TopTuras.
Pirkau tiesiai is ju, skambinau i Vilniu.
Bet nezinau dabar ka daryt: galimas variantas, kad su mikroautobusu gali vezti, jei mazai keleiviu..... O kur tada daiktus susipakuot???
Beje, padare nuolaidike paprasius:-) Bet ne del to mikroautobuso...
QUOTE(nerile @ 2014 03 25, 19:12)
Bet nezinau dabar ka daryt: galimas variantas, kad su mikroautobusu gali vezti, jei mazai keleiviu..... O kur tada daiktus susipakuot???
Na, vistiek į kelionę neturėtų siųsti mikroautobuso, kuriame nėra kur daiktų susipakuot

Rase, kad yra kazkokia bagaziniuke.. Bet mikriukas, kad ir Vilnedos, manes nevilioja. Autobuse bent atsistoji, pajudini kojas. Bliamba, pirma karta keiciu operatoriu....
QUOTE(nerile @ 2014 03 25, 21:30)
Autobuse bent atsistoji, pajudini kojas.
Apie tai nepagalvojau

Tas sėdėjimas autobuse, kol pervažiuoji Lenkiją, o ypač kai kojoms mažai vietos, kažkas baisaus. Taip kaip ir naktis autobuse (užteko vienos tokios kelionės, kad niekada daugiau). Visada vežuosi kažkokį tepalą kojų venų kraujotakai su heparinu ar pan.
Keičiam ir mes šiemet agentūrą, važiuojam su ta, su kuria vieną kartą turėjom gana nepasisekusią kelionę, bet, kad įdomesnė programa suviliojo. Ir kelionė netrumpa. Neramu irgi, kaip pasiseks.
Ir man neramu, net moketi delsiu... pripratimas-antras prigimimas.
QUOTE(nerile @ 2014 03 24, 20:40)
AR ESATE KAS VAZIAVE SU TOP TURU I DREZDENA, BERLYNA?
KAIP IS VIS TAS TOPTURAS?
Is telefoninio pokalbio seip sau-as jiems pinigus bruku, o jie i ta mano laiska neatsako...
KAIP IS VIS TAS TOPTURAS?
Is telefoninio pokalbio seip sau-as jiems pinigus bruku, o jie i ta mano laiska neatsako...
Nerile, Topturas man buvo - gerai

QUOTE(nerile @ 2014 03 25, 17:12)
TopTuras.
Dėl važiavimo mikroautobusu paklausk Enijos. Ji, berods, važiavo su jais mikroautobusu į Kroatiją. Bet tavo kelionė trumpesnė - bus tikrai lengviau

QUOTE(rasa-rasa @ 2014 03 25, 18:49)
Na, vistiek į kelionę neturėtų siųsti mikroautobuso, kuriame nėra kur daiktų susipakuot
. Kad ir jų pervežimas buvo mikroautobusu, bet gale buvo bagažinė.

Siaip prie mikriuko kabina atskira bagazine daiktams. Bet manes is principo mikriukas nevilioja, kadangi nepatogu.
O su Top turu esu keliavusi - super kelione buvo i Vengrija su Egle Gurcyte.

merginos,megstancios keliauti, gavau dovanu ceki su novaturu uz 3000 litu kelionei gal ka domintu kaina paderintume

o kas per cekis?
Sveikos, Supermamos! Ar pastebėjote,kaip šį atostogų sezoną atpigo poilsinės atostogos? Lietuvoje jau penki kelionių organizatoriai, tad Novaturui ir Tez Tourui reiks rimtai pasitempt! Neseniai teko laimė keliauti su naujais kelionių organizatoriais BoTours. Šie atidarė kryptį Stambulas + Šiaurės Kipras, skrydžius vykdo su Turkish Airliness, bet skristi bus galima ir savarankiškai su Wizzair ar Ryanair. Man kaip aktyvų poilsį mėgstančiai keliautojai žiauriai patiko! Stambule užtrukom kelias dienas( gaila, nes vien turguose gali savaitę suktis
). Fantastiškas miestas su daugybę kvapų ir spalvų. Šiaurės Kipras kitoks nei įprasta turistams, dar nenuvalkiotas kampelis. Daug laukinės gamtos. Bet teko girdėti,kad ir čia rusai susipirko jau nemažai NT. Nakvojome Salamis Bay. Viešbutis, maistas, naktinis gyvenimas tiesiog super! Išsamesnius aprašymus ir daug fotkių pridarė Makalius ir 15min. Tad rekomenduoju! Beje ar teko keliaut kam su Go planet, Plius travel? Kokie įspūdžiai?

QUOTE(scoop @ 2014 05 21, 13:19)
Sveikos, Supermamos! Ar pastebėjote,kaip šį atostogų sezoną atpigo poilsinės atostogos? Lietuvoje jau penki kelionių organizatoriai, tad Novaturui ir Tez Tourui reiks rimtai pasitempt! Neseniai teko laimė keliauti su naujais kelionių organizatoriais BoTours. Šie atidarė kryptį Stambulas + Šiaurės Kipras, skrydžius vykdo su Turkish Airliness, bet skristi bus galima ir savarankiškai su Wizzair ar Ryanair. Man kaip aktyvų poilsį mėgstančiai keliautojai žiauriai patiko! Stambule užtrukom kelias dienas( gaila, nes vien turguose gali savaitę suktis
). Fantastiškas miestas su daugybę kvapų ir spalvų. Šiaurės Kipras kitoks nei įprasta turistams, dar nenuvalkiotas kampelis. Daug laukinės gamtos. Bet teko girdėti,kad ir čia rusai susipirko jau nemažai NT. Nakvojome Salamis Bay. Viešbutis, maistas, naktinis gyvenimas tiesiog super! Išsamesnius aprašymus ir daug fotkių pridarė Makalius ir 15min. Tad rekomenduoju! Beje ar teko keliaut kam su Go planet, Plius travel? Kokie įspūdžiai?

Gal kas turite tikrų atsiliepimų apie Plius travel? Draugė įsigijo kelionę, bet kaip jau išsiaiškino, tų organizatorių skrydžių kompanijos net nežino Vilniaus oro uostas...