Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(Rainy day @ 2009 05 14, 21:36)

Pamėginkite, garantuoju, kad Jums puikiai pavyks wink.gif

QUOTE(svetelis @ 2009 05 15, 09:27)
as kiausinienes neplaku su mikseriu, tiesiog i ryziu inda imusu keleta kiausiniu, isplaku, tada darzoviu kokiu nors: paprikos, pomidoras, svoguno laiskai, galima ir desros ar dar ka megsti, galima pieno bus omletas, galima majonezo ir garinu 15-20 min. Buna puri ir skani  lotuliukas.gif Svarbu is karto neatidaryti dangzio kai baigia garintis, tegul pastovi dar pora minuciu, tada nesukrenta.

Reikės pabandyti ir taip ir taip padaryti. bigsmile.gif
Kiek naudojuosi garų puodu, tai dar kiaušinienės nesugalvojau kaip pagaminti.
Tiesa kartą bandžiau darytis omletą, bet ko tai jis man neišėjo. Ar tai proporcijos buvo netokios.... mastau.gif

Kaip darot žuvį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 05 15, 10:58)
Reikės pabandyti ir taip ir taip padaryti. bigsmile.gif
Kiek naudojuosi garų puodu, tai dar kiaušinienės nesugalvojau kaip pagaminti.
Tiesa kartą bandžiau darytis omletą, bet ko tai jis man neišėjo. Ar tai proporcijos buvo netokios.... mastau.gif

Kaip darot žuvį?  blush2.gif

Sakot nesigavo omletas... g.gif o ką reiškia nesigavo? neišvirė? smile.gif nelabai įsivaizduoju, kaip jis begėdis Jums galėjo nesigauti biggrin.gif viskas tikrai labai paprasta ir gaminama pagal skonį - į kiaušinius įplakame šiek tiek pieno arba grietinės kokį šaukštą ar majonezo... prieskonių, daržovių... na ir viskas smile.gif supilame viską į ryžių indą ir gariname. Galų gale, galima ir nieko nemaišyti į kaiušinius, tiesiog juos gerai išplakti. Aš garinu pusvalandį, gal galima ir trumpiau... bet noriu būti tikra, kad kiaušinienė tikrai išsigarino. Gal Jūs labai daug pieno įpylėte? g.gif

o dėl žuvytės, tai jau minėjau, kad gaminu tik žuvies file, nes... blush2.gif na, nelabai aš mėgstu turėti reikalų su žuvimi virtuvėje, o ypač ją valyti... tai perku paruoštą jūrų lydekų arba rudagalvių menkių file be odelių. Prieš gaminant iš kameros ištraukiu, per porą valandų pilnai atsilaidina. Pipirais, krapais apibarstau, dar kokiais nors prieskoniukais įtrinu ir tiesiai į garų puodą biggrin.gif šalia arba kitame aukšte bulvyčių, daržovių pridedam... ko tik širdis geidžia smile.gif 30-40 minučių ir valgome biggrin.gif
Tiesa, kartais žuvį sudėjusi į garpuodį vieną jos pusę dar ir majonezu aptepu, pomidorų griežinėliais apdedu... fantazijos ir skonio reikalas wink.gif Galima ir fermentinio sūrio užtarkuoti.

Sėkmės gaminant ir skanaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
As siandien garinau lasisa.Ryte nusipirkau(akcijine mirksiukas.gif ), supjausciau gabaleliais,paprieskoniavau ir palikau.Po val.garinau vienam sluoksni zuvis, kitam likusi zuvis ir brokoliai su kalafiorais.Labai skaniai gavosi bigsmile.gif Dar taip pat skanu pangasija, tik nupjaunu papilves riebalus.
doh.gif manau cia reikia kalbet apie garpuodzius, o receptai- kitam forume ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajel: 15 gegužės 2009 - 17:15
QUOTE(ajel @ 2009 05 15, 18:12)

doh.gif manau cia reikia kalbet apie garpuodzius, o receptai- kitam forume ax.gif

Gal galėtumėte įmesti nuorodėlę į maisto gaminimo garpuodyje receptukus? ax.gif
Sunkoka buvo rasti temų gausybėje...
ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Užsidegiau noru nusipirkti garų puodą, bet kamuoja abejonės, ar tikrai patiks jame ruoštas maistas, ar nenusivilsiu ir pan. Nusižiūrėjau Tefal Vitamin +, žalias, šioje temoje jau minėtą ne kartą, akcija jam, 269 Lt kainuoja. Aišku, norėtųsi pigiau, bet ir kokybiško noriu blush2.gif
Kas turite iš seniau - kaip jo kokybė? Ar nepabodo toks maistas? Ar daug elektros sunaudojat taip ruošdamos maistą? O jame sriuba verdama?
Papildyta:
QUOTE(Rainy day @ 2009 05 15, 19:47)
Gal galėtumėte įmesti nuorodėlę į maisto gaminimo garpuodyje receptukus?  ax.gif
Sunkoka buvo rasti temų gausybėje...
ačiū iš anksto  4u.gif

http://www.supermama...?...3777&st=480
Atsakyti
Beja, o gal kuriai mamytei nepatiko maistas ruoštas garpuodyje ir nori jį parduoti? Perpirkčiau, jeigu patiktų modelis ir tiktų kaina blush2.gif
Atsakyti
sveiki,
padovanojo vyras man garpuoti Tefal VC7001, nes labai norejau blush2.gif , bet turiu problemele - nezinau kaip jame gaminti o instrukcijos nera - vietoj garpuodzio instrukcijos parduotuveje idejo sulciaspaudes instrukcija doh.gif
gal kas galetu instrukcija imesti ar bent paaiskinti valdymo skydelio funkcijas, kiek vandens kur pilti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meduvė: 18 gegužės 2009 - 18:51
Gal kuri turite Garų puodą BOMANN CB 1270 http://pigu.lt/preke..._1270?id=133802
Gundausi dėl kainos, tiesiog nesu garantuota, kad maistas, ruoštas garų puode man patiks, kad jį naudosiu, todėl išleisti 300 lt nelabai ryštuosi. Nors realiai Tefal norėčiau žalio.

gal kas tokį Bomann turite, pasidalinkite prašau patirtimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2009 05 18, 19:25)
sveiki,
padovanojo vyras man garpuoti Tefal VC7001, nes labai norejau blush2.gif , bet turiu problemele - nezinau kaip jame gaminti o instrukcijos nera - vietoj garpuodzio instrukcijos parduotuveje idejo sulciaspaudes instrukcija doh.gif
gal kas galetu instrukcija imesti ar bent paaiskinti valdymo skydelio funkcijas, kiek vandens kur pilti

teko vaziuoti siandien i ta pacia parduotuve tai kartu ir istrukcijo paprasiau.
bet dabar klausimas, o i vandens inda reikia pilti tik salta vandeni ar galima ir karsta pilt?
Mesa turbut geriau deti i pirma inda troskinant, paskui bulves, darzoves?
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 05 15, 14:34)
Sakot nesigavo omletas...  g.gif o ką reiškia nesigavo? neišvirė?  smile.gif nelabai įsivaizduoju, kaip jis begėdis Jums galėjo nesigauti  biggrin.gif

Aš kitaip dariau. Kiaušinius išplakiau su pienu, prieskoniais, ir dar pridėjau miltų porą šaukštų. doh.gif Supyliau į indą ryžiams. Gavosi toks neapsakomas nevalgomas dalykas - miltai nusėdo ant dugno ir iš jų gavosi kažkokia nevalgoma masė, o paviršiuje beskonis skystis... doh.gif

Bandžiau kaip tu parašei padaryti - gavosi. bigsmile.gif thumbup.gif

Pabandysiu ir žuvį pagal tavo receptą gaminti. mirksiukas.gif

QUOTE(Meduvė @ 2009 05 19, 12:40)
bet dabar klausimas, o i vandens inda reikia pilti tik salta vandeni ar galima ir karsta pilt?

Aš pilu šaltą, jei turiu laiko gaminimui. rolleyes.gif
O jei norisi greičiau pasigaminti, galima pilti ir šiltą vandenį. Bet dėl karšto vandenio tai nežinau - nebandžiau. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 19 gegužės 2009 - 13:10
QUOTE(Meduvė @ 2009 05 19, 12:40)

Kas liečia vandenį, tai gali pilti šaltą, gali šiltą 4u.gif Didelio skirtumo kaip ir nėr...
Na viskas pagal virimo laiką priklauso, bet gali ir taip pabandyti sudelioti smile.gif Daugiau info ir patarimų rasi paskaitinėjus temą mirksiukas.gif
Atsakyti
Del vandens tai ir as pilu kaip kada,bet jei ir salta pilti,tai susyla vos per pora sekundziu.omleta kazkada kepiau tai skonis nepatiko schmoll.gif ,keptuvej man skaniau blush2.gif .
o vat zuvyte visai kitas reikalas,niam niam.
ir jei zuvi ar kokia mesa garinu,tai i apatini inda dedu darzoves,o virsui mesyte arba zuvyte,nes kai kepa,tai gaunasi kad sultys lasa ant darzoviu,taip skaniau 4u.gif
Atsakyti