3 parą po gimimo pasiūliau tutę, bet dukrytė neįsižiojo net
tada vėliau močiutė parvežė iš rusijos, mažytę, bet ji vėl nepriėmė, tada galvoju, ir ko kišu aš tą gumą
prisiminiau ką per paskaitas sakydavo dėstytojai apie čiulptukus, tai sudėjau juos į maišelį ir ate
, beto dukytė rami augo, jai svarbiausia, kad mamytės pienukas būtų šalia, taigi nežinom mes kas yra tutės , buteliukai, ot gerai, ir kitiems vaikams(jei bus) nesiūlysiu. Aišku būna ir išimčių, jei vaikai jau labai neramus, tada reikalingas daiktas.
mano dukryte turi 10 dantu ir laukiam 11 "ant dienu".
jeigu ne ciulptukas, tai manyciau, kad ir mano papuliai butu nuciulpti (taip ir buvo, iki krauju) ir miegui butu ate.
viskas priklauso nuo vaiko ir mamos poziurio.
man, asmeniskai, nepatinka, kai vaikas prilipes prie papo reikia nereikia, tik apsiramint, uzmigt. kartais nieko tokio, bet kai pastoviai
kai matai, kad galetu istisas 24 val papuli zyst ne del valgioo del malonumo
tai nzn.
o dabar taip dygtabt dantims tai yra vienintelis kramtukas, dar tinka juoda duona
jeigu ne ciulptukas, tai manyciau, kad ir mano papuliai butu nuciulpti (taip ir buvo, iki krauju) ir miegui butu ate.
viskas priklauso nuo vaiko ir mamos poziurio.
man, asmeniskai, nepatinka, kai vaikas prilipes prie papo reikia nereikia, tik apsiramint, uzmigt. kartais nieko tokio, bet kai pastoviai
o dabar taip dygtabt dantims tai yra vienintelis kramtukas, dar tinka juoda duona
Mes kažkaip savaime... mat maitinau ilgai, tai labai ir to čiulptuko nereikėjo.Neidomu, nes nieko nebėga, kam tada čiulpi
bet užtat kaip buteliuko reikia
bet užtat kaip buteliuko reikia
na va, vakar pavyko uzmigt nakciai be ciulptuko ir riksmu
ziuresiu, gal tai taps iprociu
QUOTE(Pūkis @ 2007 02 23, 10:59)
kokie Jūs šaunuoliai
mano dukrytei visa diena ciulptuko nereikia,bet jau kai einam miegelio,tai istiesia rankyte ir saukia"tiute"
,nors guledama lovytej geria arbatele is buteliuko,bet ciulptukas nepamainomas dalykas
Bandžiau vakar neduot čiulptuko einant miegot
... prasikniurkėm iki pat 2 valandos. Išsekom abu ... bet vis tiek teko čiulptuką ištraukt
QUOTE(Pūkis @ 2007 02 23, 11:59)
na ka as galiu padaryt
Užvakar vakare padėjau ne čiulptuko šalia pagalvės, o maža pliušinę kiaulaitę, tai maniškis ta kiaulaitę už gerklės pagriebęs purtė, bet užmigo apsikabinęs
Manau, kad su tutuku mūsų reikalai baigti
Manau, kad su tutuku mūsų reikalai baigti
Musu ciulptuka tai pelyte mazyte nusinese, kai dukrytei buvo 2.1m
O buvo taip:
Jau seniau pastebejau, kad tiutes jei nemato ir nereik, isskyrus einant miegot. darzelio grupej irgi tutytes neturedavo ir pietu budavo uzmigdavo be jos, bet tk man atejus tuoj imdavo prasyt. Karta atejau, o jinai apie tutyte net neuzsimine, va tada ir surezgiau plana uragana
pasiemiau as paslapcia tute , kad nesuveikus planui galeciau atiduot. Visa vakara "drauges" nepasigedo, taciau einant miegot pradejo prasyt. As pasakiau, kad tute paliko darzeli, spintelej, o ryte, kai nueis gales pasiimt. Aisku, taip ramiai viskas nepraejo, paverke, blaskes, bet vargais negalais uzmigo. Naktele buvo neisramiuju.
Ryte nuejus i darzeli tutytes nepasigedo ir tik vakare puole spintelen ieskot. Tada pasakiau, kad mazyte pelyte labai norejo tutytes verke verke ir pamate Eiviles tute, tai pasieme ir nubego. O Eivile didele mergyte ir nereik tutytes. Kokius 3 vakarus kaliau jai i galva ta istorija ir tos 3 naktys buvo beveik be miego, bet nepasidaviau. Ketvirta vakara, jau pati atsigulus sau kartojo: mazyte pelyte nunese tutyte, as didele magyte, neleik tutytes
Tuom ir baiges, dabar jau nebereik ir nuejus pas vaikiuka su tute, sau pakartoja: as didele magyte neleik tutytes
Jau seniau pastebejau, kad tiutes jei nemato ir nereik, isskyrus einant miegot. darzelio grupej irgi tutytes neturedavo ir pietu budavo uzmigdavo be jos, bet tk man atejus tuoj imdavo prasyt. Karta atejau, o jinai apie tutyte net neuzsimine, va tada ir surezgiau plana uragana
Ryte nuejus i darzeli tutytes nepasigedo ir tik vakare puole spintelen ieskot. Tada pasakiau, kad mazyte pelyte labai norejo tutytes verke verke ir pamate Eiviles tute, tai pasieme ir nubego. O Eivile didele mergyte ir nereik tutytes. Kokius 3 vakarus kaliau jai i galva ta istorija ir tos 3 naktys buvo beveik be miego, bet nepasidaviau. Ketvirta vakara, jau pati atsigulus sau kartojo: mazyte pelyte nunese tutyte, as didele magyte, neleik tutytes
Sveikutes
turiu viena recepteli kaip nuo tutytes atpratinti
mano vaikinukui tai padejo. Is pradziu bandziau slept bet tai mums netiko rekdavo kiek ismanydamas kol neatiduodavau, o va sugalvojau gudresni dalykeli
paemiau tuta ir isterliojau visa padariau baisiai juoda ir daviau tik pries tai ispejau kinderi kad ziurek kokia baisuokle negi kisi burnon
tas ir taip pavarto ir taip bet burnon nekisa
jau ziurek derinas det i burna o as jam primenu kokia ji nesvari
taip pora dienu ir baigta svarbu kad ji yra niekur nedingo ir isteriju isvengem
jam tada buvo 2 metai
dar ir dabar saugo savo grozybe atminciai
Aš tai labai paprastai atpratinau savo mažiuką nuo čiulptuko.
kaip tik tą dieną buvo į svečius atvažiavusi mano sūnaus krikšto mama su sūnumi,ir kai jie išvažiavo pasakiau kad jo "soske"išsivežė "lele"
Žinoma kelis kartus dar prašė,ypač prireikė kai ėjo miegoti,bet kartojau vis ta patį,na nebėra tai ir nebereikėjo.Aš manau labai lengvai susidorojau su šia problemėle