Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsisakėt čiulptuko...

QUOTE(skruzde @ 2006 08 21, 11:10)
Baik Tu,ko cia isizeisti blink.gif As pati,tiute ciulpiau iki 6 metu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet ne tokia,kaip dabar,tokia kurios ant buteliuko maudavosi lotuliukas.gif As,net pati labai gerai prisimenu...o,paskui kaip as jos atsikraciau-nepamenu g.gif Ir,jokiu blogu iprociu neturiu,neismokau rukyti... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu va lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei pati atsikratei tai tavo mazylis irgi atsikratys anksciau ar veliau, kantrybes vistiek jos visa gyvenima neciulps 4u.gif sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2006 08 19, 15:33)
O as savo dukrytei is viso niekada nedaviau zinduko.Ir kitoms mamoms patarciau taip daryt.

Laikiausi ir aš tos nuomonės, bet tik 2 sav. kol vyras nedirbo. Maniškė klykdavo (buvo tam priežastis) nesustodama ir miegodavo geriausiu atveju 5 min. (čia dieną) tai kažkuo reikėjo užkišti lotuliukas.gif maitinti visą parą tai irgi negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sakalina @ 2006 08 21, 20:51)
nu va lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jei pati atsikratei tai tavo mazylis irgi atsikratys anksciau ar veliau, kantrybes vistiek jos visa gyvenima neciulps  4u.gif  sekmes.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
O mano mergyte nenorejo tucio schmoll.gif Inirtingai grudau du menesius doh.gif Bet paskui apsiraminau, nenori, negausi, nebus nuo ko atpratintin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(udole @ 2006 07 16, 13:25)
Pas mus tokia pati situacija buvo: iš pradžių "popsio" reikėjo tik miegui, o po to prisireikė ir dieną. Taip pat nueidavo iki lovelės ir pati pasiimdavo. Bet va, užvakar aš kažką siuvau ir turėjau žirkles, mažoji priėjus nustvėrė jas, o kadangi  turėjo ir soskę, tai man šovė mintis parodyt, kaip su žirklėm galima ją pakarpyt. Ir kągi, abi pakarpėm tą "džiaugsmą" ir jau porą dienų užmigdama soskę laiko rankoj (nes sukarpyta soskė gi neskani labai  biggrin.gif  ), o dieną net nereikia jos. Labai tikiuosi, kad greit nereikės visai.  thumbup.gif

ačiū už patarimą, bandysiu pasinaudot cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga-mama: 22 rugpjūčio 2006 - 11:21
QUOTE(tamsi @ 2006 08 21, 22:00)
Kai bus laikas atsisakyt tiutės,jei pati naetsisakys,tai į telebimbam važuosim tiutės atiduot blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
pas mus ir problema su soskia, bet pradėjau nebeduoti dieną, pakavoju, anksčiau žinojo kur stovi, tai pasiimdavo pats, dabar nemato ir nereikia, bet jau kaip miegučio eina, tai tiūtė būtinai reikalinga, kitaip jokio miego schmoll.gif
Atsakyti
Žinot, o aš ilgą laiką tiutės nekeičiau ir mano Ignui ji patapo toookia neskani, kad paėmęs ikišo į burną ir visas susiraukęs šaukė "kaka tiutę" lotuliukas.gif taip vyriškiui ir teko atsisakyt šito gėrio.
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2006 08 24, 19:29)
Žinot, o aš ilgą laiką tiutės nekeičiau ir mano Ignui ji patapo toookia neskani, kad paėmęs ikišo į burną ir visas susiraukęs šaukė "kaka tiutę"  lotuliukas.gif  taip vyriškiui ir teko atsisakyt šito gėrio.

aš jau nežinau kiek jų pakeičiau, arba pameta, arba sukandžioja ir vistiek naujos reikalauja rolleyes.gif
Atsakyti
mano dukryte gabriele ciulptuko atsisake jau pusantru metu.pas ja veliau pradejo dikti dantukai,ir beciulpdama soskyte i ja sukramte,buvo vakaras ir jau gaut kitos soskytes jau nebepavyko,tad miegot ejo su pirstuku burnoj,pirma nakty miegojo gan ramiai,tad su vyru nusprende naujo papsiuko nebepirkt,butumem zinoja kad ji tokia rami bus be ciulptuko butumem atpratine ir anksciau.
Atsakyti
Mes pries menesi atsisakem tutes thumbup.gif ir be vargo,perkirpom,kai nemate,per puse( istrizai ) ir davem ,jis apziurejo,apciupinejo,paragavo,pasake "fu tute kaka" nunese ir ismete i siuksliu deze biggrin.gif yu.gif ,o taip bijojau,bemiegiu naktu..... doh.gif
Atsakyti
reiks ir man gal pakarpyt smile.gif dieną tai jau nebeduodu, ir nereikia, bet naktį tai niekaip neapsieinam mirksiukas.gif
Atsakyti