Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų išsilaikėt teises?

QUOTE(Viduliuke @ 2008 08 24, 19:46)
As tikriausiai busiu vyriausia -issilaikiau tik-43 metu : 4u.gif Geriau vėliau negu niekad : doh.gif

Aš pažįstu kelias penkiasdešimtmetes, kurios mokosi šio meno smile.gif thumbup.gif Viena iš jų neseniai išsilaikė, o kita dar kankina regitrą thumbup.gif Taip, kad tikriausiai, niekada nevėlu!
O kaip sekasi vairuoti? smile.gif Ar negaila tik dabar pradėjus, o ne anksčiau?
Atsakyti
12 klasėje, žiemą bigsmile.gif
Atsakyti
Gaites,dėkui už sveikinimą 4u.gif
Aš ir teoriją ir praktiką iš pirmo karto išsilaikiau,teorijos nebijojau,bet praktinio tai labai bijojau,nes buvau tiek prisiklausius kaip kiti vargsta rolleyes.gif
Atsakyti
18os metu bigsmile.gif
Atsakyti
22 metu smile.gif
Atsakyti
28 metu. Buciau dar nelaikius, bet taip gavosi, kad is Panevezio turejau persikelt i Vilniu ir pagalvojau, kad jei jau Pnvz neisdrysiu, tai Vln bus dar baisiau smile.gif
Atsakyti
19kos ir dabar labai tuo džiaugiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
18 metų gavau pažymėjimą, pas mus mokykloj nuo 10 klasės tris metus būdavo automobilizmo pamoka ir 12 klasėj gaudavom teises. Vairuoju su pažymėjimu 12 metų, be pažymėjimo 16 ( aišku tada tik nuo vieno kaimo iki kito leisdavo vairuoti ) thumbup.gif dėl vairavimo galiu daug ko atsisakyti, vidury nakties gali žadint ir važiuosiu thumbup.gif
Atsakyti
30 metų, ganėtinai vėlai, nes galėjau ir anksčiau tik neprisiruošdavau. Jei ne mama ir krikštatėvis, kurie mašina žada padovanot, tai nežinau kiek dar laiko būčiau tęsus.
Atsakyti
16-kos. Tik dar kažkokį spaudą buvo uždėję, kad iki 18 negaliu viena važinėt
Atsakyti
18metu bigsmile.gif
Atsakyti
17 metu ir jau daug metu vairuoju patenkinta. thumbup.gif man irgi buvo anspaudas idetaskad iki 18 viena negaliu vaziuot, bet realiai viena vairuot pradejau kai buvo 22. 4u.gif
Atsakyti