Sveikinu visas kurios jau turi pilvelyje maza gyventoja
, na ir as norejau savo dziaugsmu pasidalinti, tik biskiuka su baime, jau po tariamu menesiniu praejo daugiau nei dvi savaites , bet dar nebuvau pas gydytoja,
na bet tvarkom reikalus, tikiuosi kuo greiciau tai ivyks ir izgirsiu is savo gydytojo kad mano mazyciui viskas gerai
laukiu nesulaukiu pamatyti nors ir ta maza taskeli ekrane bet pamatyti
jungiuosi ir as:) pries mazdaug savaite turejo prasideti mm bet deja... vakar kazko tai labai uzsimaniau zuvies....ir metinius saldainius labai jau valgau:D zodziu vakar pasidariau testa,dvi juosteles viena ryski kita netokia ryski,galvojau nesamones testas vaiduokliukus rodo:D pasidariau antra trecia,nu tas pats,galvoju pigus testai reikia brangesnio... nuvaziavau nusipirkau nu vel tas pats
snd ryte vel pasidariau vel dvi linijos pirma ryski o antra ruzava ne tokia ryski...na abejoniu kaip ir nelabai lieka man
bet visgi pirmadieny pas daktariuka uzsiregistravau ziuresim ka sakys
QUOTE(titkauk @ 2011 09 23, 13:30)
jungiuosi ir as:) pries mazdaug savaite turejo prasideti mm bet deja... vakar kazko tai labai uzsimaniau zuvies....ir metinius saldainius labai jau valgau:D zodziu vakar pasidariau testa,dvi juosteles viena ryski kita netokia ryski,galvojau nesamones testas vaiduokliukus rodo:D pasidariau antra trecia,nu tas pats,galvoju pigus testai reikia brangesnio... nuvaziavau nusipirkau nu vel tas pats
snd ryte vel pasidariau vel dvi linijos pirma ryski o antra ruzava ne tokia ryski...na abejoniu kaip ir nelabai lieka man
bet visgi pirmadieny pas daktariuka uzsiregistravau ziuresim ka sakys 
sveikos paneles , tik dbr prisijungiau
daznai paskaitydavau forumus ir ne prisijungus
planuojam vaikeli ,jau kuri laika , ir snd pasidariau testa , nes mmm jau turejo buti, nes jos man reguliaros ..
bet antra juostele labai jau neryski , vos neismeciau lauk nes nepamaciau
) na as nesioju akinius , ne visi diena mato kaip sako zmones
D tai nzn dbr cia ar dziauktis ar dar ne ...
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 25, 12:26)
sveikos paneles , tik dbr prisijungiau
daznai paskaitydavau forumus ir ne prisijungus
planuojam vaikeli ,jau kuri laika , ir snd pasidariau testa , nes mmm jau turejo buti, nes jos man reguliaros ..
bet antra juostele labai jau neryski , vos neismeciau lauk nes nepamaciau
) na as nesioju akinius , ne visi diena mato kaip sako zmones
D tai nzn dbr cia ar dziauktis ar dar ne ...

Pačioje pradžioje juostelė ir būna labai neryški, po keletos dienų pasidaryk dar vieną
QUOTE(Sunny Day @ 2011 10 25, 14:18)
Pačioje pradžioje juostelė ir būna labai neryški, po keletos dienų pasidaryk dar vieną 
pritariu
ir as jjungiuosi prie jusu nors mes dar labai mazi.
butinai pasidarysiu.. tik labai sunku laukti , norisi buti tuom tikra..
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 25, 12:10)
manau tyliai galima tave sveikinti
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 25, 14:10)
Mano dvi pirmosios juostelės buvo neryškios, o trečiąją kažkokią pasiūlė vaistininkė kaip geriausią iš visų, tai oi kokia ryški pasirodė - abejonių neliko
cia vel as , pasidariau snd vel testa , jau ryskesne antra linija
ir seip kai kurie pozymiai rodos .. i toleta lakstau kaip pasiutus
skrandis kaip ne savas ... atrodo pykina ar tampo , velniai zino . buvau pas gydytoja , sake labai anksti .. gali dar visko buti .
bet as optimiste , ir manau viskas bus oki. skrendu i lietuva , kita savaite eisiu pas daktaru ten , man jie labaiu patinka nei cia (uk) . dar norejau paklausti ar jums skaudejo dantenos kaipastojote ? man kaip ir skauda kaip ir patine biski .
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 26, 16:28)
dar norejau paklausti ar jums skaudejo dantenos kaipastojote ? man kaip ir skauda kaip ir patine biski .

Ne, čia gal tiesiog sutapimas, gal ko suvalgei neįprasto