Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

siaip istrukcijoje raso kad reiktu taip 1 aukstas mesa, 2 darzoves, 3 bulves, bet ten taip pat pabreze gaima ir maisyti jei norima kad apacioje esantis patiekalas igautu virs ji esancio skoni ir kvapa. Tad tai jau skonio reikalas.
Atsakyti
ar nera jokiu akciju garu puodams dabar?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 10 15, 09:12)
ar nera jokiu akciju garu puodams dabar?

Žiūrint kokio nori. Pigiausiai mačiau Domoextra parduotuvėj 80 lt., tik nepamenu g.gif gal Scarlet firmos.
Atsakyti
aš esu patenkinta garų puodu, maistas tikrai skanus ir sveikas gaunasi, bet labai nusibosta jį plauti, kadangi neturiu indaploves tai kiekvieną aukštą išplauti doh.gif
Atsakyti
prašom man neišmanėlei paaiškint - tie puodai visi elektriniai?
Atsakyti
tikrai ne visi, esu girdėjusi apie tokius prietaisus kur užsideda ant paprasto puodo ir tas (su vandens kažkiek) verda ant virykles o ant viršaus garinasi maistas
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2008 10 16, 16:47)
aš esu patenkinta garų puodu, maistas tikrai skanus ir sveikas gaunasi, bet labai nusibosta jį plauti, kadangi neturiu indaploves tai kiekvieną aukštą išplauti  doh.gif

Na yra ka plaut ax.gif Taciau, pagalvojus, viesvien vienu metu padarai daug patiekalu mirksiukas.gif Visvien gaminant ne garu puode, kiekvienam patiekalui reikia atskiru indu - tas pats plovimas bigsmile.gif Uztat neprisvyla - ir legvai nusiplauna viskas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 10 16, 19:23)
Na yra ka plaut  ax.gif Taciau, pagalvojus, viesvien vienu metu padarai daug patiekalu  mirksiukas.gif Visvien gaminant ne garu puode, kiekvienam patiekalui reikia atskiru indu - tas pats plovimas  bigsmile.gif Uztat neprisvyla - ir legvai nusiplauna viskas  cool.gif

Tas tai tiesa, beje galiu pasakyti kai tik nusipirkau garpuodį tai turbūt mėnesį laiko naudojau tik jį, vėliau kaip padėjau į spintelę tai jau pora mėnesių vis neprisiruošiu išsitraukti blush2.gif gal čia tik man taip, gal jau atsivalgiau sveiko maisto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2008 10 16, 20:05)
Tas tai tiesa, beje galiu pasakyti kai tik nusipirkau garpuodį tai turbūt mėnesį laiko naudojau tik jį, vėliau kaip padėjau į spintelę tai jau pora mėnesių vis neprisiruošiu išsitraukti  blush2.gif  gal čia tik man taip, gal jau atsivalgiau sveiko maisto  unsure.gif

hihihi.gif visi taip sako irnesakyk.gif Pora men panaudoja ir viskas biggrin.gif Paziuresiu kaip seksis man...sian jau lasisa garinau - vyrui patiko mirksiukas.gif Jau pasakiau, as tau valgyt padariau, tau patiko - atsidekodamas nuplauk garu puoda lotuliukas.gif
Ot gudrute, ane bigsmile.gif
Atsakyti
gudrute thumbup.gif ir vyras sukalbamas
Atsakyti
Man tai garpuodis dabar geras pagalbininkas smile.gif Kai vaikui maistelį ruošiu, viską tik sumetu, isverda, tada i mikserį...
na tik tas plovimas tai joo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 09 13, 20:46)
Taigi, svarstau visokius variantus dėl to ryžių indelio  g.gif  Kažin kokia temperatūra ten susidaro, kokios plastmasės man jo ieškoti  g.gif  namie apžiūrėjau visi - iki 90 laipsnių tik.  verysad.gif  O jei kokį keramikinį įdėčiau  g.gif
Velnias, nesugalvoju, ką daryti, nes labai noriu košių, ryžių, omleto  unsure.gif

as siulyciau kreiptis i garantinio aptarnavimo centra, ir ten uzsisakyti inda ryziams, jie gi visokiu daliu gali gauti 4u.gif nebutinai tos pacios firmos, dydziai tu indu tikriausiai panasus.
Papildyta:
Negalima todėl, kad pas mane instrukcijoje netgi boldu tai parašyta. Galvoju, gal ne šiaip sau g.gif
Dėkui už patarimus smile.gif
[/quote]

o kokios firmos jusu puodas? pas mane Tefal, tai raso, kad prieskoniu jokiu budu negalima deti i talpa su vandeniu. bet jei verdu kokia mesyte, tai ja pries tai prieskoniais itrinu - tikrai nieko tokio 4u.gif juk panaudotas vandenukas atgal i vandens talpa nesubega ir ant kaitinimo elemento nepatenka - viskas keliauja i sulciu inda 4u.gif
Atsakyti