Maniskis net priprates prie jo nebuvo
maitinau iki metu ir beveik dvieju menesiu, gal tas turejo itakos, bet jam ciulptuko visai nereikejo, daugiau zaisliukas jam buvo ir viskas
Ilgas maitinimas mamos pienu tikrai turi įtakos. Manoji taip ir nesužinojo kas tai per daiktas tas čiulptukas
Neimdavo ir viskas kai siūlydavau. O iš buteliuko gėrė iki 2,5 metų. Atsisakėm kažkaip savaime. Nors gerdavo ne todėl , kad pačiulpti biteliuko čiulptuką, o todėl, kad tai patogu
Atsiprašau, bet patarti negaliu - kaip jo atsisakyti
Atsiprašau, bet patarti negaliu - kaip jo atsisakyti
mes jau gal pora menesiu(tiksliai nepamenu)
kaip nukirpome ciulptuko galiuka,kad atprastu po truputi.na ir dabar is jo nebelabai kas ir liko
sukramte,jau vos vos besilaiko
ryta vis paziuriu ar dar kabo
QUOTE(Sportininkė @ 2006 08 19, 11:52)
o pas mus tai
, net nežinau ką bedaryti, tas čiulptukas kaip cigaretės, iš ryto, paskui kai pareina iš lauko ir eina pokaituko, po to kažkos užeina bizas-ji vėl pasiima (kartais ir į lauką išsineša
) ir einant miegot vakare. Anksčiau jai nelabai reikėjo tik vakare einant miegot, bet dabar jau kokie 2mėnesiai 
va ir pas mane panasiai,o juk dukrytej jau tuoj 2 m bus(musu vaikai gime vebeik tuo paciu laiku),tik va taip noreciau kad ji tos soskes nebeimtu,manau nuo jos net dantukai apatiniai siek tiek kreivai auga...
mano berniukui 2 metukai,tai vasara jau beveik nebereikedavo,tik pries miega tiute duodavau,bet nuo rudens pradejo eiti i darzeli ir vel priprato,as ten palikdavau ciulptuka jei kas
,tai vel dabar labai reikia,net ismoko pasakyti tiutyte ir parodo kur as ja slepdavau dazniausiai,tai nezinau kaip cia atsikratysim,turiu dvi vienodas tai viena pabandysiu nukirpti,paziuresiu ,gal nebepatiks
QUOTE(Silvute @ 2003 07 22, 22:31)
ciulptuko atsisakyti nereikejo, nes nebuvom priprate ;D
sauskelniu atsisakyti padejo darzelis - juk daug smagiau ant puodo su kitais vaikais sedeti, nei vienam ;D
miegojimo vienoj lovoj su tevais atsikratyti padejo sese gimimas. Labai megdavo miegoti kartu, kartais tai lovyte pritraukdavom salia ir laikydavom uz ranku, o dabar turi savo lovyte - tai nebent kartais pasipraso pas senelius i lova, bet pas mus - tai niekada
sauskelniu atsisakyti padejo darzelis - juk daug smagiau ant puodo su kitais vaikais sedeti, nei vienam ;D
miegojimo vienoj lovoj su tevais atsikratyti padejo sese gimimas. Labai megdavo miegoti kartu, kartais tai lovyte pritraukdavom salia ir laikydavom uz ranku, o dabar turi savo lovyte - tai nebent kartais pasipraso pas senelius i lova, bet pas mus - tai niekada
tikiuosi kad ir mano mazius atsisakys pamperso iki darzelio, kazkaip vaikai mokosi viens is kito, gal smagiau bus. na vilties turiu iki darzelio atpratinti nuo pampersu. ciulptukas dar vis pas mus, padariau klaida, iki 6 men nereikejo jam visai soskes, o po 6 pradejo ciulpti, nudziugau, galvojau o kaip gerai, ramesnis bus, dabar 1.7 metuku o jam taip sose patinka ir dar merliukas salia turi buti butinai, neisivaizduoju kaip teks atpratinti nuo soses ir merliuko
