Įkraunama...
Įkraunama...

5 asmenų šeima vieno kambario bute

mes 4iese 1kamb bute, plius aukle. sunkiausia tai, kad mazoji, kudikis dar, labai jautri garsam, miegui jai reik tylos, o vyresnioji-2 metai, sukauja, laksto...priversta mazaj migdyti balokne nuolat, arba vyresnioji ,,kali" mazyteje virtuveleje..
Atsakyti
o balkone nesalt zema?
Atsakyti
isivaizduoju,kad turi būti labai sunku,bet ne visi pilysę gyvena verysad.gif
Atsakyti
mes 4iese 1kamb bute, plius aukle. sunkiausia tai, kad mazoji, kudikis dar, labai jautri garsam, miegui jai reik tylos, o vyresnioji-2 metai, sukauja, laksto...priversta mazaj migdyti balokne nuolat, arba vyresnioji ,,kali" mazyteje virtuveleje..

mums irgi taip panasiai budavo, bet dabar bus dar sunkiau, nes dvi tures sedet virtuveje, kai bus trecias
Atsakyti
Kol vaikai maži, dar įmanoma gyventi mažoje erdvėje, bet kai jie paauga, darosi sunku. Mūsų 4 asmenų šeima gyveno 1 kambaryje, neskaitant virtuvės. Kambaryje nuolat trūko tvarkos, nes vaikai nevisada susirinkdavo žaislus, drabužius, kambarys prigrūstas baldų, ankšta. Be abejo, miegojimas viename kambaryje su vaikais atsiliepė ir seksualiniam gyvenimui, nes belaukdami, kol užmigs vaikai, užmigdavome ir patys biggrin.gif Kai pradėjau lauktis trečio, berniukams palėpėje įrengėme atskirą kambarį. Kol kas vietos pakanka. Svarbiausia nenuleisti rankų, galbūt rasite kokią išeitį.
Atsakyti
Adelei noriu palinkėti lengvo nestuke.gif ir svarbiausia dabar galvoti apie save ir savo sveikatą, o kas ką šneka, tai manau nesvarbu kreipti į "tokius" dėmesio..
Mes taip pat gyvename vieno kambario bute (33 kv.m.), turim sūnelį ir dukrytę, aišku kolkas jie dar maži ir nuolat abu prilipę prie mamos ir tėčio, tai nemanau kad us dabar išgelbėtų dar vienas ar keli kambariai blush2.gif , bet čia ir nuo šeimos priklauso, kaip kas tvarkosi, kokią tvarką palaiko namie.. Nenoriu čia girtis, bet mūsų butukas nėra apgriozdintas baldais, o ir vaikai turi viską, ką pagal jų amžių reikia turėti.. truputį persitvarkė, vietos jau tiek kiek 1,5 kambario bute.. O ką daryt jei nėra finansinių galimybių ir turtingų tėvų, kurie galėtų padėti..
Taigi temos autorei linkiu didelės SEKMĖS 4u.gif 4u.gif ir svarbiausia kad visi būtumėt sveiki..
Atsakyti
QUOTE(Denisenko @ 2008 12 01, 23:24)
o balkone nesalt zema?

Aš irgi migdau balkone, tiek vasarą tiek žiemą, nors neturiu trijų vaikų 4u.gif , na bent jau kolkas tongue.gif . Maniškė žymiai geriau išsimiega smile.gif ir ilgiau tongue.gif , leidžia man darbelius nudirbti rolleyes.gif
Atsakyti
Mano buvusios bendradarbės buvo panaši situacija, mažas vieno kambario butas ir du vaikai. Tai jie savo bute padarė tokią rokiruotę, virtuvę iškėlė į koridorių, aišku teko pasirūpinti geru gartraukiu, pervesti vandens ir dujų vamzdžius, įrengti gerą apšvietimą. Virtuvėlė nors ir maža, bet talpi, vietos liko ir lauko rubų spintai. Vietoj buvusios virtuvės įrengė vaikų kambarį - ten dviaukštė lova stalas spinta, o gyvenamajam kamb.atsitvėrė sau miegamąjį, ten tilpo ir spinta, likusiam plote - valgomasis stalas, pora foteliukų, tv.
Atsakyti
Man kazkaip keista gal ir graudu butu negyventi visiems 5 viename kambaryje,kai pripratom tai ir gerai
Atsakyti
labai didelis susiklausymas turi būt, kad visi 5 tilptumėt ir dar netrukdytumėt vieni kitiems vieno kambario bute... Aš taip tikrai negalėčiau schmoll.gif
Sėkmės ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niekad @ 2009 02 18, 10:54)
labai didelis susiklausymas turi būt, kad visi 5 tilptumėt ir dar netrukdytumėt vieni kitiems vieno kambario bute... Aš taip tikrai negalėčiau schmoll.gif
Sėkmės ir stiprybės 4u.gif

Galėtu galėtum irnesakyk.gif , kol man suėjo šešeri, mano tėvai su trim vaikais gyveno vieno kambario, kuriame buvo ir virtuvė bute (pernai važiavau to namuko pažiūtėt blink.gif , vaikystėj jis dar kiek didesnis atrodė, o dabar doh.gif ). Ir nieko, visi likom gyvi sveiki, po šiai dienai nesipykstam dėl nieko 4u.gif .
Atsakyti
Belieka tik pavydeti, kas taip gali ax.gif As sunkiai isivaizduoja su keliais vaikais gyvenima vieno kambario bute - su vienu vaiku visai kas kita. Jauciu buciau visiskas nervu kamuolys: kol vienas miega, kita reikia kazkaip tyliai laikyti. O juk vaikai yra vaikai, neuzkisi su vata. O ir paciam norisi bent valandziukei retkarciais uzsidaryti i atskira erdve. Bet kaip sakoma, kiekvienam savo. Stiprybes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti