Įkraunama...
Įkraunama...

5 asmenų šeima vieno kambario bute

QUOTE(vydux @ 2008 10 15, 22:04)
Mes 7 asmenu seima,gyvenam 1,5 kambary.Sunkoka,bet imanoma mirksiukas.gif

saunuoliai 4u.gif
as saves neisivaizduoju niekaip taip g.gif Misija neimanoma man butu
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 10 11, 17:23)
lytinis gyvenimas aktualus maždaug nuo dvylikos iki trisdešimties biggrin.gif .

Afiuuuu..... gerai, kad visus vaikus spėjau susigimdyt iki to biggrin.gif
Atsakyti
nezinau man taip reiketu as isproteciau juk ir man ir teciui kuris gryzta vakare po darbo norisi kojas istiesus pailseti o ir kiekvienam vaikui savi reikalai ir darbai tai tokoije erdveje ne ka padarysi vieni per kitus lipdami dar ziurint jei kambarys kokiu 20 kvm bet jei maziau tai nezinau visi vaiksciotu susirauke .Na sekmes jums
Atsakyti
Mes 7 asmenu seima,gyvenam 1,5 kambary.Sunkoka,bet imanoma mirksiukas.gif

Tavo vietoj man jau stogas būtų nučiuožęs. Man nuo trijų jau čiuožia.Didvyrė 4u.gif Kai pasakė, kad dvynukai, tai šaltas prakaitas išpylė, o čia trys, ir dar prieš tai du.
Daug laimės jums ir sėkmės
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2008 10 16, 14:18)
Tavo vietoj man jau stogas būtų nučiuožęs. Man nuo trijų jau čiuožia.Didvyrė 4u.gif Kai pasakė, kad dvynukai, tai šaltas prakaitas išpylė, o čia trys, ir dar prieš tai du.
Daug laimės jums ir sėkmės

Aciu ax.gif As tai jau kazkaip susigyvenau su savo padetim,tai i galva nebeimu.Gerai yra kaip yra.Juk svarbiausia,kad vaikiukai sveiki lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai neisivaizduoju ! Musu irgi 5 asmenu seima , dar suni norim isigyti , gyvenam 4kambariu bute , vietos kaip ner taip ner ... doh.gif
Atsakyti
schmoll.gif mūsų kambary tvarka imanoma palaikyt vos keleta minuciu, pastoviai viskas sujaukta, taip diena is dienos.....
Atsakyti
QUOTE(Adele @ 2008 08 31, 17:12)
ačiū už gražius žodžius ir paguodą....dar rašykite...į mus žiūri kaip į didžiausius asocialus kaimynai ir vargšus, net baisu pasirodyt kieme tarp turtingų mamyčių.....ir tėvelių....

nekreipk dėmesio į aplinkinius, būk stipri ir išdidi mama mirksiukas.gif 4u.gif ištiesų dar reikia gerai pagalvot kokie vaikai būna laimingesni-ar kai auga visi kartu ar kai kiekvienas turi net po kelis kambarius blink.gif biggrin.gif viskas priklauso ne nuo gyvenamosios vietos dydžio, o nuo to kaip ta vieta pateikta ir kaip auklėjami vaikai mirksiukas.gif

