Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos nėštumo savaitės

QUOTE(dr. @ 2011 04 04, 08:44)
nestumas 10 dienu ir jau matosi ekrane ?

aga, man irgi keistai nuskambejo g.gif man 4 nemate schmoll.gif
Atsakyti
Tikiuos, kad gydytoja nesuklydo, kadangi turiu kiausidziu policistoze, su sia lyga ne taip jau lengva pastoti naturaliu budu, tikiuos mums tai pavyko smile.gif nezinau ka ji ten rado bet pries save turiu kelias nuotraukas kuriuose kaip ji pazymejo tikrai matyt zirniuka gymdoje, ir jo dydi 3mm, taip pat matyti kad kiaysynelis isejo is kaires kiausydes. Nezinau, ieskojau ir skaiciau ar buvo tokiu kurioms nustatytas buvo nestumas pirma-antra savaite ir radau,antroje nuotraukoje vaizdas toks pats kaip ir pas mane (http://www.babyblog.ru/cb/gallery/uzi/1). Tikiuosi kad tai neklaida, ir tikrai vaikelis. Gal man tiesiog pasiseke su gydytije kuri buvo labai atydi ir labai kruopsciai mane apziurejo. rytoj vel einu pas gydytoja, tikiuosi gauti patvirtinima. Ne esu jau juana, man toj sukaks 29, o mano liga kamuoja mane visa gyvenima, daug gydymo buvo hormanais, bet pries 5 metus viska meciau,pavargau ieskot kazkokiu naujoviu , daktaru, kuriu perejau gal apie 50, ir ne tik Lietuvoj ir gyvenau kaip gyvenasi. Dauguma gydytoju tikino, kad tik operacija pades, bet va net nesitikejau, jau planavau operacija vasarai, o cia stebuklas smile.gif tikiuosi.
Papildyta:
Dar vienas klausimelis, ar yra mamyciu ar besilaukianciu kuriom kiausydziu policistoze, kaip praeina nestumas, nes turint PKS yra daug dydesne tykymybe persileidimui, taip pat dydesne tykimybe kiausydziu, gymdos ir krutu pyktybiniu navyku sad.gif
Atsakyti
as irgi nustebau, kad 10 dienu nestuma pamate g.gif man echo dare kai buvo 5 sav. ir 2 dienos, puslyte buvo beveik 1 cm dydzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 04 balandžio 2011 - 21:06
QUOTE(BozenaM @ 2011 04 04, 17:41)
Tikiuos, kad gydytoja nesuklydo, kadangi turiu kiausidziu policistoze, su sia lyga ne taip jau lengva pastoti naturaliu budu, tikiuos mums tai pavyko smile.gif nezinau ka ji ten rado bet pries save turiu kelias nuotraukas kuriuose kaip ji pazymejo tikrai matyt zirniuka gymdoje, ir jo dydi 3mm, taip pat matyti kad kiaysynelis isejo is kaires kiausydes. Nezinau, ieskojau ir skaiciau ar buvo tokiu kurioms nustatytas buvo nestumas pirma-antra savaite ir radau,antroje nuotraukoje vaizdas toks pats kaip ir pas mane (http://www.babyblog.ru/cb/gallery/uzi/1). Tikiuosi kad tai neklaida, ir tikrai vaikelis. Gal man tiesiog pasiseke su gydytije kuri buvo labai atydi ir labai kruopsciai mane apziurejo. rytoj vel einu pas gydytoja, tikiuosi gauti patvirtinima. Ne esu jau juana, man toj sukaks 29, o mano liga kamuoja mane visa gyvenima, daug gydymo buvo hormanais, bet pries 5 metus viska meciau,pavargau ieskot kazkokiu naujoviu , daktaru, kuriu perejau gal apie 50, ir ne tik Lietuvoj ir gyvenau kaip gyvenasi. Dauguma gydytoju tikino, kad tik operacija pades, bet va net nesitikejau, jau planavau operacija vasarai, o cia stebuklas smile.gif tikiuosi.
Papildyta:
Dar vienas klausimelis, ar yra mamyciu ar besilaukianciu kuriom kiausydziu policistoze, kaip praeina nestumas, nes turint PKS yra daug dydesne tykymybe persileidimui, taip pat dydesne tykimybe kiausydziu, gymdos ir krutu pyktybiniu navyku sad.gif

Didziausi sveikinimai wink.gif tikiuosi tikrai nesioji zirniuka ir jis augs didelis ir sveikas wink.gif
as turejau policistoze pries kelis metus ir padare tris skylutes man tas cistas susprogdino ar kaip ten kitaip pasalino... kiausides lyg ir buvo geriau pradeje dirbti, bet daktare nieko l.optimistisko nezadejo...o as emiau ir nusispjoviau i visus zadejimus ir tikejimusis, pradejau sveikai gyventi ir megautis gyvenimu ir seksu wink.gif ir kur buves kur nebuves, visai netiketai pasibelde musu vaikiukas, kuris sparciai auga ir jau sekmingai baigia 14-ta vystymosi savaitele... tai as manau gyvenk laimingai ir jei tikrai daktare patvirtino tavo zirniuka, mylek ji ir saugok, o bus taip kaip yra lemta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, būsimos mamos!

