Įkraunama...
Įkraunama...

5 asmenų šeima vieno kambario bute

na aisku kaifo ciajokio kaip minejau pries tai reik galvoti ir ne vien apie save ai as noriu to 3 io ar 4 to tai norekite ir visi kiti juk miega ir kiti vaikai mazius reks trukdys ir atvirksciai nores didesni padukti ir vel problema taip kad ziurekim realiai ir nesaukim jog saunuole gimdyk toliau kai as laukiausi dvyniu tai vyr dukra mums ir sako tai ka jus jokiu priemoniu siam laike nenaudojat man net geda pasidare nors pas mus kambariu 3 ir virtuve 10 kv tai mano valdos vietos lyg turetu pakakti bet kai sukylam ryte tai eile prie vonios tualeto ir visi pikti.Tai tik nesupyk nes as tikrai zinau jog tai sunku bet teks atlaikyti.SEKMES
Atsakyti
aciu Ketrinai, zinau, kad anksciau reikejo galvot, bet dabar jau yra, kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Adele @ 2008 10 08, 12:58)
aciu Ketrinai, zinau, kad anksciau reikejo galvot, bet dabar jau yra, kaip yra.

tu tik nepanikuok ir ir i nieka nekreipk demesio, as auginau 3 vaikucius gyvenau pas tevus pereinamam kabary ,paskui nusipirkau 2 kambariu bendrabucio tipo buteli ,sakes galvojau rojui atsiduriau vaikai savo kambari turi as savo .bet vistiek visi ziurejo kaip i durne prisidariuse vaiku.na o paskui isejo dar vienas leliukas netyciukas pagrandukas visi sake kad visai man stogas nuciuoze bet mes su vyru i visus spjaunam ,nusipirkome maza namuka paskola pasieme ,bet ir kiek vietos bebutu mes buname vienam kambary tik miegam atskirai. didele TVARKINGA seima tai jega thumbup.gif laikykis stiprybes tau, lauk savo stebukliuko, tai didelis dziaugsmas,kuris uzgos visus vargus ir vietos stoka biggrin.gif
Atsakyti
Keitrina, augau penkiu asmenu seimoje, bet eiliu prie tualeto ir vonios isvengdavome tokiais budais: ryte keldavomes skirtingu laiku, pagal tai kam kada reikia iseiti. O jeigu atsikeli ir tavo laikas uzimtas, eini kazka kita daryti, pvz., valgyti. Be to - galima susitarti arba kai kurias proceduras, tokias kaip maudymasi atlikti is vakaro. Aisku, budavo visko, bet man kazkodel sis nepatogumas neistrigo atminty 4u.gif
Manau sunkiausia bus mokykliniu laiku, o kur dar paauglyste..
Atsakyti
QUOTE(Keitrina @ 2008 10 08, 10:23)
tai vyr dukra mums ir sako tai ka jus jokiu priemoniu siam laike nenaudojat man net geda pasidare

Pasiutęs išprusimas apie priemones tokiam amžiuj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 10 11, 14:41)
Pasiutęs išprusimas apie priemones tokiam amžiuj g.gif

Baik tu, apie priemones jiems nuo šeštos klasės aiškina, o apie nėštumą nuo ketvirtos irnesakyk.gif . Man tai šokas buvo, kai maniškiai neakivaizdžiai davė suprast, kad nesitikėjo, kad "tokiam amžiuj" tėvai dar "tą" daro lotuliukas.gif . Manau, seksualinis švietimas jiems sudaro nuomonę, kad lytinis gyvenimas aktualus maždaug nuo dvylikos iki trisdešimties biggrin.gif .
Atsakyti
as manau jog apie priemones apsisaugoti jaunimas turi zinoti as visai nenoreciau jog mano dukra dabar jai 22m nors ji dar negalvoja apie vedybas ir vaikus nors su berniuku draugauja 2 m gimdytu vaikus viena paskui kita juk jei pradejo mokytis tai norisi ir baigti juk ir vaiku ateitis bus geresne o norisi ir pakeliauti o atsiradus vaikams taigi viskas aisku buna numeta seneliams ir ciau jie gi vistiek nori issilakstyti .Musu name viena mergaite istekejo besimokydama 11 kl pagimde viena po metu antra ir ka daugiau matau mociute su anukais nei tikruosius tevus nes jie tai i kluba nori tai sen tai ten aisku jaunyste norisi tai kam reikejo taip anksti gimdyti ir nenumesti tu vaiku mociutei viskas turi buti savu laiku
Atsakyti
blush2.gif Na,kad viskam savas laikas,tai dar nereiskia,kad tas laikas visiems vienodu metu ateina.Vienas ziurek ,tik sulaukes astuoniolikos sugeba realiai mastyti apie gyvenima ir kurti stabilia,brandzia seima.Kitam gi ir trisdesimties sulaukus vejai galvoje uzauja ir kalba apie vaiku auginima kelia siurpa.Kaip zinoti,kada tas tavo tikras laikas? g.gif

O temos autore noriu nuosirdziai pasveikinti :valioir patarti maziau kreipti demesi i piktus zvilgsnius.Zmones tokie yra,ir nieko cia nepakeisi.Nebutina itikti visiems.Svarbiausia,KAD TAVO SEIMOJE MEILE IR RAMYBE,SILUMA IR NUOSIRDUMAS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 10 11, 17:23)
Manau, seksualinis švietimas jiems sudaro nuomonę, kad lytinis gyvenimas aktualus maždaug nuo dvylikos iki trisdešimties biggrin.gif .

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(Keitrina @ 2008 10 11, 19:33)
mano dukra dabar jai 22m

O kelinta dukra gimus 1994m mastau.gif ?
Atsakyti
94m gimusi musu antroji dukra Karolina jai spalio 28 sueis 14 m o dvyniai 2000m
Atsakyti
Adele, tu pasistenk nesinervinti ir saugok save ir žirniuką 4u.gif . Blogos mintys kenkia schmoll.gif
Aš irgi gyvenu bendrabutiniame 1 kambario bute. Tiesa, auginu tik 1 vaiką, bet planuoju antrą. Nežinau, kaip jūs, bet mes turime dar ir 9 kv. m. virtuvėlę, tai ją perskyrėme pusiau, ir padarėme vaikui kambarį. Tai jam kaip ir neturėtų trukdyti. Kai gims antras, planuojame gal šitą išnuomoti ir nuomotis 2 kambarių butą, nes kito nusipirkti nėra galimybės schmoll.gif
Žinoma, tiek mums, tiek jums bus labai sunku. Ypač išsimiegoti lotuliukas.gif Bet jei jūs norite to leliuko, tai ir išauginsite. Kvaila pasitikėti vien Dievu, bet juk yra tokia patarlė "Davė Dievas dantis, duos ir duonos". Aš tikiu, kad antras vaikas paskatins mus imtis kažkokios papildomos veiklos, susirasti naujus geriau apmokamus darbus, išsinuomoti butą ir pan. Jau dabar planuojame keisti mašiną į didesnę.
Iš kitos pusės-žiūrėk, kiek šeimų turi idealias sąlygas auginti vaikus, o negali jų susilaukti verysad.gif
Aš sakyčiau, kad jei jūsų šeima yra darni, jei gerai sutariat su vyru-gimdyk. Nors sunkiai, bet užauginsit gražią šeimyną 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urtytė_mergytė: 13 spalio 2008 - 11:27
Mes 7 asmenu seima,gyvenam 1,5 kambary.Sunkoka,bet imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti