o mes buvom nusprende kad mesim po antro gimtadienio bet vis nesiseke tai po menesio mes tiute kazkur pametem namuose,tai kiek vaikas ieskojo kad butumet mate!
po lovom,kilimais,po spinta bet niekur neradom,ir po kokiu 3 dienu ieskojimo pamate prie laukiniu duru toki maza kirminiuka,tai sakau va kur tiute,sugriauze tas begedis kirminas!greit atsinese sluota ir liepe must kirmina.Tai taip mes atsikratem tutes!Aisku tas pirmas 3 dienas tai daug asaru vakarais budavo,bet kai pati nerasdavo tutes tai jau tiek ir praeidavo.

QUOTE(Buba @ 2006 02 22, 10:11)
aš irgi saviškiui prakirpau, betjam svarbiausia, kad būtų kur dantim įsitvert
. Net nežinau ko griebtis, nors iš kitos pusės, tai kai ropščiasi miegot į mūsų lovą, tai aš draudžiu jam lįst su soske, tai užmiega ir be jos be jokių problemų. bet čia tik mamos pašonėj...o vienas savo lovoj
niekaip.

Nukirpk tiek, kad nebūtų net kaip įsikąsti. Kai aš taip padariau, sūnus įsikišęs čiulptuką į burną turėjo jį ranka prilaikyti, kad neiškristų. Buvo nepatogu, tad atidavė man, pasakęs tūtei atia ir daugiau nebeprašė.
Maniškė be čiulptuko - nė žingsnio. Jo nuolat visur ieško, todėl net ir vadina jį "kur?". Šeštadieniais, kai žiūrim Tele bim bam, ir ji pamato, kaip vaikai atiduoda Neringai čiulptukus, taip pašiurpsta, kad įsikanda iki pamėlynavimo ir vis pasitikrina, ar tikrai dar jį turi
Bet aš jai nuolat kartoju, kad ir mes nešim Neringai savo "kur?". Gal dvejų sulaukę taip drastiškai ir pasielgsim

Bet aš jai nuolat kartoju, kad ir mes nešim Neringai savo "kur?". Gal dvejų sulaukę taip drastiškai ir pasielgsim

QUOTE(Mojo @ 2006 02 23, 14:32)
Maniškė be čiulptuko - nė žingsnio. Jo nuolat visur ieško, todėl net ir vadina jį "kur?". Šeštadieniais, kai žiūrim Tele bim bam, ir ji pamato, kaip vaikai atiduoda Neringai čiulptukus, taip pašiurpsta, kad įsikanda iki pamėlynavimo ir vis pasitikrina, ar tikrai dar jį turi

vat atsitiko kazkas ir mum soskes nepaleidzia nei per zingsni bandau neduot tai skandalas namie rekia verke iesko pyksta siaubas,tai duodu o ka daryt,vaikas iskart nurimsta

nezinau kas cia nutiko bet jei taip ir toliau tai baisu

na va , man jau atrodo, kad ir į mūsų gatvę šventė atėjo
. jau savaitę miegam be "padružkės". Tiesiog nukirpau gana trumpai ir paaiškinau, kad ji dabar serga, didelę skylę turi
. prisimena apie ją maždaug kas antrą dieną, bet pamatęs tą skylę į burną neima. Tikiuosi išvis greit pamirš kaip ji atrodo
Bus viena problema mažiau.

Žiuriu kad ir mano mažyliui kažkaip jau ta tiute nebelabai reikalinga
duodu tik tada kai einame į lauką kad vėjas į gerklę neįpūstų

Mano mazulkai tai nesuprasi, tai nori tai nenori tos soskės. Per diena tai kaip ir nenori, bet kai tik dėdė miegas ateina tai jau viskas, daugiau jai nieko nereikia
Skaičiau, kad metukui sukakus geriau tokio blogo įpročio atsisakyti. Tad reikės kažką galvoti

Pasinaudojau vienos is jusu patarimu
Pries kokia savaite (kai maziui suejo 18 men.) sugalvojau, kad gal jau laikas. Nukirpau soskytes gala ir pabandziau paaiskinti, kad ji suplyso... Jis vargskiukas apziurinejo ja is visu pusiu, bande isikisti i burnyte... Zinoma man skaudejo sirdi... bet uztat dabar labai dziaugiuos, kad mums jos nebereikia
Galiu pasakyti, kad sis metodas tikrai liuksiskas

