QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 05 15, 10:58)
Reikės pabandyti ir taip ir taip padaryti.
Kiek naudojuosi garų puodu, tai dar kiaušinienės nesugalvojau kaip pagaminti.
Tiesa kartą bandžiau darytis omletą, bet ko tai jis man neišėjo. Ar tai proporcijos buvo netokios....
Kaip darot žuvį?
Sakot nesigavo omletas...

o ką reiškia nesigavo? neišvirė?

nelabai įsivaizduoju, kaip jis begėdis Jums galėjo nesigauti

viskas tikrai labai paprasta ir gaminama pagal skonį - į kiaušinius įplakame šiek tiek pieno arba grietinės kokį šaukštą ar majonezo... prieskonių, daržovių... na ir viskas

supilame viską į ryžių indą ir gariname. Galų gale, galima ir nieko nemaišyti į kaiušinius, tiesiog juos gerai išplakti. Aš garinu pusvalandį, gal galima ir trumpiau... bet noriu būti tikra, kad kiaušinienė tikrai išsigarino. Gal Jūs labai daug pieno įpylėte?
o dėl žuvytės, tai jau minėjau, kad gaminu tik žuvies file, nes...

na, nelabai aš mėgstu turėti reikalų su žuvimi virtuvėje, o ypač ją valyti... tai perku paruoštą jūrų lydekų arba rudagalvių menkių file be odelių. Prieš gaminant iš kameros ištraukiu, per porą valandų pilnai atsilaidina. Pipirais, krapais apibarstau, dar kokiais nors prieskoniukais įtrinu ir tiesiai į garų puodą

šalia arba kitame aukšte bulvyčių, daržovių pridedam... ko tik širdis geidžia

30-40 minučių ir valgome
Tiesa, kartais žuvį sudėjusi į garpuodį vieną jos pusę dar ir majonezu aptepu, pomidorų griežinėliais apdedu... fantazijos ir skonio reikalas

Galima ir fermentinio sūrio užtarkuoti.
Sėkmės gaminant ir skanaus