Sveikos mielos būsimos mamytės!
Panasu, kad jungiuosi į Jūsų gretas, forumą dažnai paskaitinėju kaip svečias, bet šiandien užsiregistravau
Mmm vėluoja keturias dienas, tad šiandien nutariau pasidaryti testą - pasidariau (viena linija ryški, kita ne tokia ryški, bet aiškiai matoma), taigi, nusiunčiau vyrą antro nupirkti - antras - tas pats
Apie vaikelį jau mąstėm, bet galvojom po kelių mėnesių, na metam rukyti, pasportuosim, išsivalysim organizmus - o čia va iš vieno karto ir gavosi, tai jei testai nemeluoja, bus netoli 3 savaičių, bijau nepakenkti vaikeliui, nežinau ką daryti (cigarečių ir alkoholio tikrai atsisakau, bet bijau kad nebūčiau pakenkus su tuo rūkymu, kad ir nedaug bet manau labai negerai). Taip pat su sportu - esu sportuojanti - bėgu rytais krosiukus, lankau šokius, taip pat esu slidinėjanti, ir gruodžio pradžioj važiuosim į kalnus, ar galiu slidinėti? - viskas nauja, pirmas kartas, nežinau ką galiu daryti o ko geriau nereikia, prašau, patarkit, kas turit patirties
QUOTE(Megytis @ 2011 10 27, 09:33)
Panasu, kad jungiuosi į Jūsų gretas, forumą dažnai paskaitinėju kaip svečias, bet šiandien užsiregistravau
Mmm vėluoja keturias dienas, tad šiandien nutariau pasidaryti testą - pasidariau (viena linija ryški, kita ne tokia ryški, bet aiškiai matoma), taigi, nusiunčiau vyrą antro nupirkti - antras - tas pats
Apie vaikelį jau mąstėm, bet galvojom po kelių mėnesių, na metam rukyti, pasportuosim, išsivalysim organizmus - o čia va iš vieno karto ir gavosi, tai jei testai nemeluoja, bus netoli 3 savaičių, bijau nepakenkti vaikeliui, nežinau ką daryti (cigarečių ir alkoholio tikrai atsisakau, bet bijau kad nebūčiau pakenkus su tuo rūkymu, kad ir nedaug bet manau labai negerai). Taip pat su sportu - esu sportuojanti - bėgu rytais krosiukus, lankau šokius, taip pat esu slidinėjanti, ir gruodžio pradžioj važiuosim į kalnus, ar galiu slidinėti? - viskas nauja, pirmas kartas, nežinau ką galiu daryti o ko geriau nereikia, prašau, patarkit, kas turit patirties 
Sveikiinimai
QUOTE(titkauk @ 2011 10 27, 12:01)
Sveikiinimai
del kalnu abejoju neduok dieve nukrisi tu
del begiojimo irgi nelabai gerai ipac iki 12 savaites tu turi save priziureti YPAC!. geriausai istikruju pasitarti su daktare.Del rukimo tikrai nepakenkei nebijok.svarbu toliau gerti hmm nepamenu kaip jie vadinasi niesciom vitaminai iki 12 savaites tau viska pasakys daktare.

Dėkui, truputį smagiau pasidarė, tikrai bandau sagoti save (na bet tik nuo 8 ryto), tai ką - bandau užsirašyti pas gydytoją, kad tik kuo greičiau pas ją patekti (tos išeiginės, dabar iki trečiadienio kankynė laukia
QUOTE(Megytis @ 2011 10 27, 09:33)
sveikinu tave
QUOTE(Megytis @ 2011 10 27, 14:40)
O dar jaučiu, kad šiek tiek maudžia pilvą, kaip pries mmm, dabar baisu dėl visko
bet kartu ir labai geras jausmas apėmęs 
Sveikinimai
Kadangi pati viska ta dar neseniai patyriau, tai ilendu su patarimu
Sporto atsisakyti tikrai nereikia. tuo labiau, jeigu pries pastolima sportavai ir organizmas priprates. Gal but tik kruvius sumazinti, ir nedaryti jokiu pilvo tempimo pratimu, svoriu kilnojimo. Slidineti irgi nepatarciau, nes tikrai griusi (ir ne karta
), gali susizeist pilvuka...
QUOTE(sigiote @ 2011 10 28, 12:40)
Sporto atsisakyti tikrai nereikia. tuo labiau, jeigu pries pastolima sportavai ir organizmas priprates. Gal but tik kruvius sumazinti, ir nedaryti jokiu pilvo tempimo pratimu, svoriu kilnojimo. Slidineti irgi nepatarciau, nes tikrai griusi (ir ne karta
), gali susizeist pilvuka...
Nu va - pas gydytoją jau apsilankiau - ogi viskas gerai, būsimas leliukas vos 53mm
Tik pamiršau gydytojos paklausti, ką reikėtų pavartoti nuo vidurių užkietėjimo (nes toks nemalonus reikalas mane retai ištinka, bet kaip tik dabar ištiko ir nežinau, ką galiu vartoti, o ko ne, kad nepakenkti tam žirniukui)
Papildyta:
QUOTE(zis @ 2011 10 27, 16:18)
Sveikinimai
Del pilvuko, tau dar kuri laika paskaudens kaip pries mm, tai yra visiskai normalu
Nebijok. Dabar gimda po truputi pleciasi,, ruosiasi vaikucio nesiojimui ir issaugoimui. Hormonai siaucia taip, kad net su vejeliu
Viskas ruosia tavo organizma 9 menesiu darbui
Pas gydytoja butinai pasirodyk, neuzsiimk ekstremaliu sportu ir aukit laimingai
Sekmes 
Ačiukas
QUOTE(Megytis @ 2011 10 28, 12:27)
Nu va - pas gydytoją jau apsilankiau - ogi viskas gerai, būsimas leliukas vos 53mm
Dėl sporto - sakė viskas ok, tik svarbiausia nepervargti, nepradėti intensyviau kažko daryti nei esu dariusi, kaip tik mažesniais krūviais, na pagal savijautą
Tik pamiršau gydytojos paklausti, ką reikėtų pavartoti nuo vidurių užkietėjimo (nes toks nemalonus reikalas mane retai ištinka, bet kaip tik dabar ištiko ir nežinau, ką galiu vartoti, o ko ne, kad nepakenkti tam žirniukui)
Teks priprast prie viduriu uzkietejimo
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 27, 15:26)
sveikinu tave
man beveik tas pats kaip ir tau , man kakzur apie 4 savaites ..
pirma juostele buvo ryski antra neryski , antras testas toks pat gal siek tiek ryskesnis
buvau pas daktaru sake dar labai anksti.. tai nieko ir daugiau nepasake doro (as ne lietuvoje ) lietuvoje iskart paziuri per telika
) pirmadieniu darysiusiuos dar viena , tai tikiuosi antra linija bus ryski
kaip sakant tikrai saugok save jokiu sportu dbr ir begiojimu ... 
Tuomet ir tave tyliai sveikinu, nes antra, kad ir neryški juostelė - 95% reiškia TAIP
Papildyta:
QUOTE(sigiote @ 2011 10 28, 14:34)
Teks priprast prie viduriu uzkietejimo
Sako, kad toks dziaugsmas lydi visa nestuma
Man pirma trimestra buvo viskas liuks, antra ziuriu, kad jau sudetingiau
bet nieko nevartoju, stengiesi kazkokio maisto lengvesnio, vidurius laisvinancio uzvalgyt ir tiek...
Nu jo bandau kažką lengviau - vaisiai, daržovės, sriubytės, bet jau 3 diena kaip ne taip ne
QUOTE(Megytis @ 2011 10 28, 12:42)
Tuomet ir tave tyliai sveikinu, nes antra, kad ir neryški juostelė - 95% reiškia TAIP
linkiu, kad viskas būtų "teigiamas"
man šiandien ir juostelė ryški buvo ir gydytoja patvirtino (sakė netoli 5 savaičių), nors žinau kad pastoti galėjau spalio 7, bet jie skaičiuoja kažkaip nuo paskutinės paskutinių mėnesinių dienos
bet svarbiausia patvirtino testų atsakymus 
Papildyta:
Nu jo bandau kažką lengviau - vaisiai, daržovės, sriubytės, bet jau 3 diena kaip ne taip ne
nu gal nieko, dar nevakaras 
Papildyta:
bet turiu dbr problema man danties saknis istino , nei vaisu galiu gerti nei traukti ..neisivaizduoju ka daryti .. vaistinei sako butinai pas stomotologa turi eiti , bet ka jis man padarys nei vaistu juk nei istraukti ...
Labos
nuo viduriu uzkietejimo reikia vartoti tik naturalius produktus: Ryte tik atsikelus suvalgyk vandenyje ismirkytas dziovintas slyvas, valgyk avizines (arba grudu) koses, ant tuscio skrandzio valgyk greipfrukta, gerk tik atsikelus stiklines silto vandens, gerk jogurta. Va kiek receptu yra, kazkuris is ju butinai tiks ir tau. sekmes
Nebijok ir drasiai bek pas dantista. Jie turi spec. vaistu
nes kentedama skausma, o dar baisiau infekcija, zymiai labiau pakenksi savo pilvinukui. Tad mars pas dantista
QUOTE(Megytis @ 2011 10 28, 15:42)
nu gal nieko, dar nevakaras 
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 28, 16:22)
bet turiu dbr problema man danties saknis istino , nei vaisu galiu gerti nei traukti ..neisivaizduoju ka daryti .. vaistinei sako butinai pas stomotologa turi eiti , bet ka jis man padarys nei vaistu juk nei istraukti ... 
[/quote]
snd man jau niekaip neiseis. rytoj sestadienis niekas nedirbs cia . as ne lietuvoje gyvenu . matai man visiskai neskauda tik tiek kad istine yra .. pirmadieni butinai leksiu pas dantista .. nenoriu pakenkti savo vaikeliui ..