Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos nėštumo savaitės

QUOTE(Žanetyte @ 2009 04 09, 17:39)
Man regis kiekviena nestuke panasiai pradzioj jauciasi ir baimes pansios ir nerimas. Visu pirma, noreciau nuosirdziai jums patarti - dziaukites siandiena, ne vakarykscia, ne rytojaus, bet siandien, siandien esat laiminga, nes laukiates tai ir dziaukites pilna sirdim, jug net jei kas nors ir butu negerai kada nors, jus siandien nieko nepakeisit liudedama ir pergyvendama del to, bet va jei siandien nesidziaugsit o pilna galva rupesciu prikrausit, jei kas, kada nors nutiks  - jausites nepelnytai atemus laime is to maziuko. Kalbu gal kiek staciokiskai, bet is savo patirties, nuo pat 4 sav turejau gresianti persileidima, kuomet suzinojom apie  nestuke.gif  bijojom, tylejom, niekam nesakem apie nestuma ir patys tuo paciu nesidziaugem, nes net ir tai daryt bijojom, kol galu gale susivokiau kaip absurdiskai elgiuosi, nesidziaugiu geriausiu savo gyvenimo ivykiu nes gal but kas nors bus blogai, bet gyvendama tokiu principu gali prabijot visa gyvenima, visada gali atsitikt kas nors bloga, bet gali ir gera... suprantat ka noriu pasakyt?
o gydytojo elgesys yra mediko poziuris i esama padeti, taip, kai vaisius bus didesnis - apciuopiamesnis ji bus ramesne, mus i nesciuju iskaita itrauke tik 12 sav., paprastai mazdaug tokiu laiku dazniausiai itraukia, nes statistiskai daugiausiai persileidimu ivyksta iki sio laiko. Baisu, taip, baisu, bet jug daugiausiausiai zmoniu zusta keliuose - bet nauju automobiliu dziaugemes o ne bandom isivaizduot ji po autoavarijos (lyginu nesulyginamus? gal ir taip, bet primityviais pavyzdziais stengiuosi perduoti savo isgyvenimus). Visko nepribijosi, siandien gerai, norisi sypsotis tai ir darykit tai, o rytoj, rytoj dar tik bus o gal ir nebus, kvaila del rytojaus prarasti siandienos jausma  4u.gif

