Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsisakėt čiulptuko...

Maniskis net priprates prie jo nebuvo smile.gif maitinau iki metu ir beveik dvieju menesiu, gal tas turejo itakos, bet jam ciulptuko visai nereikejo, daugiau zaisliukas jam buvo ir viskas smile.gif
Atsakyti
Ilgas maitinimas mamos pienu tikrai turi įtakos. Manoji taip ir nesužinojo kas tai per daiktas tas čiulptukas schmoll.gif Neimdavo ir viskas kai siūlydavau. O iš buteliuko gėrė iki 2,5 metų. Atsisakėm kažkaip savaime. Nors gerdavo ne todėl , kad pačiulpti biteliuko čiulptuką, o todėl, kad tai patogu ax.gif
Atsiprašau, bet patarti negaliu - kaip jo atsisakyti tongue.gif
Atsakyti
mes jau gal pora menesiu(tiksliai nepamenu) g.gif kaip nukirpome ciulptuko galiuka,kad atprastu po truputi.na ir dabar is jo nebelabai kas ir liko smile.gif sukramte,jau vos vos besilaiko doh.gif ryta vis paziuriu ar dar kabo lotuliukas.gif
Atsakyti
na mes ganetinai nedaug naudojam ciulptuka,tik pries miega,taciau tai yra labai butinas dalykas ir net nezinau kaip atpratint nuo jo.Mums dabar 2m ir 7men
Atsakyti
QUOTE(Sportininkė @ 2006 08 19, 11:52)
o pas mus tai doh.gif , net nežinau ką bedaryti, tas čiulptukas kaip cigaretės, iš ryto, paskui kai pareina iš lauko ir eina pokaituko, po to kažkos užeina bizas-ji vėl pasiima (kartais ir į lauką išsineša unsure.gif ) ir einant miegot vakare. Anksčiau jai nelabai reikėjo tik vakare einant miegot, bet dabar jau kokie 2mėnesiai wacko.gif

va ir pas mane panasiai,o juk dukrytej jau tuoj 2 m bus(musu vaikai gime vebeik tuo paciu laiku),tik va taip noreciau kad ji tos soskes nebeimtu,manau nuo jos net dantukai apatiniai siek tiek kreivai auga... g.gif
Atsakyti
mano berniukui 2 metukai,tai vasara jau beveik nebereikedavo,tik pries miega tiute duodavau,bet nuo rudens pradejo eiti i darzeli ir vel priprato,as ten palikdavau ciulptuka jei kas ax.gif ,tai vel dabar labai reikia,net ismoko pasakyti tiutyte ir parodo kur as ja slepdavau dazniausiai,tai nezinau kaip cia atsikratysim,turiu dvi vienodas tai viena pabandysiu nukirpti,paziuresiu ,gal nebepatiks doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2003 07 22, 22:31)
ciulptuko atsisakyti nereikejo, nes nebuvom priprate  ;D
sauskelniu atsisakyti padejo darzelis - juk daug smagiau ant puodo su kitais vaikais sedeti, nei vienam  ;D
miegojimo vienoj lovoj su tevais atsikratyti padejo sese gimimas. Labai megdavo miegoti kartu, kartais tai lovyte pritraukdavom salia ir laikydavom uz ranku, o dabar turi savo lovyte - tai nebent kartais pasipraso pas senelius i lova, bet pas mus - tai niekada

