Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsisakėt čiulptuko...

o mes atsisakėm maždaug nuo metukų.Sugraužė du čiulptukus,kuriuos turėjo ir daugiau nepirkau,o anie irgi nepatiko.Viskas tvarkoj ir tuo labai džiaugiuosi,nes daug problemų su čiulptuku 2.gif
Atsakyti
Mergaitės, reikia pagalbos, nežinau, kaip elgtis verysad.gif
Mano pupai 2,2 m., iki šiol draugavom su čiulptuku ir dieną, ir naktį - be galo jai jo reikėjo.
Staiga vakar, mano sugėdinta, kad jau didelė pana, mažė švystelėjo čiulptuką pro langą. thumbup.gif
Deja, greit suvokė, ką padarė, išbėgo klykdama ieškoti, bet po langu dideli krūmai, rasti nepavyko nei man, nei tėčiui.
Nutarėm ,kad katytė nusinešė, bet kas iš to - žliumbimas neapsakytas, užmiega po pusantros valandos isterijų. Nebežinau, ką daryti : apsiginkluoti kantrybe ar duoti kitą čiulptuką?
Pasidalinkit patirtim tos, kurios patyrėt panašią situaciją - labai bijau laukti vakaro blink.gif
Atsakyti
Mano vaikis (1 metu ir 3 mėn.) pradės rudenį lankyti darželį. Prie čiulptuko ji stipriai prisirišusi. Be jo nei žingsnio. Įdomu, gal kas pasidalintumėte, kaip auklėtojoms pavyksta susitvarkyti su tais žindukais... Bandau jau įsivaizduoti, kaip jie ten vienas kito čiulpia, niekas neskuba jo plauti po voliojimų smėlyje ar ant kilimo.
O gal kurios nors vaikiui darželis padėjo pamiršti čiulptuką ?
Atsakyti
QUOTE(Greiciuke @ 2006 07 12, 16:06)
Mano vaikis (1 metu ir 3 mėn.) pradės rudenį lankyti darželį. Prie čiulptuko ji stipriai prisirišusi. Be jo nei žingsnio. Įdomu, gal kas pasidalintumėte, kaip auklėtojoms pavyksta susitvarkyti su tais žindukais... Bandau jau įsivaizduoti, kaip jie ten vienas kito čiulpia, niekas neskuba jo plauti po voliojimų smėlyje ar ant kilimo.
O gal kurios nors vaikiui darželis padėjo pamiršti čiulptuką ?

O nebandai neduoti? As tai neduodu ir pamirsta, nors jei po ranka pasitaiko tai butinai isideda i burna.

O del darzelio tai tikiu kad taip ir yra kaip sakai, net ne is blogos valios taip gali atsitikti, juk aukletojos nestebi kiekvieno vaiko pastoviai.
Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2006 07 12, 15:40)
Mergaitės, reikia pagalbos, nežinau, kaip elgtis verysad.gif
Mano pupai 2,2 m., iki šiol draugavom su čiulptuku ir dieną, ir naktį - be galo jai jo reikėjo.
Staiga vakar, mano sugėdinta, kad jau didelė pana, mažė švystelėjo čiulptuką pro langą.  thumbup.gif
Deja, greit suvokė, ką padarė, išbėgo klykdama ieškoti, bet po langu dideli krūmai, rasti nepavyko nei man, nei tėčiui.
Nutarėm ,kad katytė nusinešė, bet kas iš to - žliumbimas neapsakytas, užmiega po pusantros valandos isterijų. Nebežinau, ką daryti : apsiginkluoti kantrybe ar duoti kitą čiulptuką?
Pasidalinkit patirtim tos, kurios patyrėt panašią situaciją - labai bijau laukti  vakaro  blink.gif

Nepatyriau,bet manau,kad turėtų praeiti.Be abejo bus labai sunku.Nieko konkretaus negaliu patarti,tik palinkėti kantrybės.
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2006 07 12, 17:25)
O nebandai neduoti? As tai neduodu ir pamirsta, nors jei po ranka pasitaiko tai butinai isideda i burna.