QUOTE(kajote @ 2006 02 28, 01:09)
Pasinaudojau vienos is jusu patarimu
Pries kokia savaite (kai maziui suejo 18 men.) sugalvojau, kad gal jau laikas. Nukirpau soskytes gala ir pabandziau paaiskinti, kad ji suplyso... Jis vargskiukas apziurinejo ja is visu pusiu, bande isikisti i burnyte... Zinoma man skaudejo sirdi... bet uztat dabar labai dziaugiuos, kad mums jos nebereikia
Galiu pasakyti, kad sis metodas tikrai liuksiskas 

As jau rasiau, beros, sitoj temoj, kad irgi taip padariau viena vakara - atsisedau ant lovos salia dukrytes ir parodziau, kokia nelaime ivyko

Mums buvo metai ir 4men.kai as pagalvojau kad butu kaip ir metas atsisakyti draugo ir nukirpau kaip kad cia daugelis dare,o pasakiau kad katinas nukando
tai mano mergaite 10val,vakaro puole prie laukiniu duru ir susiruose i lauka,o cypimas,rekimas neisivaizduojamas,ko tik nesake ir nu nu katei ir kad musti reikia,niekas nepadejo turejom grazinti jos daikta.Katinu po siai dienai nemegsta,jei kieme pamato tai tuoj rankoj atsiranda akmuo ar pagalys.Praejo pora men,po baisaus vakaro vaiksciojom lauke o tiutis ant grandineles prisegtas buvo o aplinkui lakste suniukas spanielius ji bezaizdama su juo nutruko,o suo tuo ir pasinaudojo tik pastvere nuo zemes ir i krumus
mano vaikas apsales stovejo ir nelabai suprato kur dingo
bet nei puse zodelio,nei jokio nepatenkinto garso nebuvo, o pati pasake DINGO! tai nuo to karto nei prase nei rekejo,tai vat atejo laikas,susidare tokios aplinkybes ir viskas,o kad taip is vaiko atimt zinant kad jam bus depresija tikrai nesiulyciau

QUOTE(babania @ 2006 02 28, 14:49)
Mums buvo metai ir 4men.kai as pagalvojau kad butu kaip ir metas atsisakyti draugo ir nukirpau kaip kad cia daugelis dare,o pasakiau kad katinas nukando
tai mano mergaite 10val,vakaro puole prie laukiniu duru ir susiruose i lauka,o cypimas,rekimas neisivaizduojamas,ko tik nesake ir nu nu katei ir kad musti reikia,niekas nepadejo turejom grazinti jos daikta.Katinu po siai dienai nemegsta,jei kieme pamato tai tuoj rankoj atsiranda akmuo ar pagalys.Praejo pora men,po baisaus vakaro vaiksciojom lauke o tiutis ant grandineles prisegtas buvo o aplinkui lakste suniukas spanielius ji bezaizdama su juo nutruko,o suo tuo ir pasinaudojo tik pastvere nuo zemes ir i krumus
mano vaikas apsales stovejo ir nelabai suprato kur dingo
bet nei puse zodelio,nei jokio nepatenkinto garso nebuvo, o pati pasake DINGO! tai nuo to karto nei prase nei rekejo,tai vat atejo laikas,susidare tokios aplinkybes ir viskas,o kad taip is vaiko atimt zinant kad jam bus depresija tikrai nesiulyciau

As irgi ruosiausi sakyti, kad katyte nukando. (maniskis turi zaisline katyte, kuriai savo soskyte atiduodavo pries isslipdamas is lovytes, nes diena mums jos kaip ir nereikedavo). Tai, aciu Deivui, kad as sitaip nepasakiau, nes itariu irgi butu nebemylejes savo katytes

O del tu aplinkybiu

Mums tai pries pora dienu suejo 2 metukai,o ant rytojaus dingo soske,tiesiog isgaravo,bet kai atsigulem mazulis uzmigo ir be jos,as tik pasakiau kad jos tau nereike kad ji smirda,jis tik palingavo galvyte ir nusisuko miegoti.