18.
kursus pati susiradau ir uzsirasiau o is tevu tik pinigeliu susimoketi paprasiau
tada man buvo 17,na beveik 18 o issilaikiau po 18gimtadienio. bet vazineju kiekviena diena jau visus metus,be masinos galeciau gyventi,bet ji daug ka palengvina ir visus reikalus gali greiciau susitvarkyti

Kai baigiau vidurinę, įstojau mokytis į aukštesniąją žemės ūkio mokyklą, o ten vairavimo mokymas buvo privalomas
, tai aš vairuoju nuo 21 metų

QUOTE(renachiuke @ 2008 08 13, 17:02)

Beje, gražus sutapimas, bet teises išsilaikiau tą pačią dieną, kai gimęs MB

21-erių

Nusprendžiau anksti, o išsilaikiau 15m.
Issilaikiau 22, kai jau galejau pati susimoketi uz mokslus ir isigyti automobili
Manau kad visai nenaudinga issilaikyti teises ir visiskai nevazineti, nes tokiu atveju viskas pasimirsta ir turi mokytis antra karta. Turiu drauge kuri issilaike teises 18, nevazinejo 7 metus, o dabar jai didziausias stresas isvaziuoti i gatve, vel moka pinigus instruktoriui

issilaikiau 25
t.y. pries metus
kitaip tariant laukiau tinkamu aplinkybiu finansiskai ir nefinansiskai.Ruosiausi savarankiskai tiek teorija tiek praktika.Po to pavazinejau su instruktorium 2 savaites oficialiai (jo prieziuroje).
Zodziu sukausi, nes buvau grizus atostogu 3 savaitem (laikas tikrai spaude).Gal del to pavyko viska issilaikyt is pirmo karto.

kitaip tariant laukiau tinkamu aplinkybiu finansiskai ir nefinansiskai.Ruosiausi savarankiskai tiek teorija tiek praktika.Po to pavazinejau su instruktorium 2 savaites oficialiai (jo prieziuroje).
Zodziu sukausi, nes buvau grizus atostogu 3 savaitem (laikas tikrai spaude).Gal del to pavyko viska issilaikyt is pirmo karto.

Dar nebuvo 18,kai uzsirasiau i kursus,kol kursai pasibaige suejo 18 ir iskart prie masiniuko,ne dienos be masinos,kai negaliu vaziuoti atrodo kazko ir truksta.Pati jau dirbau,todel pati is savu pinigeliu ir teises islaikiau