Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos nėštumo savaitės

Nusipirkusi NT, sulaukiau ir mm biggrin.gif vadinasi kalti KT, padarius pertraukėlę nuo jų manau reikės bandyti jau tikruoju būdų stebukliuką blush2.gif iki 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas kurios jau turi pilvelyje maza gyventoja 4u.gif , na ir as norejau savo dziaugsmu pasidalinti, tik biskiuka su baime, jau po tariamu menesiniu praejo daugiau nei dvi savaites , bet dar nebuvau pas gydytoja, blush2.gif na bet tvarkom reikalus, tikiuosi kuo greiciau tai ivyks ir izgirsiu is savo gydytojo kad mano mazyciui viskas gerai thumbup.gif laukiu nesulaukiu pamatyti nors ir ta maza taskeli ekrane bet pamatyti ax.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as:) pries mazdaug savaite turejo prasideti mm bet deja... vakar kazko tai labai uzsimaniau zuvies....ir metinius saldainius labai jau valgau:D zodziu vakar pasidariau testa,dvi juosteles viena ryski kita netokia ryski,galvojau nesamones testas vaiduokliukus rodo:D pasidariau antra trecia,nu tas pats,galvoju pigus testai reikia brangesnio... nuvaziavau nusipirkau nu vel tas pats biggrin.gif snd ryte vel pasidariau vel dvi linijos pirma ryski o antra ruzava ne tokia ryski...na abejoniu kaip ir nelabai lieka man ax.gif bet visgi pirmadieny pas daktariuka uzsiregistravau ziuresim ka sakys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(titkauk @ 2011 09 23, 13:30)
jungiuosi ir as:) pries mazdaug savaite turejo prasideti mm bet deja... vakar kazko tai labai uzsimaniau zuvies....ir metinius saldainius labai jau valgau:D zodziu vakar pasidariau testa,dvi juosteles viena ryski kita netokia ryski,galvojau nesamones testas vaiduokliukus rodo:D pasidariau antra trecia,nu tas pats,galvoju pigus testai reikia brangesnio... nuvaziavau nusipirkau nu vel tas pats biggrin.gif snd ryte vel pasidariau vel dvi linijos pirma ryski o antra ruzava ne tokia ryski...na abejoniu kaip ir nelabai lieka man ax.gif  bet visgi pirmadieny pas daktariuka uzsiregistravau ziuresim ka sakys wub.gif

smile.gif Idomus pozymiai 4u.gif Tyliai sveikinu 4u.gif Manau, kad daktaras patvirtins, nes teigiami testai labai retai buna neteisus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos paneles , tik dbr prisijungiau smile.gif daznai paskaitydavau forumus ir ne prisijungus smile.gif planuojam vaikeli ,jau kuri laika , ir snd pasidariau testa , nes mmm jau turejo buti, nes jos man reguliaros .. smile.gif bet antra juostele labai jau neryski , vos neismeciau lauk nes nepamaciau smile.gif) na as nesioju akinius , ne visi diena mato kaip sako zmones biggrin.gifD tai nzn dbr cia ar dziauktis ar dar ne ... rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 25, 12:26)
sveikos paneles , tik dbr prisijungiau smile.gif daznai paskaitydavau forumus ir ne prisijungus smile.gif planuojam vaikeli ,jau kuri laika , ir snd pasidariau testa , nes mmm jau turejo buti, nes jos man reguliaros .. smile.gif bet antra juostele labai jau neryski , vos neismeciau lauk nes nepamaciau smile.gif) na as nesioju akinius , ne visi diena mato kaip sako zmones biggrin.gifD tai nzn dbr cia ar dziauktis ar dar ne ...  rolleyes.gif  smile.gif

Pačioje pradžioje juostelė ir būna labai neryški, po keletos dienų pasidaryk dar vieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2011 10 25, 14:18)
Pačioje pradžioje juostelė ir būna labai neryški, po keletos dienų pasidaryk dar vieną  mirksiukas.gif

pritariu

ir as jjungiuosi prie jusu nors mes dar labai mazi.
Atsakyti
butinai pasidarysiu.. tik labai sunku laukti , norisi buti tuom tikra.. smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 25, 12:10)
butinai pasidarysiu.. tik labai sunku laukti , norisi buti tuom tikra.. smile.gif nestuke.gif

manau tyliai galima tave sveikinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 25, 14:10)

Mano dvi pirmosios juostelės buvo neryškios, o trečiąją kažkokią pasiūlė vaistininkė kaip geriausią iš visų, tai oi kokia ryški pasirodė - abejonių neliko biggrin.gif
Atsakyti
cia vel as , pasidariau snd vel testa , jau ryskesne antra linija smile.gif ir seip kai kurie pozymiai rodos .. i toleta lakstau kaip pasiutus biggrin.gif skrandis kaip ne savas ... atrodo pykina ar tampo , velniai zino . buvau pas gydytoja , sake labai anksti .. gali dar visko buti . smile.gif bet as optimiste , ir manau viskas bus oki. skrendu i lietuva , kita savaite eisiu pas daktaru ten , man jie labaiu patinka nei cia (uk) . dar norejau paklausti ar jums skaudejo dantenos kaipastojote ? man kaip ir skauda kaip ir patine biski . smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 26, 16:28)
dar norejau paklausti ar jums skaudejo dantenos kaipastojote ? man kaip ir skauda kaip ir patine biski . smile.gif  g.gif

Ne, čia gal tiesiog sutapimas, gal ko suvalgei neįprasto smile.gif
Atsakyti