QUOTE(Keitrina @ 2008 10 08, 10:23)
na aisku kaifo ciajokio kaip minejau pries tai reik galvoti ir ne vien apie save ai as noriu to 3 io ar 4 to tai norekite ir visi kiti juk miega ir kiti vaikai mazius reks trukdys ir atvirksciai nores didesni padukti ir vel problema taip kad ziurekim realiai ir nesaukim jog saunuole gimdyk toliau kai as laukiausi dvyniu tai vyr dukra mums ir sako tai ka jus jokiu priemoniu siam laike nenaudojat man net geda pasidare nors pas mus kambariu 3 ir virtuve 10 kv tai mano valdos vietos lyg turetu pakakti bet kai sukylam ryte tai eile prie vonios tualeto ir visi pikti.Tai tik nesupyk nes as tikrai zinau jog tai sunku bet teks atlaikyti.SEKMES
pati užaugau 3 kambarių bute. Išviso mūsų buvo penki. Ir galiu tvirtai paneigti tai, kad susidarydavo eilė prie vonios ar tualeto schmoll.gif dar atsimenu iki 13 metų gyvenau su broliais vienam kambary-aš su vienu broliu dviaukštėj lovoj, o kitas brolis kitoj lovoj ir tas kambarys nebuvo didelis-tos dvi lovos ir spinta užėmė visą erdvę. Atvažiavęs mano dėdė vis sakydavo kaip jūs gyvenat tokiam mažam kambarėly juk ir uždust galima blink.gif Bet mes visi trys buvom labai laimingi ten gyvendami wub.gif Buvom labai artimi, iki vidurnakčio kalbėdavomės ir buvo visiškai vienodai, kad kambarys mažiukas ax.gif o vėliau tėvai padarė remontą. Man liko tas kambarėlis kuriame viena karaliavau,o broliams atiteko didelis kambarys. Na ir žinot džiaugiausi tik tiek, kad va kiek vietos va turiu savo kampą, bet einant miegot pasigesdavau savo brolių blush2.gif ir broliai nekartą yra sakę, kad daug mieliau ir geriau buvo miegot vienam mažam kambarėly, o ne atskirai. Taigi, viskas priklauso nuo pažiūrų, nuo šeimos.. Vieni laimingi gali gyvent ir septyni vieno kambario bute, o kitiem nepakanka ir visų rūmų.

QUOTE(Keitrina @ 2008 10 11, 19:33)
as manau jog apie priemones apsisaugoti jaunimas turi zinoti as visai nenoreciau jog mano dukra dabar jai 22m nors ji dar negalvoja apie vedybas ir vaikus nors su berniuku draugauja 2 m gimdytu vaikus viena paskui kita juk jei pradejo mokytis tai norisi ir baigti juk ir vaiku ateitis bus geresne o norisi ir pakeliauti o atsiradus vaikams taigi viskas aisku buna numeta seneliams ir ciau jie gi vistiek nori issilakstyti .Musu name viena mergaite istekejo besimokydama 11 kl pagimde viena po metu antra ir ka daugiau matau mociute su anukais nei tikruosius tevus nes jie tai i kluba nori tai sen tai ten aisku jaunyste norisi tai kam reikejo taip anksti gimdyti ir nenumesti tu vaiku mociutei viskas turi buti savu laiku
čia jau priklauso nuo kiekvieno žmogaus. Yra daug žmonių kurie tampa subrendę ir kuria nuostabias darnias šeimas būdami aštuoniolikos, o kiti iki pat senatvės lieka nesusitupėję mirksiukas.gif

Mes 7 asmenu seima,gyvenam 1,5 kambary.Sunkoka,bet imanoma
ot šaunuolė thumbup.gif Tai papasakok kaip jūs ten visi sutelpat-gal lovų kelių aukštų prisistatę esat ar kaip? ax.gif

QUOTE(vydux @ 2008 10 16, 21:51)
Aciu  As tai jau kazkaip susigyvenau su savo padetim,tai i galva nebeimu.Gerai yra kaip yra.Juk svarbiausia,kad vaikiukai sveiki
na juk būtent vaikai svarbiausia wub.gif reikia džiaugtis, kad yra bentjau šiokstoks stogas virš galvos ir vaikeliai sveiki, o tik poto reikia pradėt verkt kad va koks bstas mažas mirksiukas.gif

QUOTE(Sogettene @ 2008 10 18, 21:45)
Tikrai neisivaizduoju ! Musu irgi 5 asmenu seima , dar suni norim isigyti , gyvenam 4kambariu bute , vietos kaip ner taip ner ...
na va-čia tik įrodymas, kad viskas nuo pačių žmonių priklauso biggrin.gif va kaip aš augau penkių asmenų šeimoj ir trijų kambarių bute tai buvau laimingas vaikis ir vietos buvo tikrai daug biggrin.gif

