QUOTE(LolitukasJ @ 2011 03 21, 11:34)
Labukas, mamytės

berods, ir mane bus galima greitai taip vadinti...

Testukas (po dviejų neigiamų) pagaliau parodė dvi juosteles

Rytoj keliauju pas gydytoją, kad patvirtintų. Mano skaičiavimais, pastoti galėjau prieš geras 3 savaites. Vaikelis mūsų šeimoj bus planuotas ir laukiamas. Tačiau turiu laaaabai daug nerimo - požymiai visi lyg ir kaip pas visas, tačiau labai neramina rausvos išskyros. Jos atsirado tądien, kai susirgt mm turėjau, bet vis nedingsta jau 3-4dienos

labai nerimauju, juolab, kad turiu nuolatinių bėdų su pienlige,ji kaip tik irgi prasidėjo.. Esu skaičiusi, kad rausvas patepliojimas yra normalus, kai spermatozoidas tvirtinasi ir visas užsimezgimas ten vyksta,bet man jau neramu, kad tai - per ilgai

gal kam taip buvo ir galite nuraminti, nes kantrybė nėra mano draugas
svarbiausia nesijaudink

daug tokiu, kurioms dar kuris laikas pateplioja.. bet gerai, kad eini pas gydytoja, uz tai ir issiaiskinsit, ar viskas tvarkoje.
laikom kumstukus
Papildyta:
Sveikos merginos,
labai noreciau jau prie jusu prisijungti, bet va kazkokia mistika vyksta..
vis ieskau kokios info..
mm turejo buti 17-18d, taciau musu laimei ju dar nera

dariausi NT is pradziu neryskios blankios jusoteles vaiduokliukai, taciau siandien jau greit pradejo rodytis antra juostele, nors vis dar ne tokio ryskumo kaip pirma

bet kraujo tyrimas nuleido ant zemes, rezultatas <1

likau nesupratus, ar cia mes su MB jau su tom juostelem svaigstam, ar cia kas.. gal hormonai pakriko ir uz tai reaguoja NT? gal zinot, ar gali taip buti? bet mm irgi nera.. kitokiu pozymiu, apart musancio karscio ir pajautrejusiu emociju nejauciu..na krutine ciut ciut gal jautresne, bet cia jau visokiu pozymiu galima prisigalvoti

jei mm ir toliau neprasides ir rodys II, tai ketvirtadieni ienu pas gydytoja, ziuresim, kas ir kaip.. o jau taip buvau prisisvajojus