Tai kad maniškė ir pamiršta, bet užmigti niekaip negali be čiulptuko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Greiciuke @ 2006 07 12, 22:03)
Tai kad maniškė ir pamiršta, bet užmigti niekaip negali be čiulptuko  schmoll.gif

O tu pabandyk viena nakty pakentet,bet neduot schmoll.gif As saviske taip atpratinau,butent 1,3jai buvo.pastebejau kad tik nakciai duodam,diena nematydavo ir nereikejo,tai viena nakty nedaviau pazirzejo ir viskas..,dar ilgai laikiau,kol neismeciau,taip ir neatsitiko nieko baisaus..sekmes.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2006 07 13, 00:09)
O tu pabandyk viena nakty pakentet,bet neduot schmoll.gif As saviske taip atpratinau,butent 1,3jai buvo.pastebejau kad tik nakciai duodam,diena nematydavo ir nereikejo,tai viena nakty nedaviau pazirzejo ir viskas..,dar ilgai laikiau,kol neismeciau,taip ir neatsitiko nieko baisaus..sekmes.. mirksiukas.gif

Čia jau kalba eitų apie atpratinimą nuo soskės. Bet bijau, kad kol kas, ji tam nepasiruošusi schmoll.gif. Akyčių net nesumerkia, kol soskės neikišu į burną. Tai vat ir svarstau, ar atpratinimą pradėti iki darželio ar jau kai eis į darželį g.gif .
Atsakyti
Maniškei tuoj du metai. Iki dabar dar čiulpia soskę. Kai buvo maždaug 1,5m. ji pasidarė dar brangesnė nei prieš tai. Anksčiau irgi tik miegot eidavo su ja, o dabar jau žiūriu, kad prašo kur pasisukus. Ir atpratinti bus sunkiau negu būtų prieš kokį pusmetuką. Po mėnesio dukrytė pradės lankyti darželį, o ten kaip bus irgi nežinau g.gif
Atsakyti
Tai va,tokie jau tie vaikuciai,manau geriau mamkos pakentet,bet pabandyt atpratynt,nes tiesa rasai,dar brangesne pasidare,o poto prades kalbet,tai isvys,jau ir paprasyt gales,ir prasys tol kol neuzknis mamkai biggrin.gif
nors visiskai sutinku kad tai gali pavykt lengviau padaryt tada,kai vaikas tam pribrendes,ar paauges,nezinau...Nes as kai anksciau bandziau,nieko neiseidavo,o vat 1,3men,be dydeliu problemu pavyko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotiki: 13 liepos 2006 - 13:15
Ir mane tas 'kamštis' neramina. Mes stengiamės soskės nevadinti tikruoju vardu, o prisigalvojam visokių atitikmenų, kuriuos žinome tik mes su vyru, nes kai tik išgirsta žodi soskė ar tiutė, tai iškart pradeda zysti ir prašyti smile.gif Miego tai irgi eina su soske. Naktinio visada, o pietu, tai jau kaip gaunasi, jei kur kokioj išvykoj, tai be problemų užmiega ir be soskės, bet va namuose, tai reikia smile.gif Gudrūs tie vaikai, kai pagalvoji smile.gif Jau ko jiems reikia, tai tuos zodzius tirai žino ir paprašyti sugeba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2006 07 13, 15:24)
Ir mane tas 'kamštis' neramina. Mes stengiamės soskės nevadinti tikruoju vardu, o prisigalvojam visokių atitikmenų, kuriuos žinome tik mes su vyru, nes kai tik išgirsta žodi soskė ar tiutė, tai iškart pradeda zysti ir prašyti smile.gif Miego tai irgi eina su soske. Naktinio visada, o pietu, tai jau kaip gaunasi, jei kur kokioj išvykoj, tai be problemų užmiega ir be soskės, bet va namuose, tai reikia smile.gif  Gudrūs tie vaikai, kai pagalvoji smile.gif Jau ko jiems reikia, tai tuos zodzius tirai žino ir paprašyti sugeba smile.gif

As truputi ne i tema,ziuriu musu vaikai 3dienom tik skirtumas...Ar sneka?Ar padaro i puoda?Mes matyt dar ne pribrendom g.gif
Atsakyti