QUOTE(Maniona @ 2011 03 30, 11:37)
Sveikos,
jungiuosi prie jūsų

paskaičiau jūsų pokalbius. labai džiaugiuosi už kiekvieną iš jūsų, būsimą mamą. Labai man reikia patarimo.
Mes su vyru labai planuojam savo žirniuką, stengiamės du paskutinius mėnesius kiek galėjom

iki mm man liko dar savaitė (balandžio 8d.), bet prieš 5d pradėjo taip mausti pilvo apačią, kad visą šeštadienį pragulėjau lovoje, dabar vaikštau į darbą ir nuolat jaučiu tą maudimą bei labai išsipūtusį pilvą, krūtinė visai nejautri. Vakar pradėjau ieškoti priežasčių

atėjau į supermama ir pamačiau, kad tokie patys maudimai "kamuoja"

, kai atrodo kad tuoj tuoj bus mm. Jau tyliai pradėjau džiaugtis, bet vis tiek neramu, noriu kuo greičiau žinoti: ar gali man jau būti tokie simptomai jei dabar tik 4 sav. nuo paskutinių mm pirmos dienos, ar galima kaip nors jau pasitikrinti, nors dar net ne mm laikas. Labai laukiu jūsų patarimų.
Labuka!
mano situacija buvo labai panasi... maude beveik visa savaite ir gan stipriai... atrode kad mm tuoj tuoj bus, jau rytoj, jau siandien, o ju kaip ner taip ner

kaip veliau issiaiskinau, buvau vos pora savaiciu pastojus ir gale sitos skausmingos savaites, nestumo testas jau parode dvi juosteles... taigi as manau pabandyk pasidaryt nestumo testa, a vdruk parodys tau ka nors idomaus

o jei ne tai nusiramink, atsipalaiduok, gyvenk kaip gyvenus, sypsokis ir po keliu savaiciu isaiskes

zinau kaip sunku laukti, bet...pries gamta nepakovosi

p.s. man regis kraujo tyrimas parodytu jau rezultata...