Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie Kelionių organizatorius

Klausimas: ar normalu, kai važiuoji su agentūra, o gidė su vairuotoju ieškodami beveik visų programoje numatytų vietų, stoja ir praeivių klausia kelio, kur važiuot? Ir dar važiuojant į priekį renka sutartą pinigų sumą už mokamus objektus, o grįžtant atgal pusę sumos grąžina, nes nebuvo susiskaičiavus žmoniškai?

pirmą kartą su agentūra važiavom, nusprendėm pačių organizuotose kelionėse tvarkos daugiau, o gal tik papuolėm ant tokių.
Atsakyti
Čia kur taip?
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2014 05 26, 15:39)
Klausimas: ar normalu, kai važiuoji su agentūra, o gidė su vairuotoju ieškodami beveik visų programoje numatytų vietų, stoja ir praeivių klausia kelio, kur važiuot? Ir dar važiuojant į priekį renka sutartą pinigų sumą už mokamus objektus, o grįžtant atgal pusę sumos grąžina, nes nebuvo susiskaičiavus žmoniškai?

pirmą kartą su agentūra važiavom, nusprendėm pačių organizuotose kelionėse tvarkos daugiau, o gal tik papuolėm ant tokių.

Tikrai, įvardinkite, kuri čia agentūra ir koks gidas ar gidė, nes nuo gido daug kas juk priklauso. Ir atmosfera autobuse , ir nuotaikos, ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2014 05 26, 14:39)

Papuolėt ant tokių. Daugiau tai būdinga visokioms pigesnėms agentūroms. Nors pasitaiko visaip... Spėju, kad ne su Novaturu važiavot smile.gif
Atsakyti
Tikrai, kad ne su Novaturu, kelionę pirkom per kartu.lt, pigiau nei agentūroje.

Dar važiuojant į priekį grupelė žmonių vartojo alkoholį (vienas vyriškis alaus skardines tuštino vieną po kitos, kiti iš termoso kažką į vienkartinius puodelius pilstėsi ir paskui kikeno nuolat, matyt, ne arbata ten buvo), o atgal važiuojant vienas gimtadienį švenčiantis su buteliu ėjo ir visus vaišino (ir gidę, ji gėrė, ir keleivius, mes su drauge atsisakėm, aš asmeniškai labai nejaukiai pasijaučiau, kaip per tradicines vestuves su stalo komendantais, labai nekenčiu tokių dalykų). Beveik viską, ką suplanavom, pamatėm, bet kaip ta kelionė vyko, kokie bendrakeleiviai schmoll.gif

svarstom, kad kelionę tikrai aprašysim, tik kur paskui tą rašinėlį dėti, ar pavadinimą rašyt ir į kokį portalą dėti, ar skundą rašyti unsure.gif

nes tikrai taip neturėtų būti
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2014 05 26, 21:02)
Tikrai, kad ne su Novaturu, kelionę pirkom per kartu.lt, pigiau nei agentūroje.

Dar važiuojant į priekį grupelė žmonių vartojo alkoholį (vienas vyriškis alaus skardines tuštino vieną po kitos, kiti iš termoso kažką į vienkartinius puodelius pilstėsi ir paskui kikeno nuolat, matyt, ne arbata ten buvo), o atgal važiuojant vienas gimtadienį švenčiantis su buteliu ėjo ir visus vaišino (ir gidę, ji gėrė, ir keleivius, mes su drauge atsisakėm, aš asmeniškai labai nejaukiai pasijaučiau, kaip per tradicines vestuves su stalo komendantais, labai nekenčiu tokių dalykų). Beveik viską, ką suplanavom, pamatėm, bet kaip ta kelionė vyko, kokie bendrakeleiviai  schmoll.gif

svarstom, kad kelionę tikrai aprašysim, tik kur paskui tą rašinėlį dėti, ar pavadinimą rašyt ir į kokį portalą dėti, ar skundą rašyti  unsure.gif

