Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos nėštumo savaitės

Sveikutės noriu paklausti dėl išskyrų pirmąsias savaites g.gif Mums šiandien keturios savaičiukės ir pastebėjau, kad geltonos išskyros pas mane yra.. o skaičiau, kad baltos būna nėštumo pradžioje.. Galvoju ar viskas ok? g.gif
Atsakyti
as nezinau, pas mane isskyros irgi nei baltos nei gelsvos, bet pas daktare dar nebuvau, biski neramina.. bet gal visos nescios taip jautriai reaguoja i visokias smulkmenas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 03 06, 11:55)
Sveikutės noriu paklausti dėl išskyrų pirmąsias savaites  g.gif Mums šiandien keturios savaičiukės ir pastebėjau, kad geltonos išskyros pas mane yra.. o skaičiau, kad baltos būna nėštumo pradžioje.. Galvoju ar viskas ok?  g.gif

Ir mano isskyros geltonos spalvos, manau tai nieko blogo nereiskia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 03 06, 10:55)
Sveikutės noriu paklausti dėl išskyrų pirmąsias savaites  g.gif Mums šiandien keturios savaičiukės ir pastebėjau, kad geltonos išskyros pas mane yra.. o skaičiau, kad baltos būna nėštumo pradžioje.. Galvoju ar viskas ok?  g.gif

Aš tavo vietoje nueičiau pas daktarę, gali būti kokia gal flora sutrikusi ar kas panašaus. Gal teks kokių žvakučių pavartoti.
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif pries kelias dieneles suzinojau ,kad laukiuosi ,bet pas gyd. dar nebuvau norejau paklausti ar galima gerti kalci bei magni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurete: 07 kovo 2011 - 21:59
QUOTE(laurete @ 2011 03 07, 22:57)
Sveikutes  mirksiukas.gif  pries kelias dieneles suzinojau ,kad laukiuosi ,bet pas gyd. dar nebuvau norejau paklausti ar galima gerti kalci bei magni?

gerks folio rugsty iki 12svaites po to vitaminus nesciosioms mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės, esu nauja čia. Tikiuosi įsilieti į bendravimus. Turiu klausimą. Laukiuosi 8a savaitę. nestuke.gif Ir nerimauju dėl apsunkinto kvėpavimo. Man vis nesibaigiančios slogos.. iki nėštumo visokiais naminiais būdais gydžiausi... Nelabai kas padėjo.. va... tai ir teiraujuosi specų, kiek svarbus normalus kvėpavimas vaisiaus vystymuisi? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esancios mamytes!Norejau paklaust ar nieko tokio,kad pries pastojima sirgau buvo 39 temperatura.dabar nebe sergu tik pa kosau ir sloguoju.ar nepakenks embriozui?pas mane tik savaite nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Emma.W @ 2011 03 12, 15:46)
Sveikos busimos ir esancios mamytes!Norejau paklaust ar nieko tokio,kad pries pastojima sirgau buvo 39 temperatura.dabar nebe sergu tik pa kosau ir sloguoju.ar nepakenks embriozui?pas mane tik savaite nestuke.gif