Aš esu Vytauto Didžiojo universiteto psichologijos studijų programs IV kurso studentė ir man REIKALINGA JŪSŲ PAGALBA. Kadangi nėštumo metu gali kisti sveikata, atlieku tyrimą, kuriame nagrinėju subjektyviai vertinamos sveikatos ir gaunamo socialinio palaikymo ryšius. Būčiau labai dėkinga jei skirtumėte kelias minutes ir užpildytumėte anoniminę anketą. Man SVARBI JŪSŲ NUOMONĖ!

ANKETĄ RASITE ŠIUO ADRESU: www.######/f/nesciuju-subjektyviai-vertinamos-sveikatos-ir-socialinio-palaikymo-sasajos-8d66f3a/answers/new.fullpage

Nukopijuokite nuorodą ir vietoj grotelių įveskite apklausa taškas lt

Iš anksto ačiū!
Atsakyti
Sveikos, Dekoju uz palaikima dirigente23. Gydytoja patvirtino nestuma smile.gif (lankiausi vaisingumo klinikoje vilniuje). Antradieni laukia vel apsilankimas, gydytoja turetu patvirtinti ar vaisius tikrai prisitvirtino gymdoje, jokiu tyrimo dar nepaskyre tik atliko tyrimus del progestorono kiekio, bet jis geras, taigi kol kas persileidimas kaip ir negriasia, nors iki galo dar neaisku. Nors gydytoja kitu tyrimu dar neskyre, nei bendro kraujo nei slapimo, esu savarankiska ir planoju nemaziau uz gydytoja rupintis savimi ir vaikeliu, taigi einu rytoj atlikti kai kuriu tyrimu, kad antradienio apsilankimui pas gydytoja jos parodyciau, ir gal daugiau gauciai informacijos apie savo bukle ir kaip reiktu priziureti besivistanti vaisiu.
Linkiu visom norinciom susilaukti -vilties, o besilaukianciom- sveikatos smile.gif
Labai daug naudingos informacijos gavau siam tinklapi, dekuj visom uz savo zinias ir patirti.
Atsakyti
Sveikutes busimos ir esamos mamos!! Labai malonu istoti i jusu gretas smile.gif Siandien pasidarem testa. Nors is pradziu ir nedrasiai, bet veliau isitikinom, kad po 9 men busim teveliais!!! nestuke.gif thumbup.gif labai tuo dziagiames. dar tiksliai nezinom kelios savaites pas mus, bet tikrai - pati pradzia wub.gif pilvuka traukia, kaip pries menesines - ir tai vienintelis pozymis kuri jauciu!!! kol kas nepykina, nepavargstu, nuotaiku kaitu irgi nepastebiu. Ziuresim kaip seksis toliau! ax.gif Gera, kad jus esat ir aciu uz visus patarmus kuriuos galima cia rast! Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na sveikinam istojus i nestukiu buri. Dziaukis sia busena ir megaukis ramybe bei laisve, kuria dabar tur smile.gif
Atsakyti
gal kuri jau susidure su pienlige? Man tik 7 savaites pradzia, daktare prirase Clotrimazolum GSK 100 mg. maksties tableciu, nors jokiu niestejimu nejauciu, tik retkarciais buna daugokai isskyru. Informaciniame vaistu lapelyje raso, kad negalima vartoti pimaji nestumo trimetra. Net antra ir trecia trimestra gali pakenkti vaisiui. Tai dabar ne nezinau ka bedaryti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 07 20, 11:12)
gal kuri jau susidure su pienlige? Man tik 7 savaites pradzia, daktare prirase Clotrimazolum GSK 100 mg. maksties tableciu, nors jokiu niestejimu nejauciu, tik retkarciais buna daugokai isskyru. Informaciniame vaistu lapelyje raso, kad negalima vartoti pimaji nestumo trimetra. Net antra ir trecia trimestra gali pakenkti vaisiui. Tai dabar ne nezinau ka bedaryti. g.gif

Siaip tai sakoma, kad jei nestumo metu nera nemaloni pienlige tai jos ir nereikia gydyti...
Atsakyti
Aciu. Nusprendziau, kad paluksiu kitos apziuros, jai neatsiras nemaloniu pojuciu. Siaip sakau gal geriau apsiplauti ramuneliu arba medetku nuoviru, baisiai jau as nemegstu sintetiniu vaistu.
Atsakyti
gali pabandyti Tantum rose tirpaliuko pasidaryti, vandenuko su soda, taip pat yra toks gelis vaitinėse specialus su žolelėmis
Atsakyti