Maniskes tai abi 1m. "atsisake"
: per gimtadieni pakalbejom kokia didele, jau laikas ismesti kudikelio daiktus. O paskui aisku, pasiulem ismesti, tai didvyriskai pasielge, paskui maziuke (dickei ir neprireike) biski gailejosi, bet is siuksledezes nieko imti negalima, tai tik kelis kartus ejo ziureti ar dar yra. Nu bet nebuvo
Maniškei tai čiulptuko reikia tik einant miegoti, ji pati pasiprašo "tutės", o kai atsibunda tai tūtę palieka daryti apapa
O per diena niekada praktiškai tos tūtės ir nereikėjo. Aš kažkaip net nesusimąsčiau ar jau reiktų pradėt atpratint
Gal jau laikas, net nežinau, reik pamąstyt
JAU METAI KAIP NEBEČIULPIAME ČIULPTUKO
O VISKAS BUVO TAIP:
BANDĖNE ĮVAIRIAUSIUS BŪDUS KAIP ATSISAKYTI TIŪTES
. BET EFEKTINGIAUSIAS BŪDAS BUVO TAS, KAD VIENĄ DIENĄ ATVAŽIAVO Į SVEČIUS SENA MANO DRAUGĖ. ATSIMENU BUVO VAKARAS... TOJI MANO DRAUGĖ TURI SŪNŲ JIS UŽ MŪSŲ DUKRYTĘ JAUNESNIS MAŽDAUG METAIS. TA MANO DRAUGĖ PAPRAŠĖ MANO DUKRYTĖS KAD JI ATIDUOTŲ SAVO TIŪTĘ JOS BERNIUKUI. MANO DUKRA PATI ATIDAVE SAVO TIŪTĘ IR TOJI TETA NEVA IŠSIVEŽĖ...
AŠ TĄ ŽINDUKĄ PASIDĖJAU JEI JAU NAKTĮ JO LABAI PRIREIKTŲ... BET... MANO DUKRA PATI VIS KARTOJO, KAD NĖRA TIŪTES, KAD MAŽAI LELEI ATIDAVE TIŪTĘ..... IR DAUGIAU NEBEPRAŠĖ!
..... TAI MUMS NEBUVO LABAI JAU SUNKU ATSISVEIKINTI SU TIŪTE
O VISKAS BUVO TAIP:
BANDĖNE ĮVAIRIAUSIUS BŪDUS KAIP ATSISAKYTI TIŪTES
AŠ TĄ ŽINDUKĄ PASIDĖJAU JEI JAU NAKTĮ JO LABAI PRIREIKTŲ... BET... MANO DUKRA PATI VIS KARTOJO, KAD NĖRA TIŪTES, KAD MAŽAI LELEI ATIDAVE TIŪTĘ..... IR DAUGIAU NEBEPRAŠĖ!
..... TAI MUMS NEBUVO LABAI JAU SUNKU ATSISVEIKINTI SU TIŪTE
Labutis,aš savo lialiukui po vienieriu metuku paslepiau čiulptuka ir jis jo net neprašė pamiršo ir vsio.Nes gydytoja sake jai ilgiau čiulps,tai gali turėti problemikiu su sukandymu.
Mus gydytoja buvo prigasdinus,kad leliukas mano per daug valgo,tai idavem soske 
Nuo pusantru metų bandziau atpratinti,bet nakciai naudodavom
Jis taip ją isimylejčs buvo,kad labai bijojau,kad dar ilgai reikes
Jei vakare neduodavau,tai tokie riksmai klyksmai budavo tiute,tiute,Bet vieną dieną nusipirkau,tokio ale tepaliuko,kad vaikai nekramtytų nagų,nes kai soskes neturėdavo dieną tai rankos kartais toks vaizdas iki alkųnių į burną sulysdavo
Tai nakciai patepdavau pirsciukus,o po to kazkaip kilo mintis soske juo patepti,tai vis raukydavosi spjaudydavosi,ir reikalaudavo,bet po kokios savaites,jau jam i burna net nereikejo kisti as sakydavau tu turek tiute rankytej,ji beee(tipo neskani),ir miegok ziuredamas.Ir jau kokie 3 men ,mes be jos
Jei ka tai Daumexol,toks ale uzlakuoja pirsciukus,o as ir soske
Nuo pusantru metų bandziau atpratinti,bet nakciai naudodavom
Jei ka tai Daumexol,toks ale uzlakuoja pirsciukus,o as ir soske