Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsisakėt čiulptuko...

sutinku su nuomene, kad viskam savas laikas.
savo panelei ciulptuku naudotis galvojau leisiu iki triju metu. bet ji nusprende kitaip doh.gif . Dukrytei uz keletos dienu turejo sueiti 2m. kai as vakare apziurinejau jos ciulptika ir pasakiau kad jis jau senas ir smirda, tai ji paeme ji ir isnese i siuksline blink.gif . bet gudruole po pagalve turejo kita tai uzmigdama pastaraji ir issitrauke g.gif .Bet kita diena po pietu miego pati ji apuoste ir sako smirda reikia mesti i siuksline mes su tetuku puolem ja aptaklbineti, o ji net apsiverke kad neleidziam jai to padaryti doh.gif , taigi teko nusileisti. Keleta vakaru nezinojo ka veikti, kad uzmigtu blaskydavosi net supom keleta kartu, bet ne kartelio ji jos taip ir nepaprase. tik lupytes kraipydavo.
Kaip tik siandien po puses metu susirado savo ciulptuka kuri as slapcia buvau istraukusi is siuksledezes "avariniam" atvejui. Reakcija buvo paprasta sako as ji lelytei duosiu sakau tai gal pati nori pabandyti i burnyte isikisti, o ji sako pfu mama tu ka as jau didele... tongue.gif
Atsakyti
Mes čiulptuko atsisakeme, kai sūnui buvo 1,6 metų. Čiulptukas buvo tiek nučiulptas, kad suplyšo ir atsirado kvapas, tai nutariau neduoti, praplėšiau dar labiau susidarė DIDELĖ SKYLĖ, sūnus paeme, bande čiulpti, įtartinai pažiurėjo į pakitusį čiulptuką, dar karta pabande dėti į burną, bet netiko tai išmete, apsisuko ant kito šono(veiksmas vyko vakare) ir...užmigo tongue.gif Daugiau jo neiškojo ax.gif
Atsakyti
būdama metukų su trupučiu ėmė čiulpti čiuptuką, visą dieną, iki tol tik miegodavo g.gif . tuomet jei nerasdavo, tai imdavo nervintis, bet toks vaizdas, kad tik pasimaivydama. aš paėmus čiulptuką prakirpau, ir jai nebepatiko. porą kart bandė traukt, vis numeta, užkliūna už akių vėl paima, patraukia ir vėl schmoll.gif , sunkiau buvo vakare, kai reikėjo miegelio, bet ir tai, lengvai atsipirkom, ilgėliau pasivartė ir tiek thumbup.gif tuomet laukiausi, bijojau, kad kai gims vaikiukas, kad vėl negrįžtų prie šio įpročio. kai gimė, jai buvo pusantrų, pamatė, broliuko burnytėj čiulptuką, sulaukė, kol šis atsilaisvino, pavartė, rankose pamaigė, įsidėjo į burną, nusijuokė, ir atidavė man thumbup.gif , kad įduočiau broliukui thumbup.gif . dar porą kart žaisdama yra atėmus, bet tik šiaip dėl smagumo biggrin.gif
Atsakyti
geras cia apie tuos prakirpimus soskiu reik gal sakau pabandyti ir mum gal pasiseks wub.gif wub.gif
Atsakyti
Reikia ir man jau kazka daryt,taip nusibodo pastoviai ant keturiu po buta sliauzti ir ieskot doh.gif Diena tai jai jos nereikia,bet jau vakare ir nakti.. g.gif na vakare gal pavargusi siaip ne taip uzmigs,bet kas laukia nakti,nezinau g.gif ,jei neras tutes g.gif
Atsakyti
Mums metukai ir septyni mėnesiai, mes vis dar su tūte... vieną naktį pametė ją, bet žiūriu, kad problemos nebūtų, įsikišo nykštį į burną ir užmigo. Tai jaučiu, čia ženklas kad per anksti dar mums nuo tūtės atprast g.gif
Atsakyti
Aš irgi prakarpiau ir pasakiau kad pėlytė pragriaužė. iš pradžių tai dar bandė čiulpti, bet po to pasakė,,kaka,,ir išmėtė į šiukšladėžę. Dar pora naktų pasikankino ir pamiršo.
Atsakyti
Uzvakar ir mes atsisakem sito nereikalingo daikto. Man truko kantrybe, kai tekdavo pries miega koki pusvalandi uzsiimti soskes paieskomis doh.gif Supykau viena vakara (jos mums reikdavo tik miegui, tiesa), kai dukryte nemate prakirpau gerokai, o kai vakare lovyteje pradejo saukti "tiute tiute", paemiau ramiai ir jai nunesiau. Va tada pradejau graziai aiskinti, kad "tiutei popa, serga" ir pan. Vaikas labai atidziai klauses, bet ciulptuko i rankas net neeme, nors as siuliau ne karta. Po kurio laiko grizo tevelis is treniruotes, tai jam visa likusi vakara pasakojo, kad "tiutei popa" lotuliukas.gif Jau visai pries miega zirze, bet tevelio grieztai subarta, kad baigtu, nuluzo gal per 3 sekundes bigsmile.gif Vakar jau reciau prisimindavo ciulptuka, tik kelis sykius pakartojo, kad "tiutei popa", ir uzmigo jau ramiau. Gal jau ir baigsim su tais ciulptukais... Nes kai reikes vest i darzeli, tai oi butu vargelio doh.gif
Atsakyti
Jums gerai, mums beviltiška. Aš jau dvi prakirpau, ir vistiek tik pykčio bangos susilaukiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 02 22, 09:45)
Jums gerai, mums beviltiška. Aš jau dvi prakirpau, ir vistiek tik pykčio bangos susilaukiau 4u.gif

aš irgi saviškiui prakirpau, betjam svarbiausia, kad būtų kur dantim įsitvert biggrin.gif . Net nežinau ko griebtis, nors iš kitos pusės, tai kai ropščiasi miegot į mūsų lovą, tai aš draudžiu jam lįst su soske, tai užmiega ir be jos be jokių problemų. bet čia tik mamos pašonėj...o vienas savo lovoj dry.gif niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 02 22, 09:45)

Griezta vyra augini 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes soskės atsisakėm prieš porą mėnesių ir visai neskausmingai, nors tikėjausi, kad bus blogiau thumbup.gif
Pradėjau neduoti dienos metu ir pastebėjau, kad jai jos visai nereikia.Bet užmigt be soskės neužmigdavo, tačiau vieną dieną pradėjo nesigulti į savo lovytę, o prašėsi pas mus.Taip besivartydama užmigdavo mūsų lovoj, vėliau perkeldavau.Tai pagalvojau, kad ir soskė nebūtina jei pas mus užmiega, ir nedaviau. thumbup.gif O ji ir nereikalavo.Taip mes be soskės ir gyvenam 4u.gif
Atsakyti