Musu dukryte atsisake ciulptuko nepilnai 15 menesiu. Atsisake pati, dar ir dabar turim kelis ciulptukus namuose, niekur neismestus, o ji i juos net neziuri.
Pripratinom prie ciulptuko sunkiai, tik 4 menesiu.
Sveikutes,mano sunus ilgai ciulpe ciulptuka, teko pradurt, prikist tarkuoto cesnako, tai kelis kartus pabande paciulpt buvo labai neskanu, nakty truputuka paverke ir daugiau nebereikejo
, o va dukryte nuo gimimo neeme ciulptuko

Mano dukrytei tiutes reikedavo uzmigimui. Likus savaitei iki 1-ojo gimtadienio nutariau nebeduoti tiutes. Taigi kelias dieneles paverke, jokiu isteriju nebuvo ir taip atsisveikinom su tiute. Tik va, dar geria is buteliuko, puodelio nenori pripazint. O miega nuo gimimo tik savo lovyteje.

gal jus ir nepatikesit bet mano nei vienas nei kitas ciulptuko i burna neeme
nors as pripirkus ivairiu rusiu ju buvau, bet taip ir nepaeme
bet manau gerai kai ima ciulptuka,maniskis jaunesnis tai baigia pirsta nugrauzt

QUOTE(beata777 @ 2007 02 16, 11:06)
gal jus ir nepatikesit bet mano nei vienas nei kitas ciulptuko i burna neeme

mano pagranduke irgi pasirinko pirstuka vietoj ciulptuko.ir tas yprotis labai stiprus buvo,jei miegant istraukdavau pirstuka is burnytes,tai net prabusdavo.bet stai karta jai sutrukinejo tas pirstukas,pasidare skausmingas.vos isikisa i burnyte is kart istraukia.kankinosi 3 dienas,net miegoti negalejo,o ir pirstas ilgai gijo.bet uz tai atprato.ir dabar,kai tik retkarciais isikisa i burnyte,pasakau,kad vel skaudes-is kart istraukia

Mes nuo pirmos dienos augom su soske, bet atsikratyti jos pavyko labai nesunkiai. Kazkaip viena diena nusprendziau, kad ji mums tikrai nebereikalinga (sunui tada buvo apie 1m. 4 men.). Tada viena vakara pries gulant i lova pasakiau, kad soske fui niekam nereikalinga, maniskis paziurejo paziurejo ir sveite i kampa. Taigi, teko tevams tik pora vakaru sukaupt kantrybe (siek tiek ilgiau truko uzmigimo procedura) ir zpie soske uzmirsom. Po savaites atsisakem ir buteliuko su soske( nes praktiskai nuo gimimo tiek misinukams, tiek sultim naudojom buteliuka)
QUOTE(4mamyte @ 2007 02 16, 16:40)
mano pagranduke irgi pasirinko pirstuka vietoj ciulptuko.ir tas yprotis labai stiprus buvo,jei miegant istraukdavau pirstuka is burnytes,tai net prabusdavo.bet stai karta jai sutrukinejo tas pirstukas,pasidare skausmingas.vos isikisa i burnyte is kart istraukia.kankinosi 3 dienas,net miegoti negalejo,o ir pirstas ilgai gijo.bet uz tai atprato.ir dabar,kai tik retkarciais isikisa i burnyte,pasakau,kad vel skaudes-is kart istraukia 

musu pirstas irgi sutrukinejes, bet cistiek grauzia

Viliukas pats pas mane turejo 3 soskes,Be ju gyventi negalejo
Isdygo dantukai,kazkaip sukramte jis tats tiutes,pragrauze...Ir burnyten nebeeme
tada paprasytas ismete i siuksliadeze

Ciulptuko atsisakem 6 men
. Uzpuole baisuline sloga ir vaikutis tiesiog su ciulptuku burnoje neprakvepavo
O kai pasveiko, tai ir ciulptuko nebereikejo

Mes atsisakėme čiulptuko sausio 2d.šių metų.Paprasčiausiai nedaviau per pietų miegą,vakare taip pat.O kai prabudo naktį dar daviau.Bet jau kitą naktį ne.Taip ir atsisakėme.Labai lengvai,gal todėl,kad mes jį naudojome,tik einant miegoti.