kai buvau pastojus 2 sav., (kazkurtai), ka tik buvau pasidariusi nestumo testa - susirgau gripu - labai pergyvenau, bet isgulejau namuose tas dienas - ir viskas buvo gerai thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, mamytės 4u.gif berods, ir mane bus galima greitai taip vadinti... 4u.gif Testukas (po dviejų neigiamų) pagaliau parodė dvi juosteles ax.gif Rytoj keliauju pas gydytoją, kad patvirtintų. Mano skaičiavimais, pastoti galėjau prieš geras 3 savaites. Vaikelis mūsų šeimoj bus planuotas ir laukiamas. Tačiau turiu laaaabai daug nerimo - požymiai visi lyg ir kaip pas visas, tačiau labai neramina rausvos išskyros. Jos atsirado tądien, kai susirgt mm turėjau, bet vis nedingsta jau 3-4dienos verysad.gif labai nerimauju, juolab, kad turiu nuolatinių bėdų su pienlige,ji kaip tik irgi prasidėjo.. Esu skaičiusi, kad rausvas patepliojimas yra normalus, kai spermatozoidas tvirtinasi ir visas užsimezgimas ten vyksta,bet man jau neramu, kad tai - per ilgai verysad.gif gal kam taip buvo ir galite nuraminti, nes kantrybė nėra mano draugas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitukasJ @ 2011 03 21, 11:34)
Labukas, mamytės  4u.gif  berods, ir mane bus galima greitai taip vadinti... 4u.gif  Testukas (po dviejų neigiamų) pagaliau parodė dvi juosteles  ax.gif  Rytoj keliauju pas gydytoją, kad patvirtintų. Mano skaičiavimais, pastoti galėjau prieš geras 3 savaites. Vaikelis mūsų šeimoj bus planuotas ir laukiamas. Tačiau turiu laaaabai daug nerimo - požymiai visi lyg ir kaip pas visas, tačiau labai neramina rausvos išskyros. Jos atsirado tądien, kai susirgt mm turėjau, bet vis nedingsta jau 3-4dienos  verysad.gif labai nerimauju, juolab, kad turiu nuolatinių bėdų su pienlige,ji kaip tik irgi prasidėjo.. Esu skaičiusi, kad rausvas patepliojimas yra normalus, kai spermatozoidas tvirtinasi ir visas užsimezgimas ten vyksta,bet man jau neramu, kad tai - per ilgai  verysad.gif  gal kam taip buvo ir galite nuraminti, nes kantrybė nėra mano draugas  blush2.gif

svarbiausia nesijaudink 4u.gif daug tokiu, kurioms dar kuris laikas pateplioja.. bet gerai, kad eini pas gydytoja, uz tai ir issiaiskinsit, ar viskas tvarkoje.
laikom kumstukus mirksiukas.gif
Papildyta:
Sveikos merginos,

labai noreciau jau prie jusu prisijungti, bet va kazkokia mistika vyksta..
vis ieskau kokios info..
mm turejo buti 17-18d, taciau musu laimei ju dar nera ax.gif dariausi NT is pradziu neryskios blankios jusoteles vaiduokliukai, taciau siandien jau greit pradejo rodytis antra juostele, nors vis dar ne tokio ryskumo kaip pirma wub.gif bet kraujo tyrimas nuleido ant zemes, rezultatas <1 blink.gif likau nesupratus, ar cia mes su MB jau su tom juostelem svaigstam, ar cia kas.. gal hormonai pakriko ir uz tai reaguoja NT? gal zinot, ar gali taip buti? bet mm irgi nera.. kitokiu pozymiu, apart musancio karscio ir pajautrejusiu emociju nejauciu..na krutine ciut ciut gal jautresne, bet cia jau visokiu pozymiu galima prisigalvoti doh.gif jei mm ir toliau neprasides ir rodys II, tai ketvirtadieni ienu pas gydytoja, ziuresim, kas ir kaip.. o jau taip buvau prisisvajojus unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, pagaliau galiu prisijungti prie Jusu. nestuke.gif As laukiuosi pirmo leliuko mums kažkur 5-6 savaites pradzia. Bet labai neramu, kad nera jokiu nestumo požymiu blink.gif Krutine retkarciais paskaudo tik truputuka padidejo( bet kartais atrodo kad visai tokia kokia buvo pries nestuma),nepykina. Gyd ziurejo vaginaliniu echoskopu mazylis lig ir padidejo bet kazkoki sniega rado verysad.gif Dabar visai pasimeciau ir viena mintis nepalieka ramybeje , kad man nesivystantis nestumas. gyd sake, echoskopui tik po 2 sav ziures. Gal kam nors ir taip buvo. Gal jis dar per mazas todel jokiu pozymiu nera.

Atsakyti