Aciu tikrai nuostabiai pasakei, as ir manau kvaila pergyventi, nu stengiuosi net negalvoti kas bus ar ko nebus smile.gif mes taip norim to mazylio 4u.gif gerai kad vyrai ramesni, jie taip paprastai ziuri i gyvenima biggrin.gif Maniskis sako, nu tu tai turbut is neturejimo ka veikt, sau ramybes neduodi doh.gif O jei rimtai tai - tikras stebuklelis, trapus trapus, reikia juo dziaugtis nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes,visas sveikinu su nestuke.gif 4u.gif As irgi prisijungiau prie Jusu visai neseniai,nes planavom jau pries puse metu savo zirniuka,kad ilgai nelaukciau iskarto uzsiregistravau ir labai daug visko cia skaiciau biggrin.gif
Maziuka planavom daryti kaz kur geguzes menesi...bet pries savaite,pus antros pasijutau kaz kaip kitaip...Cia mano pirmukas blink.gif Kaz kaip miegucio trauke diena,irzlumas,krutys labai jautrios pasidare ir pilvukas skauda ne taip kaip pries mmm... Kartais papykindavo,ir aisku mmm pradingo ir atrodo ju nebematyti bus ilgai biggrin.gif Ilgai negalvojau ir nubegau i vaistine,nusipirkau testa ir parode II blush2.gif Liaaabai apsidziaugiau,nes labai laukiamas lialiukas ir bus labai mylimas wub.gif Bet yra problemyte,einu pas privacia gine,labai gera thumbup.gif Bet su uzrasymais problemyte,eisiu tik antradieni vakare,noreciau pasiklausti,man labai paskauda pilvukas,tai sone tai pats pilvukas skauda,i wc begioju gan daznai ir nykstukai kviecia(pries tai turejau problemu),bet as net ir nezinau ka galvoti su tuo skausmu,norisi nebebuti tuoj nezinioj,o pasiteirauti nera pas ka...Tiopliojimu jokiu raudonu(ruzavu) nera,biski tepliojasi,bet baltos,normalios isskyros. Gal kas ka zino,ar gali patarti?Buciau labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2009 04 10, 12:40)
Sveikos busimos mamytes,visas sveikinu su  nestuke.gif  4u.gif  As irgi prisijungiau prie Jusu visai neseniai,nes planavom jau pries puse metu savo zirniuka,kad ilgai nelaukciau iskarto uzsiregistravau ir labai daug visko cia skaiciau biggrin.gif
Maziuka planavom daryti kaz kur geguzes menesi...bet pries savaite,pus antros pasijutau kaz kaip kitaip...Cia mano pirmukas blink.gif Kaz kaip miegucio trauke diena,irzlumas,krutys labai jautrios pasidare ir pilvukas skauda ne taip kaip pries mmm... Kartais papykindavo,ir aisku mmm pradingo ir atrodo ju nebematyti bus ilgai biggrin.gif Ilgai negalvojau ir nubegau i vaistine,nusipirkau testa ir parode II  blush2.gif  Liaaabai apsidziaugiau,nes labai laukiamas lialiukas ir bus labai mylimas wub.gif Bet yra problemyte,einu pas privacia gine,labai gera thumbup.gif  Bet su uzrasymais problemyte,eisiu tik antradieni vakare,noreciau pasiklausti,man labai paskauda pilvukas,tai sone tai pats pilvukas skauda,i wc begioju gan daznai ir nykstukai kviecia(pries tai turejau problemu),bet as net ir nezinau ka galvoti su tuo skausmu,norisi nebebuti tuoj nezinioj,o pasiteirauti nera pas ka...Tiopliojimu jokiu raudonu(ruzavu) nera,biski tepliojasi,bet baltos,normalios isskyros. Gal kas ka zino,ar gali patarti?Buciau labai dekinga  rolleyes.gif

Daugumai skauda ir sonus, ir pilva. Pavyzdziui man skaudedavo tai desini, tai kairi sona. I tulika begioja visos. Svarbu kad neteplioja, bet zinoma viska tiksliau pasakytu ginekologe po apziuros. Siulau nesijaudinti ir ramiai laukti antradienio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2009 04 10, 13:45)
Daugumai skauda ir sonus, ir pilva. Pavyzdziui man skaudedavo tai desini, tai kairi sona. I tulika begioja visos. Svarbu kad neteplioja, bet zinoma viska tiksliau pasakytu ginekologe po apziuros. Siulau nesijaudinti ir ramiai laukti antradienio  tongue.gif

Tiesiog prisiskaiciau,kad galimi visokiausie persileidimai tai truputi jaudinuosi,vakar vakare labai stipriai skaudejo ir taip pat sonus,biski pergyvenu,nes labai noriu siuo lialiuko rolleyes.gif
Atsakyti
o kirksnis ar skaudejo jums pradzioje?
Atsakyti
QUOTE(liepaite_sun @ 2009 04 10, 14:31)
o kirksnis ar skaudejo jums pradzioje?

Man tai nelabai,nors kartais buna taip suskauda keliom sekundem,kad nesupranti,kur skauda. O ka,tau skauda?Labai stipriai?Kiek jau savaiteliu nestumo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2009 04 10, 16:46)
Man tai nelabai,nors kartais buna taip suskauda keliom sekundem,kad nesupranti,kur skauda. O ka,tau skauda?Labai stipriai?Kiek jau savaiteliu nestumo? rolleyes.gif

Nelabai, vakar visa diena po trupuciuka vis pamausdavo, na zodziu ten apacioj, gal ten net ne kirksnyse skausmas blush2.gif Man apie 6 sav.
Atsakyti
QUOTE(liepaite_sun @ 2009 04 10, 14:52)
Nelabai, vakar visa diena po trupuciuka vis pamausdavo, na zodziu ten apacioj, gal ten net ne kirksnyse skausmas blush2.gif Man apie 6 sav.

