QUOTE(BozenaM @ 2011 04 04, 17:41)
Tikiuos, kad gydytoja nesuklydo, kadangi turiu kiausidziu policistoze, su sia lyga ne taip jau lengva pastoti naturaliu budu, tikiuos mums tai pavyko

nezinau ka ji ten rado bet pries save turiu kelias nuotraukas kuriuose kaip ji pazymejo tikrai matyt zirniuka gymdoje, ir jo dydi 3mm, taip pat matyti kad kiaysynelis isejo is kaires kiausydes. Nezinau, ieskojau ir skaiciau ar buvo tokiu kurioms nustatytas buvo nestumas pirma-antra savaite ir radau,antroje nuotraukoje vaizdas toks pats kaip ir pas mane (http://www.babyblog.ru/cb/gallery/uzi/1). Tikiuosi kad tai neklaida, ir tikrai vaikelis. Gal man tiesiog pasiseke su gydytije kuri buvo labai atydi ir labai kruopsciai mane apziurejo. rytoj vel einu pas gydytoja, tikiuosi gauti patvirtinima. Ne esu jau juana, man toj sukaks 29, o mano liga kamuoja mane visa gyvenima, daug gydymo buvo hormanais, bet pries 5 metus viska meciau,pavargau ieskot kazkokiu naujoviu , daktaru, kuriu perejau gal apie 50, ir ne tik Lietuvoj ir gyvenau kaip gyvenasi. Dauguma gydytoju tikino, kad tik operacija pades, bet va net nesitikejau, jau planavau operacija vasarai, o cia stebuklas

tikiuosi.
Papildyta:
Dar vienas klausimelis, ar yra mamyciu ar besilaukianciu kuriom kiausydziu policistoze, kaip praeina nestumas, nes turint PKS yra daug dydesne tykymybe persileidimui, taip pat dydesne tykimybe kiausydziu, gymdos ir krutu pyktybiniu navyku
Didziausi sveikinimai

tikiuosi tikrai nesioji zirniuka ir jis augs didelis ir sveikas

as turejau policistoze pries kelis metus ir padare tris skylutes man tas cistas susprogdino ar kaip ten kitaip pasalino... kiausides lyg ir buvo geriau pradeje dirbti, bet daktare nieko l.optimistisko nezadejo...o as emiau ir nusispjoviau i visus zadejimus ir tikejimusis, pradejau sveikai gyventi ir megautis gyvenimu ir seksu

ir kur buves kur nebuves, visai netiketai pasibelde musu vaikiukas, kuris sparciai auga ir jau sekmingai baigia 14-ta vystymosi savaitele... tai as manau gyvenk laimingai ir jei tikrai daktare patvirtino tavo zirniuka, mylek ji ir saugok, o bus taip kaip yra lemta