ką balsuoti, verti verti nuotraukas, o jos kaip nesibaigia taip nesibaigia doh.gif Pilną gražių, o balsai tik trys unsure.gif Įdomu bus sužinoti rezultatus ax.gif
Atsakyti
Išbalsavau ir aš 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O man buvo nesunku...todėl, kad turėjau aiškius vertinimo kriterijus laugh.gif Nu ir dar todėl kad tos kurios atitiko mano kriterijus, tikrai patiko blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Klok savo kriterijus, pakritikuosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 17, 00:59)
Klok savo kriterijus, pakritikuosim mirksiukas.gif

Tai kad jau anksčiau minėjau laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 17 birželio 2005 - 00:40
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 17, 01:39)
Tai kad jau anksčiau minėjau laugh.gif

Nu kokia tinginiukė. Kai nuorodą į chat'ą, tai gali šimtąkart kartot, o va jau pažiūrų gabalėlio neišplėši laugh.gif
Atsakyti
nu va ir aš atidaviau savo balsiukus ax.gif tik keista tai , kad kai žiūrinėjau šiaip sau tai labai daug gražių buvo, o kai reikėjo vertinti , tai įjungiau kritiką savo pasamonėj ir sunku buvo rasti... bet po to atgal įjungiau širdį ir vėl daug gražių atsirado.... wub.gif
Atsakyti
Įkėliau nuotrauką, o balsuoti negaliu. Reikia dar suskurti kokius 9 pasisakymus, tada patapsiu pilnamete ir pabalsuosiu:)
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 17, 09:02)
Nu kokia tinginiukė. Kai nuorodą į chat'ą, tai gali šimtąkart kartot, o va jau pažiūrų gabalėlio neišplėši laugh.gif

Nu jau...pažiūros mano tai niekur nepaslėptos...O balsavau už du arklius ir vieną katiną. laugh.gif Kadangi gyvūnų buvo daugiau nei trys, tai teko pasukti galvą. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 17 birželio 2005 - 09:10
O kur čia balsuoti? nes aš tai nieko nerandu. paaiškinkit man, tundrai... blush2.gif
Atsakyti