Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsisakėt čiulptuko...

Mano suneliui tiutes vis dar reikia pries miegeli. Buvo keli kartai, kai kelioneje neturejom jos ir issivertem. Vis tyngiu paaukoti tuos kelis vakarus, kad atsikratytumem tiutes. Tiesa pasakius, nematau nieko blogo joje (aisku, kai jos reikia "su protu"), todel labai ir neskubu atpratinti doh.gif .
Su puodeliu namie draugaujam labai graziai, miegeliui ir i lauka vis dar dedam pampersa.
Atsakyti
Nezinau kaip mum reiks atsisakyti ciulptuko,bus rekimo doh.gif
Atsakyti
Mano mazgiai su čiulptuku atsisveikino kažkaip labai neskausmingai. Dukrai tiesiog pasakiau, kad išnešėm į mišką vilkučiams(vilkas buvo jos "herojus"). O su berniuku išvis buvo paprasta-tiesiog vieną dieną pagalvojau, kad jau kelintas kartas be papulio užmiega. Ir neprisiminė...Jam kažkur pusantrų buvo. Bet va buteliuko, didesnės blogybės, dar neišmetė. O mums jau virš dviejų...
Atsakyti
QUOTE(Ilganosė @ 2006 11 26, 19:30)
Mano mazgiai su čiulptuku atsisveikino kažkaip labai neskausmingai. Dukrai tiesiog pasakiau, kad išnešėm į mišką vilkučiams(vilkas buvo jos "herojus"). O su berniuku išvis buvo paprasta-tiesiog vieną dieną pagalvojau, kad jau kelintas kartas be papulio užmiega. Ir neprisiminė...Jam kažkur pusantrų buvo. Bet va buteliuko, didesnės blogybės, dar neišmetė. O mums jau virš dviejų...

vo vo ,pas mane su buteliuku pieno uzmiega,tai net nzn ... jauciu triuksmo bus. g.gif
Atsakyti
Maniškiui buvo jau virš dviejų-nu ragas-juo toliau, juo labiau jam tos tiūtės reikėjo.Tai vieną vakarą netyčia liko mašinoje-ir pasakėm vaikui, kad ji ten, kad rytoj eisim atsinešt. Nėr tai nėr-sunkiai užmigo ir per miegus ieškojo, lūpomis čepsėjo.Kitą dieną jau ieško, o mes vėl-tiūtė garaže, eisim atsinešt; tai dar ir pats paantrina: "tiūte gaje, tiūte gaje"(tiūtė garaže).Taip ir pamiršo per sav.
Atsakyti
Mes atidavem 2,5 metu seneliui shalciui, kad kitiems vaikams nuneshtu, kuriems labiau reikia lotuliukas.gif
O mazei vis dar reikia nakciai (18 men) ...tik ji soske sukandzioja per menesi, reikvis nauja pikrt doh.gif
Atsakyti
mano jaunesnei dukrytei irgi nakciai dar reikedavo "papo",nors jau buvo virs dvieju metu.tuo metu mes gyvenom pas mano drauga ir ant nakties pakurendavom peciu.tai ji jau buvo susiruosus su papu eilini karta miegot,o as kurenau peciu.tai ir pasakiau,kad gal sudeginam.ji turbut nesuprato,kad kai sudeginsim tai jau daugiau ir netures ir paemus imete.nu ir zinokit ta nakti ramiausiai uzmigo be ciulptuko.kita vakara pries miega vel pradejo savo papo ieskot,tai as jei priminiau kad ji ismete ir sudege,tai kad ir liudna,bet be asaru nuejo miegot,tai taip ur atpratom
Atsakyti
Mums ir reikėdavo tik prieš miegelį. Bet dabar kas dešimt minučių prisimena savo tiuti. Nežinau kaip reiks atpratinti. Vieną jau sudeginom, pečiui pats įmetė. bet kaip turėjo du tai antro nė už ką neatsisakė. Bus verksmų , teks pavargti.
Atsakyti
vieną dieną su drauge vaikštinėjom su vaikučiais lauke. dukra mano buvo pasiėmus tiūtę,įsidėjo į burna,ta draugė sako duok man tą savo tiūtę,dukra ir atidavė. va nuo tos dienos ir atsisakėm tiūtės. tris dienas vaikas jos norėjo,vis sakydavau kad pati tetai atidavei. na ir viskas,pamiršo ir nebereikia. jai tada buvo 16 mėnesių.
Atsakyti
Maniskiui jau greit 2 metukai, bet vis dar miegucio einam su soske ir buteliuku. Niekaip nesiryztu padaryti tam gala, kazkaip gaila maziuko blush2.gif
Atsakyti
mums 1.2m,isgirdus is pazistamu istorija,kaip bando 3-ju metu vaika atpratint nuo ciulptuko doh.gif ,nutariau kol nevelu pradet smile.gif ,neitiketina,jau visa sav. gyvenam be soskes 4u.gif ,nebuvo jokiu sunkumu,net neprisimenam jos,tiesa liko mamos papas biggrin.gif ,kaip sito dalyko atsisakyt g.gif ,neisivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
Mums niekaip neiseina ciulptuko atsisakyti, bet dar bandysim sad.gif
Atsakyti