Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų išsilaikėt teises?

18.
Atsakyti
kursus pati susiradau ir uzsirasiau o is tevu tik pinigeliu susimoketi paprasiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tada man buvo 17,na beveik 18 o issilaikiau po 18gimtadienio. bet vazineju kiekviena diena jau visus metus,be masinos galeciau gyventi,bet ji daug ka palengvina ir visus reikalus gali greiciau susitvarkyti
Atsakyti
Kai baigiau vidurinę, įstojau mokytis į aukštesniąją žemės ūkio mokyklą, o ten vairavimo mokymas buvo privalomas bigsmile.gif, tai aš vairuoju nuo 21 metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 08 13, 17:02)
Tai vat,įdomu kažkaip pasidarė kelių metų nusprendėt laikyt teises ax.gif

ax.gif mano tėtis buvo vairavimo instruktorius-vairuoju nuo 13m kažkur biggrin.gif . Teises išsilaikiau 17m, tada galėjau važiuot tik su stažuotu vairuotoju šalia bigsmile.gif -bet aišku to nedariau ir sukiojau sau ramiai vairą viena tongue.gif . Tai va, vairuoju jau n'metų rolleyes.gif -neįsivaizduoju kaip galima apsieit be šių įgūdžių kasdieniniame gyvenime ax.gif
Beje, gražus sutapimas, bet teises išsilaikiau tą pačią dieną, kai gimęs MB biggrin.gif -lengva prisiminti tą datą cool.gif
Atsakyti
21-erių ax.gif
Atsakyti
As tai issilaikiau 20 metu. Bet po to ilgai nevazinejau. Tai po kokiu 7 meteliu teko samdytis instruktoriu blush2.gif , nes buvo baisiai baisu Vilniuje sestis uz vairo, masinu gal kokiu s10 kartu per ta laika padaugejo. Bet iveikiau ta baimes perioda ir vairuoju biggrin.gif
Atsakyti
Nusprendžiau anksti, o išsilaikiau 15m.
Atsakyti
Issilaikiau po 18 gimtadienio. Stazas jau 8 metai thumbup.gif
Atsakyti
Išsilaikiau šiandien, 21-erių ax.gif
Atsakyti
Issilaikiau 22, kai jau galejau pati susimoketi uz mokslus ir isigyti automobili biggrin.gif Manau kad visai nenaudinga issilaikyti teises ir visiskai nevazineti, nes tokiu atveju viskas pasimirsta ir turi mokytis antra karta. Turiu drauge kuri issilaike teises 18, nevazinejo 7 metus, o dabar jai didziausias stresas isvaziuoti i gatve, vel moka pinigus instruktoriui doh.gif
Atsakyti
issilaikiau 25 ax.gif t.y. pries metus
kitaip tariant laukiau tinkamu aplinkybiu finansiskai ir nefinansiskai.Ruosiausi savarankiskai tiek teorija tiek praktika.Po to pavazinejau su instruktorium 2 savaites oficialiai (jo prieziuroje).
Zodziu sukausi, nes buvau grizus atostogu 3 savaitem (laikas tikrai spaude).Gal del to pavyko viska issilaikyt is pirmo karto. ax.gif
Atsakyti
Dar nebuvo 18,kai uzsirasiau i kursus,kol kursai pasibaige suejo 18 ir iskart prie masiniuko,ne dienos be masinos,kai negaliu vaziuoti atrodo kazko ir truksta.Pati jau dirbau,todel pati is savu pinigeliu ir teises islaikiau thumbup.gif
Atsakyti