QUOTE(Adele @ 2008 11 19, 11:46)
mūsų kambary tvarka imanoma palaikyt vos keleta minuciu, pastoviai viskas sujaukta, taip diena is dienos.....
o tai jūs įpraskit kiekvieną daigtą kurį paimat, poto padėt į vietą o ne kurnors numest mirksiukas.gif aišku iškarto neišeis, bet po truputį įprasit ir atsiras tvarka drinks_cheers.gif
Atsakyti
aisku kaip sako musu senoliai mano vaikai mano vargai ir kaip jau patys susikurem taip ir srebsim,tai manviskas suprantama bet vistiek as laikausi savo nuomones kad ne viska ir ne visada reikia galvoti ir atiduoti tik vaikams lb reikia ir savimi pasirupinti nes kaip as sakau neduok dieve atgulciau patalan o su metais ir sveikata sustreikuoja ne paslaptis nes tai bus kiekvienai man jau matomai prasideda klimaksas tai jei as netureciau savo kampelio bent ramiai ar paguleti ar pamegzti o vaikai liptu ant galvu nors mano jau dideli tai turbut nudobciau nes buna kad ir sirdis streikuoja taip kad jie turi pamastyti apie savo elgesi ir duoti ramybes ir tevams
Atsakyti
QUOTE(Adele @ 2008 11 19, 11:46)
schmoll.gif mūsų kambary tvarka imanoma palaikyt vos keleta minuciu, pastoviai viskas sujaukta, taip diena is dienos.....

Natūralu tas, kai yra nedidukų vaikų.

Mes 6 žmonės, katinas, šuo gyvenam 3 kambarių bute. Vietos tikrai ne per daug, bet skųsti nėr kuo. Vis tiek visi susirenka vakare į didžiausią kambarį - nesigauna kas sau išsimėtyt. biggrin.gif
Atsakyti
tai mes irgi 6 zmones ir kate kuri irgi lb megsta kompanija bet va vyr dukra 22m tai ji grizta is paskaitu tik vakare ir aisku mes taipogi visi susedam gal dazniausiai virtuveje ji pas mus 10kvm tai telpam tai pakalbam apkalbam ir kas sau dvi vyresnes i savo kamb dvyniai i savo o mes su tevu kas sau jis gryzta velai o as tai megstu ir virtuvej kol apsikuiciu tai ir telika paziuriu viena akim ir pamezgu nes turiu supama kede o jei lb noriu tai paprasau jog nors puse val vaikai dingtu is akiu ir jie lb puikiai supranta nes jie patys irgi kartais nori ramybes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vydux @ 2008 10 16, 20:51)
Aciu ax.gif As tai jau kazkaip susigyvenau su savo padetim,tai i galva nebeimu.Gerai yra kaip yra.Juk svarbiausia,kad vaikiukai sveiki lotuliukas.gif

Saunuoliai, nors man butu labai sunku unsure.gif Nors aisku jei nera galimybiu tai nors tas 1,5 butukas jau yra labai gerai 4u.gif Zaviuosi jumis 4u.gif 4u.gif

Mes 5 asmenu seima gyvenam 3 k.b. Kai ieskojom buto o finansai buvo labai riboti vyra primygtinai reikalavo vietoj 1 kambario ieskot dvieju ax.gif Apleisto, pigaus bet didesnio buto, taip gavosi kad uz pakanamai maza kaina net dviems kambariams suradom triju kambariu bet labai apleista buta. jei butume nusipirke 1 k.b. nezinau ka reiketu daryt blush2.gif ypac dabar kai turim 3 vaikus wub.gif wub.gif Nors sutilpt imanoma, drauge uzaugo 5 asmenu seimoje ir vieno kambario bute. Tevai ta kambari atskire i dvi dalis buvo su spinta. Vaikai sava erdve turejo, tevai savo nors ir labai maza. Dabar kai ji pasakoja apie ju gyvenima, vaikyste tokia siluma sklinda wub.gif Taip gera klausytis, vakarai visi kartu budavo, linksma, jauku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti