sveikutes, pagal visus skaiciavimus ir simptomus nescia esu 7 savaites, bet va vis pas gydytoja neiseina nueiti, (ir isitikinti galutinai) tai darbo diena man,ir neiseina iseiti is darbo, tai siandien nutikes idomus ivykis su seimos gydytoja. Nuejusi papasakojau viska ir paprasiau siuntimo pas ginekologe, tai pasiule dar palaukti menesi ir eiti pas jos nurodyta gydytoja, kada gris is atostogu. Likau nesusipratusi... ir aisku be siuntimo.
Mergaites, gal jus zinote, ar priimtu moteru konsultacijoje be seimos gydytoos siuntimo?
Labos
Ka tik grizau po atostogu
Jau 8 savaite prasidejo
labai daznai pykina, ir vemus esu
bet siaip lyg ir viskas tvarkoj
Rasytana, bent jau mano poliklinikoj niekada nereikia siuntimo, reikia tik paskambint i poliklinika arba uzsiregistruot internetu
nemanau, kad turetum laukti menesi
keista ta tavo gydytoja

QUOTE(Sv@jonė @ 2011 08 11, 22:21)
sveikos busimos mamytes!!! Kazkur visos dingot? poilsiausjat? kaip jusu sveikateles? Kaip nuotaikos?"
Ka tik grizau po atostogu

Rasytana, bent jau mano poliklinikoj niekada nereikia siuntimo, reikia tik paskambint i poliklinika arba uzsiregistruot internetu

QUOTE(rasytana @ 2011 08 23, 20:07)
sveikutes, pagal visus skaiciavimus ir simptomus nescia esu 7 savaites, bet va vis pas gydytoja neiseina nueiti, (ir isitikinti galutinai) tai darbo diena man,ir neiseina iseiti is darbo, tai siandien nutikes idomus ivykis su seimos gydytoja. Nuejusi papasakojau viska ir paprasiau siuntimo pas ginekologe, tai pasiule dar palaukti menesi ir eiti pas jos nurodyta gydytoja, kada gris is atostogu. Likau nesusipratusi... ir aisku be siuntimo.
Mergaites, gal jus zinote, ar priimtu moteru konsultacijoje be seimos gydytoos siuntimo?
Labas rytas

nu ir tvarka toj Lietuvoj. Tai po menesio antram vizitui butum nuejus pas ta gydytoja, o dabar galejo pas kita pasiust

As sestadieni jau eisiu antram vizitui, bus 12 sav. Jau turetume daugiau pamatyti ir suzinoti. Laukiu nesulaukiu

Pirma kart kai nuejau pas ginekologe buvo apie 6 sav. pagal kalendoriu. Paziurejo ekoshopu ar vietoje, sake viskas tvarkoj, sirdele plaka, jau judet pradejo. Isejus is kabineto paklausiau kiek laiko tai patvirtino, kad 6 sav. Dabar ejau dar karta ir turetu buti 11 sav. pabaiga, ekoschopas parode, kad yra 12sav. ir 6 dienos. Pati ginekologe nustebo, ir man neramu pasidare, gal kam yra taip buve? Su pirmaja viskas man atitiko, ir kalendorius ir ekochopas.
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 08 27, 10:06)
Pirma kart kai nuejau pas ginekologe buvo apie 6 sav. pagal kalendoriu. Paziurejo ekoshopu ar vietoje, sake viskas tvarkoj, sirdele plaka, jau judet pradejo. Isejus is kabineto paklausiau kiek laiko tai patvirtino, kad 6 sav. Dabar ejau dar karta ir turetu buti 11 sav. pabaiga, ekoschopas parode, kad yra 12sav. ir 6 dienos. Pati ginekologe nustebo, ir man neramu pasidare, gal kam yra taip buve? Su pirmaja viskas man atitiko, ir kalendorius ir ekochopas.
Nesu kazkokia tai zinove, bet tikrai manau, kad normalu. man, skaiciuojant pagal paskutiniu mm data, yra 12 sav ir 2 dienos, zinau, kad lemtinga naktis buvo po 10 dienu, tai vaisius turetu buti netoli 11 sav. O vakar dare echoskopa, kuris parode, kad yra 12 sav 4 dienos ir +- 6dienos. Gydytojas pasake, kad viskas idealu

Tikrai nesuk galvos...
tai va, kad dabar nebezinau kaip man beskaiciuot, nu matysiu dar po genetiku apziuros. Gal ir ziures kiek laiko.
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2011 08 27, 11:06)
Su mano zuikučiu taip buvo. Apie 6 sav rodė porą dienų mažesnį, o vėliau- apie savaitę didesnį, bet viskas tvarkoj buvo.
Aciu mamytes.

QUOTE(rasytana @ 2011 08 23, 22:07)
Nu, nezinau is kur tu esi, bet pas mus priima... as pirmiausia lekiau pas ginekologa, o pas seimos daktare tai jau vis atidedavau vizitus(o kam ji, vistiek nieko gero nepasako, tik paklauso, o tyrimus man ir ginekologas padaro visus:))
Sveikos esamos ir būsimos mamytės, užsiregistravau, nes kamuoja daug klausimų
tai va, jau kaip mėnesį nebevartoju KT, jas vartojau pusantrų metų, taip jau sumasčiau, kad reikia pertraukėlės šiaip
draugas nieko prieš, bet mylėjomės vis tiek be prezervatyvo, tik ne manyje palikdavo spermatozoidžiukus
(labai atvirai pasakoju, bet manau suprasit) Prieš gerą savaitę buvo labai didelis spenelių jautrumas, galvojau gal čia prieš mėnesines taip, bet visada krūtinę skaudėdavo, o ne spen... o mėnesinės jau vėluoja keturias dienas ir šiandien vakare labai jau įdomiai jaučiausi... lyg
Testo dar nedariau, nes galvoju, gal čia tiesiog, kad nebevartoju KT. Kaip jūs manot, ar bėgti pirkti testą, ar čia dėl nustojimo vartoti KT?

QUOTE(karolinak24 @ 2011 09 18, 22:13)
Sveikos esamos ir būsimos mamytės, užsiregistravau, nes kamuoja daug klausimų
tai va, jau kaip mėnesį nebevartoju KT, jas vartojau pusantrų metų, taip jau sumasčiau, kad reikia pertraukėlės šiaip
draugas nieko prieš, bet mylėjomės vis tiek be prezervatyvo, tik ne manyje palikdavo spermatozoidžiukus
(labai atvirai pasakoju, bet manau suprasit) Prieš gerą savaitę buvo labai didelis spenelių jautrumas, galvojau gal čia prieš mėnesines taip, bet visada krūtinę skaudėdavo, o ne spen... o mėnesinės jau vėluoja keturias dienas ir šiandien vakare labai jau įdomiai jaučiausi... lyg
Testo dar nedariau, nes galvoju, gal čia tiesiog, kad nebevartoju KT. Kaip jūs manot, ar bėgti pirkti testą, ar čia dėl nustojimo vartoti KT? 

Idomu ar cia pirmas ciklas po KT nutraukimo? Man nutraukus KP, mm atejo tik 33 ciklo diena, tad velavimas galetu buti del to. O, bet, taciau, jei naudojot nutraukta lytini akta, gali but, kad esi