Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsisakėt čiulptuko...

QUOTE(manekene @ 2006 12 12, 14:27)
Mums niekaip neiseina ciulptuko atsisakyti, bet dar bandysim sad.gif

mums taip pat verysad.gif
Atsakyti
Oi mamytės, papasakosiu savo pasaką thumbup.gif mūsų mažylė įprato, kad rytais mamytei reikia duoti dar pamiegoti, nes ji keliasi anksti, o aš dar noriu pasivolioti. Tai vieną dieną aš ja iškeliau iš lovytės ir ji nuėjus į kitą kambarį aišku su tiute žaidė. smile.gif Po kiek laiko atsikėliau nieko nepastebėdama dariau pusryčiavome žaidėme ir t.t. Štai atėjo laikas po pietiniam miegui ir ką jus manote, nerandu aš tiūtiuko atrodo viską apieškojau vos ne atominį karą namuose sukuriau, bet taip ir neradau, o mažyle jau duoda žinoti kad laikas miegučio, na galvoju paklausiu jos kur ji tiutią padėjo, o ji man "ten" ir rodo vis skirtingas vietas tongue.gif lotuliukas.gif na ir nuėjome mes miegoti be jos, bet tiesa kiek vieną vakarą, kai dygo pas mus dantukai aš tiutią sutepdavau medum vietoj petaliukų nuo skausmo, nes mano mama sakydavo, kad jos laikais taip vaikučiai ramiau miegodavo ir pinigėlių sutaupysiu. Na taip ir tą kartą aš padariau, bet medutį tepiau ne ant tiūtės, o tiesiog daviau palaižyti nuo šaukšto ir ką jus manote užmigome, kaip kad būtų tiutiukas burnoj, nuo to laiko mums tiutiuko nebereikia, štai ir pasaka baigta. thumbup.gif

P.S.: Tiutės mes iki šiolei nerandam, g.gif tai su tėčių nusprendėm, kad mažylei matyt laikas atėjo su tiutiuku atsisveikinti ir namuose nereikalingiems daiktams yra vienas kelias - šiukšliu dėžė, thumbup.gif. Matyt, taip jau, jai reikėjo
Sėkmės ir jums thumbup.gif, gal kam mūsų istorija ir padės. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pasidalinsim ir mes savo patirtim biggrin.gif ,

čiulptuko atsisakėm 1m 8mėn, taip lengvai, kad negalėjau patikėti. Tiesa sūneliui, nuo metukų, tik miegui čiulptuką duodavau. Išvažiavom vieną dieną pas močiutę į svečius, atėjo pietų miegelio laikas, o čiulptuką pasirodo palikom namie blink.gif . Na galvoju teks lėkti į vaistinę naujo, nes buvau 95 proc. garantuota, kad tikrai neužmigs. Atsigulėm, pasakiau pasakėlę, biški pasikuitė, paaiškinau, kad čiulptuką palikom namie ir užmigo bigsmile.gif . Vakare, truputį paieškojo po pagalve (ten jį laikydavom ), nerado ir atsigulė ir viskas. Gal dar kokį kartelį ir ieškojo g.gif , bet šiaip per vieną dieną atsisakyti čiulptuko tai tikrai nesitikėjau, kad pavyks. Ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2006 12 14, 00:22)
mums taip pat  verysad.gif

Ir mums verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrijana @ 2006 12 16, 09:26)
Sveikos, pasidalinsim ir mes savo patirtim  biggrin.gif ,

čiulptuko atsisakėm 1m 8mėn, taip lengvai, kad negalėjau patikėti. Tiesa sūneliui, nuo metukų, tik miegui čiulptuką duodavau. Išvažiavom vieną dieną pas močiutę į svečius, atėjo pietų miegelio laikas, o čiulptuką pasirodo palikom namie blink.gif . Na galvoju teks lėkti į vaistinę naujo, nes buvau 95 proc. garantuota, kad tikrai neužmigs. Atsigulėm, pasakiau pasakėlę, biški pasikuitė, paaiškinau, kad čiulptuką palikom namie ir užmigo  bigsmile.gif . Vakare, truputį paieškojo po pagalve (ten jį laikydavom ), nerado ir atsigulė ir viskas. Gal dar kokį kartelį ir ieškojo  g.gif , bet šiaip per vieną dieną atsisakyti čiulptuko tai tikrai nesitikėjau, kad pavyks. Ir viskas  thumbup.gif