nes tikrai taip neturėtų būti

Agentūra bendrakeleivių tikrai neparinks. smile.gif . O dėl kitų dalykų aš manau viskas daugiau ar mažiau priklauso nuo požiūrio. Buvau ir aš kelionėje, kurios pabaigoje, išvažiuojant iš šalies gidas degtine vaišino. Bet kiek ten tos degtinės, kelis lašus įpildavo, kas nenorėjo, per prievartą nepylė. Bet grupė buvo smagi, draugiška, visi pasakė po keletą gražių žodžių ir išgėrė.
Jei vairuotojai klaidžioja, gidė nesusitvarko su pinigais ir lankomais objektais, čia jau kita kalba, galima ir skųstis. O su kokia agentūra taip buvo? Nesinori su tokiais pasimetusiais kur nors iškeliauti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuskė: 26 gegužės 2014 - 20:37
Čia su ne viena agentūra tokių pasimetimų gali būti. Toje pačioje agentūroje gali dirbti labai įvairaus lygio gidų.
Teko ir man važiuoti su gidu, kuris ne kartą pylė ir įsižeisdavo, jei atsisakydavai... cool.gif
Esu važiavusi su 6 agentūromis. Ir pastebėjau, kad nuo agentūros bendrakeleiviai taip pat priklauso... Su viena agentūra važiavau kelis kartus ir nei karto Alyvose aprašytų bendrakeleivių nepasitaikė. O su kita žiūrėk toj pačioj kelionėj kelios tokios kompanijos. Nors šventimas šventimui nelygu... mirksiukas.gif
Bet man baisiausia ne autobuse švenčiantys bendrakeleiviai, o pachmielnas, po šventimo nakties "pavargęs" gidas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaip tai ne agentūros gidus ir vairuotojus samdo, kelionių organizatoriai tuom užsiima. Kad turistai kai kurie kaip chamai elgiasi, tai čia teisybė, kartais net ir gidai nelabai gali juos sudrausminti. Esu daug keliavusi su autobusinėm kelionėm, tai tikrai visko pasitaikydavo. Labiausiai nervindavo, kai alaus daug gerdavo, po to pykdavo, kad autobuso tulikan jiems neleidžia eiti. Jei kiti keleiviai padėdavo tvarką palaikyti, tai ir tie, kurie save laikydavo pasaulio bamba, nurimdavo. o kad vairuotojai kai kurie labai grybaudavo, tai teisybė. Taip pat sutinku, kad gidai pradžioj kelionės rinkdavo pinigus, kas irgi nepatikdavo, nes kartais juk galima apsigalvoti ir į kokią nors ekskursiją nevykti, o gidai jau pykdavo, kai tekdavo pinigus atgal atiduoti. Kai turistai paburbėdavo, kad tus likusius pinigus galima buvo kur nors ankščiau išleisti, tai gidai nepasigėdydavo patarti, kad ir arbatpinigiams gi reikia pasilikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai rašydama "kelionių agentūra" organizatorių ir turiu omenyje - Novaturą, Topturą, Guliverį...
Atsakyti
apie alkoholio vartojimą autobuse:
Negalima gerti alkoholinių gėrimų, triukšmauti ir trukdyti aplinkiniams. Tokiu atveju vairuotojas turi teisę išlaipinti jus bet kurioje vietoje.

Skaitykite daugiau: Taisyklės, kaip elgtis keliaujant viešuoju transportu | Alfa.lt http://www.alfa.lt/s...g#ixzz32vlP2NTd

reiktų dar KET pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 05 26, 17:44)
Čia kur taip?

užuominom pasakysiu: agentūros pavadinime nėra žodžių, ten tik skaičiai ax.gif nes nesinori jų kaltinti, gal kitos kelionės vyksta sklandžiai, iš vienos negalima spręsti apie kitas keliones, kitus gidus ir vairuotojus

suprantu, kad jie bendrakeleivių neparinks, bet galėjo kažkaip sudrausminti, pasakyti dėl to alkoholio

didžiausias minusas vairuotojui su gide, kad nežinojo, kur važiuoti. Tiesiog taip susidėjo viskas - tokia gidė, toks vairuotojas ir tokie keleiviai. Ir kadangi tai pirma kelionė, kurią pirkom, o ne pačios organizavom, norėjau pasiklausti, ar dažnai tokių dalykų būna. Va skaičiau vieną panašų atsiliepimą (agentūra kita).

O iš agentūros tai maloniai - prieš kelionę paskambino (likus kelioms dienoms) - ar viskas aišku, kelintą ir kur būti, kiek pinigų turėti, čia jokių priekaištų, biure žmonės savo darbą atlieką, į laiškus atsako, dar va paskambina dėl visa ko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(scoop @ 2014 05 21, 12:19)
Beje ar teko keliaut kam su Go planet, Plius travel? Kokie įspūdžiai?

Sveiki! aš irgi domėjaus šituo plius travel, bet skaičiau nemažai neigiamų atsliepimų, kad žmonės skambino pasiteirauti, o jiems pasakė, kad kol nesurinks pilno lėktuvo tol niekas neaišku smile.gif kažkaip nelinkus aš pasitikėti tokiais iš niekur nieko neva pigiais organizatoriais...
Atsakyti