Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų išsilaikėt teises?

18 metų user posted image
Atsakyti
Zadejau laikyt, kai man buvo 24m bet kazkaip apsigalvojau biggrin.gif
Atsakyti
esu gimusi vasaros vidury, o kursai buvo arba vasaros pradžioj arba pabaigoj, be to tuo metu mokiausi ir teko bent mėnesi važinėti iš namų į moklus. Kadangi to daryti nenorėjau, tai taip gražiai nusimuilinau, be to ir upo nebuvo dar nesulaukus 18 teisiu laikytis, bet žiemą... Pagavau kablį ir iš karto po žiemos atostogų nuvariau į auto ABC ir vasarį jau turėjau teises thumbup.gif Tai gaunasi teises išsilaikiau 18,5 o pasibaigus mokslams nebuvo dienos kai nesedėjau už varo , o dar už kokio... Taip gerai jaučiausi vairuodama džipą ax.gif ir dar su priekaba blush2.gif O ypač tada, kai reikia apsisukt ir sužiūro seniai akis išsprogdinę...
Atsakyti
išsilaikiau 16-kos. dieną prieš tik gavau pasą. praėjau pirmosios pagalbos suteikimo kursus, bet pažymos nedavė, nes neturėjau paso. teko per egzaminą meluot, kad pamiršau. per testą, žinoma, gavau klausimą, kurio nemokėjau. teko klaust kolegės. vos neišmetė iš egzo. vpavairavau kelis šimtus metrų, ir sakė policininkas pasakė "tau užteks". nes atsisėdau kaip senas vairuotojas - susireguliavau sėdynę, veidrodukus, pasivaliau langus, nes žiema buvo. su instruktoriumi gal irgi tik 3 kartus važiavau. tas nuolat sakydavo "mažink greitį". nes vairuot pradėjau gal nuo kokių devynerių. o testo, speju, kad ir šiandien neišlaikyčiau.
Atsakyti
Kaip ir priklauso - 18 metu.
Atsakyti
23 mirksiukas.gif
Atsakyti
o as net 37 sulaukus.Pradzioj atrode niekada neismoksiu kol savarankiskai nepradejau viena vazineti.O dabar jau super,bet pamacius mokomaji automobili, ten sedinciai moteriskei visada uzuojauta jauciu...
Atsakyti

21iu ax.gif buvo mano svajoniu svajone turet teises ir vairuot masina bigsmile.gif
Atsakyti
Septyniolikos buvau. Per teorijos egzaminą (kur apie mašinos sandarą) gavau tą vienintelį klausimą kurį buvau prieš tai paskaičius biggrin.gif Taisyklių teoriją išlaikiau be klaidų, o su vairavimu buvo panašiai kaip čia jau rašė "susireguliavau sėdynę, veidrodėlius..."
Atsakyti
18 ax.gif
Atsakyti
tik suejus 23 biggrin.gif 18 nebuvo noro, o jei ir butu buves, tai fianasiskai nebutu buve i manoma... o va ir noras atsirado, kai finansiskai atsirado galimybe thumbup.gif
Atsakyti
24
Atsakyti