tikiuosi kad ir mano mazius atsisakys pamperso iki darzelio, kazkaip vaikai mokosi viens is kito, gal smagiau bus. na vilties turiu iki darzelio atpratinti nuo pampersu. ciulptukas dar vis pas mus, padariau klaida, iki 6 men nereikejo jam visai soskes, o po 6 pradejo ciulpti, nudziugau, galvojau o kaip gerai, ramesnis bus, dabar 1.7 metuku o jam taip sose patinka ir dar merliukas salia turi buti butinai, neisivaizduoju kaip teks atpratinti nuo soses ir merliuko doh.gif
Atsakyti
Maniskes tai abi 1m. "atsisake" biggrin.gif : per gimtadieni pakalbejom kokia didele, jau laikas ismesti kudikelio daiktus. O paskui aisku, pasiulem ismesti, tai didvyriskai pasielge, paskui maziuke (dickei ir neprireike) biski gailejosi, bet is siuksledezes nieko imti negalima, tai tik kelis kartus ejo ziureti ar dar yra. Nu bet nebuvo blush2.gif
Atsakyti
Maniškei tai čiulptuko reikia tik einant miegoti, ji pati pasiprašo "tutės", o kai atsibunda tai tūtę palieka daryti apapa lotuliukas.gif O per diena niekada praktiškai tos tūtės ir nereikėjo. Aš kažkaip net nesusimąsčiau ar jau reiktų pradėt atpratint g.gif Gal jau laikas, net nežinau, reik pamąstyt mirksiukas.gif
Atsakyti
JAU METAI KAIP NEBEČIULPIAME ČIULPTUKO thumbup.gif

O VISKAS BUVO TAIP:
BANDĖNE ĮVAIRIAUSIUS BŪDUS KAIP ATSISAKYTI „TIŪTES“smile.gif. BET EFEKTINGIAUSIAS BŪDAS BUVO TAS, KAD VIENĄ DIENĄ ATVAŽIAVO Į SVEČIUS SENA MANO DRAUGĖ. ATSIMENU BUVO VAKARAS... TOJI MANO DRAUGĖ TURI SŪNŲ JIS UŽ MŪSŲ DUKRYTĘ JAUNESNIS MAŽDAUG METAIS. TA MANO DRAUGĖ PAPRAŠĖ MANO DUKRYTĖS KAD JI ATIDUOTŲ SAVO TIŪTĘ JOS BERNIUKUI. MANO DUKRA PATI ATIDAVE SAVO TIŪTĘ IR TOJI TETA NEVA IŠSIVEŽĖ... doh.gif

AŠ TĄ ŽINDUKĄ PASIDĖJAU JEI JAU NAKTĮ JO LABAI PRIREIKTŲ... BET... MANO DUKRA PATI VIS KARTOJO, KAD NĖRA TIŪTES, KAD MAŽAI LELEI ATIDAVE TIŪTĘ..... IR DAUGIAU NEBEPRAŠĖ!

..... TAI MUMS NEBUVO LABAI JAU SUNKU ATSISVEIKINTI SU „TIŪTE“ thumbup.gif
Atsakyti
Labutis,aš savo lialiukui po vienieriu metuku paslepiau čiulptuka ir jis jo net neprašė pamiršo ir vsio.Nes gydytoja sake jai ilgiau čiulps,tai gali turėti problemikiu su sukandymu. smile.gif
Atsakyti
Mus gydytoja buvo prigasdinus,kad leliukas mano per daug valgo,tai idavem soske ax.gif
Nuo pusantru metų bandziau atpratinti,bet nakciai naudodavom 4u.gif Jis taip ją isimylejčs buvo,kad labai bijojau,kad dar ilgai reikes tongue.gif Jei vakare neduodavau,tai tokie riksmai klyksmai budavo tiute,tiute,Bet vieną dieną nusipirkau,tokio ale tepaliuko,kad vaikai nekramtytų nagų,nes kai soskes neturėdavo dieną tai rankos kartais toks vaizdas iki alkųnių į burną sulysdavo doh.gif Tai nakciai patepdavau pirsciukus,o po to kazkaip kilo mintis soske juo patepti,tai vis raukydavosi spjaudydavosi,ir reikalaudavo,bet po kokios savaites,jau jam i burna net nereikejo kisti as sakydavau tu turek tiute rankytej,ji beee(tipo neskani),ir miegok ziuredamas.Ir jau kokie 3 men ,mes be jos thumbup.gif

Jei ka tai Daumexol,toks ale uzlakuoja pirsciukus,o as ir soske lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti