Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(Filia @ 2009 05 19, 11:32)
Gal kuri turite Garų puodą BOMANN CB 1270 http://pigu.lt/preke..._1270?id=133802
Gundausi dėl kainos, tiesiog nesu garantuota, kad maistas, ruoštas garų puode man patiks, kad jį naudosiu, todėl išleisti 300 lt nelabai ryštuosi. Nors realiai Tefal norėčiau žalio.

Jei patinka šiaip garuose ruoštas maistas, tai ir garų puode ruoštas turėtų patikt smile.gif
Atsakyti
Va, aš jau žaliojo Tefal Vtamin + savininkė biggrin.gif Iš karto išbandžiau kiaušinienę. super thumbup.gif kitą savaitę bandysiu ką nors dar. Beja, įdėjau šalia indelio truputį paprikos - laaabai skani gavosi.

Gal kas galite pasakyti, kas kiek laiko reikia nuvirinti kaitinimo elementą?
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2009 05 21, 20:17)
Gal kas galite pasakyti, kas kiek laiko reikia nuvirinti kaitinimo elementą?

Aš tai nenuvirinu elemento.
Tiesiog užpilu actu tą elementą ir palieku nakčiai.
Ryte pravalau skudurėliu ir viskas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 05 21, 22:26)
Aš tai nenuvirinu elemento.
Tiesiog užpilu actu tą elementą ir palieku nakčiai.
Ryte pravalau skudurėliu ir viskas.  ax.gif

Aš vakar dar atidžiai instrukciją perskaičiau, ten taip ir parašyta drinks_cheers.gif . Ir kad po 8 ciklų reikia jį taip apdoroti.
O kaip Tefal Vitamin+ su šia funkcija? Aš net nespaudžiau to mygtuko, o ji automatiškai įsijungus buvo, paskui užgęso (kaip ir numatyta instrukcijoje).
Atsakyti
Sveikutės, prieš savaitę nusipirkom garų puodą, ale šiandien per pietus kai garinau lašišą su daržovėmis neišsijungė +vitamin funkcija, kuri vakar pvz. dar išsijungė be jokių problemų. Tai dabar galvoju ar jau užlinko ar nukalkinti laikas blush2.gif . Dar kartą paklausiu: acto daugoka reikia, kad apsemtų virinimo elementą? g.gif
Atsakyti
Sveikos, radau tik seną temą apie šiuos puodus. Labai norime tokį įsigyti. Gal galite patarti į ką kreipti dėmesį?

Norėtųsi, kad garpuodis būtų elektrinis, su taimeriais, įjungimo/išjungimo mano pasirinktu laiku, ir kad būtų su visom įmanomom funkcijom ax.gif
Atsakyti
mes tai tokį turim
user posted image

Elektrinis, yra ir taimeris, įjungimas/išjungimas, aromatizatorius thumbup.gif va pastarasis tai man labai svarbu kad būtų mirksiukas.gif yra mygtukai su daržovių, vištienos, žuvies ir t.t. simboliais... pvz verdi daržoves, nereikia pačiai galvoti, kokį laiką nustatyti smile.gif
dar yra skylutės kiaušiniams virti, yra dubenėlis sriubai, grikiams ir pan mirksiukas.gif
na, nepigus jis (269lt mokėjom), bet verta drinks_cheers.gif
ai, dar yra šilto maisto išlaikymo funkcija...išverdi ir įjungi, kad karštas išliktų, pvz.kol vyras grįš iš darbo biggrin.gif 4u.gif

kai mes rinkomės, priėjo viena poniutė, sako dar žiūrėkit, kad būtų + mygtukas... jis reiškia, kad verdant išlieka daugiau vitaminų g.gif pas mus lyg tokio mygtuko nėra g.gif schmoll.gif

yra ir kalkių mygtukas, rodo, kada valyti...

yra vandens mygtukas, supypsi, kada reikia vandens dapilti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 04 birželio 2009 - 17:24
na as taip pat nusipirkau gru poda ir jau isbadziusi galiu pasakyti kad tai liuksiskas dalykas,ir kur as buvau kad tiek laiko jo neturejau...pagaliau atradau tikraji darzoviu skoni tongue.gif
Atsakyti
as ilgai norejau garu puodo, o kai ji nusipirkau dziaugsmas greit dingo verysad.gif is tos dalies, i kuria pilasi vanduo pribego tiek vandens ant stalo, kad atrodo tiek net i ta talpykla netelpa. o vandeni pyliau iki max ribos, net maziau truputi, ir taip buvo kelis kartus doh.gif tai dabar stovi puse metu nenaudojamas verysad.gif gal kuriai is jusu taip yra buve? Tai dabar galvoju, ar cia su puodu kazkas negerai g.gif p.s. troskinau siektiek pamarinuota mesyte, gal negalima?
Atsakyti
na jau tikrai negali buti, kad negalima, as liuksiskai garinu mesyte.skani ir minksta.ir puodui nekenkia.
reikejo kreiptis i garantini skyriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(artist_e @ 2009 06 29, 08:18)
na jau tikrai negali buti, kad negalima, as liuksiskai garinu mesyte.skani ir minksta.ir puodui nekenkia.
reikejo kreiptis i garantini skyriu  rolleyes.gif

nu dabar irgi taip galvoju, bet bijau kad jau ir tie metai gali buti praeje g.gif gaila kazkaip. Galvoju gal dar kam taip buna ar pati kazka negerai darau, bet siaip rodos viska pagal instrukcija g.gif
Atsakyti
Sveikos ne labai į temą bet pasiūlysiu Parduodu mažai naudota GARŲ PUODĄ TEFAL VS4001 šeimai neprilipo sveikas maistas schmoll.gif gal kam reikia daugiau info ir kaina per AŽ
Atsakyti