Diena maniskiui gali buti ir nereikalingas ciulptukas,vakare ir uzmiega be ciulptuko,bet viduri nakties prasibunda-verkia ir reikaluja ciulptuko doh.gif -tenka duoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2006 12 16, 12:09)
Ir mums verysad.gif
Papildyta:
Diena maniskiui gali buti ir nereikalingas ciulptukas,vakare ir uzmiega be ciulptuko,bet viduri nakties prasibunda-verkia ir reikaluja ciulptuko doh.gif -tenka duoti blush2.gif

Ir mums taip būvo, o tu pabandyk duoti atsigerti arba jei jau visai atsibus tai duok medučio palaižyti ir vėl liuliuku, aišku nesakau, kad padės išpirmo karto, bet pabandyti galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta.s @ 2006 12 16, 13:35)
Ir mums taip būvo, o tu pabandyk duoti atsigerti arba jei jau visai atsibus tai duok medučio palaižyti ir vėl liuliuku, aišku nesakau, kad padės išpirmo karto, bet pabandyti galima  ax.gif

aciuks.gif butinai pabandysim...
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2006 12 16, 15:40)
aciuks.gif butinai pabandysim...

ir mes pabandysim su tuo meduciu ,ale nezinau nezinau kaip ten bes ,soske tik mieguj reikalinga...o jei bandau neduot tai ALERMAS didziausias...tenka vel soskiukui keliauti i burnyte verysad.gif
Atsakyti
Mes visiems sunkiems rolleyes.gif sprendimams nustatem po deadline lotuliukas.gif
nuo 6 men. miega savo lovelej,
nuo 1 m. gauna MP tik dienomis,
o nuo 1m. 6 men. bandysim atpratint nuo tiutes bigsmile.gif
bent kol kas tvarkomes puikiai thumbup.gif
Atsakyti
va mano irgi jau reik atpratint tik neissivaizduoju kaip, siaip su juo uzmiega ir reikalauja nakti, pati igrudu kai einam i lauka kad nesusaltu nes issiuciojus. net nzn ka daryt ji mane su juo tiesiog terorizuoja blush2.gif kai paguldau i lovytę išeinu kad užmigtų o tada iameta savo soske ir rekia pirstu rodo tipo paduok doh.gif nu as ir paduodu ir tai pgal 20 kartų doh.gif unsure.gif viena kart nedaviau tai taip isireke kad ir ranku ciuciavau ir ciut ne valsa teko sokt kad nusiramintu blush2.gif
Atsakyti
Oi merginos, jus atsargiai su medum!!! Tai juk baisinis alergenas! Pas mus ant visu medaus pakuochiu uzhrasas, kad kudikiams NEGALIMA!

Mes jau kokia savaite gyvenam be soskes 4u.gif Lovytej ji zhaisdavo, kol ishmesdavo is lovytes, o man viena diena nusibodo vis eit pakelt. Ir nieko... Uzhmigo ir be jos. O dabar kokia savaite ishsvis neberandam namuose ne vienos soskes - jos kazhkur dingo blink.gif Dar mes ishmokem, kad jinai pati uzhmigtu lovytej, tik paleidzhiam karusele virs lovytes ir po 5min tyla thumbup.gif
Atsakyti
Mums nebuvo jokiu problemu atsisakant tiutes smile.gif o galvojom kad bus tragedija blink.gif zodziu buvom nusprende,kad atpratinsim kai maziui buvo 6men.,bet datempem guma iki 11men.tiesiog ismetem tiute i siuksliu deze ir nebereikejo..tik po to kokius 2men.savo lupyte ciulpe smile.gif (labai juokingai atrode)
Atsakyti
Mes stebūklingai lengavi atsisakėm soskės 1,5 metų. Kažkaip pats užmigo vakare be jos ir net neieskojo (buvo labai pavargęs). Kitą dieną per pietų miegą tas pats. Vakare pradėjo ieškot, bet nedavėm. Tai ir nebereikėjo biggrin.gif
Atsakyti