niu tai va ir sakau,kad nelabai suprasi kur ten skauda ax.gif Nueik gal pas gine jeigu nerimauji,o siaip jeigu kaip pasake nera negeru isskyru,kad viskas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2009 04 10, 13:40)
Sveikos busimos mamytes,visas sveikinu su  nestuke.gif  4u.gif  As irgi prisijungiau prie Jusu visai neseniai,nes planavom jau pries puse metu savo zirniuka,kad ilgai nelaukciau iskarto uzsiregistravau ir labai daug visko cia skaiciau biggrin.gif
Maziuka planavom daryti kaz kur geguzes menesi...bet pries savaite,pus antros pasijutau kaz kaip kitaip...Cia mano pirmukas blink.gif Kaz kaip miegucio trauke diena,irzlumas,krutys labai jautrios pasidare ir pilvukas skauda ne taip kaip pries mmm... Kartais papykindavo,ir aisku mmm pradingo ir atrodo ju nebematyti bus ilgai biggrin.gif Ilgai negalvojau ir nubegau i vaistine,nusipirkau testa ir parode II  blush2.gif  Liaaabai apsidziaugiau,nes labai laukiamas lialiukas ir bus labai mylimas wub.gif Bet yra problemyte,einu pas privacia gine,labai gera thumbup.gif  Bet su uzrasymais problemyte,eisiu tik antradieni vakare,noreciau pasiklausti,man labai paskauda pilvukas,tai sone tai pats pilvukas skauda,i wc begioju gan daznai ir nykstukai kviecia(pries tai turejau problemu),bet as net ir nezinau ka galvoti su tuo skausmu,norisi nebebuti tuoj nezinioj,o pasiteirauti nera pas ka...Tiopliojimu jokiu raudonu(ruzavu) nera,biski tepliojasi,bet baltos,normalios isskyros. Gal kas ka zino,ar gali patarti?Buciau labai dekinga  rolleyes.gif

Mna buvo panasiai...as jau kokius 5 metus vaikstau pas privacia gine, taciau kai man testukas parode 2 bruksnelius, mano gine atostogavo...tai as nesugau galvos galvojau ner ko begti, palauksiu dvi savites ir nueisiu pas savaja...taciau prasidejo skausmai pilvo ir rudi tepliojimai..isigandau (su pirmu taip nebuvo) tuomet nuejau pas kita gine...ji pan suteike " pirmaja pagalba" israse dunhastoli ir vitaminu,patira padare ir dabar ramu...kraujo tyrimus atliko viskas ok., dabar kita savaie eisiu pas savo gine, ji jau man uzvesti turetu nesciuju kortele..nes jau kaiptik bus apie 8-9 sav..vat taip...jai labai neramu o vietos ner kaip ilisti nueik pas kita gine...betn jau pirma apsilankima.. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2009 04 10, 17:19)
niu tai va ir sakau,kad nelabai suprasi kur ten skauda ax.gif  Nueik gal pas gine jeigu nerimauji,o siaip jeigu kaip pasake nera negeru isskyru,kad viskas  thumbup.gif  4u.gif

Aisku tiksliai pasakys gydytoja, bet man pilvo apacia skauda kai gimda tonusuoja (isitempia). Turiu tokia problemele. g.gif ir tokiu atveju geriausiai padeda ramybe ir poilsis. Paguleti reikia.
Atsakyti
Na nestuke.gif ir as jungiuosi prie jusu ! Vos pries savaite laiko suzinojau kad laukiuosi , tai kaip itariui dabar mano zirniukui jau 4-5 savaiteles . Planavome apie 3 menesiukus . Savijauta gera, pykint nepykina thumbup.gif
Vitaminus geriu Pregnacare ir folio rugsti !

Taciau pries diena pradejo is pradziu koki du lasai,vos vos rausvai tepti ir dingo visai9 dienai . Bet siandiena ryte vel siek tiek teplioja jau ryskiau . Bijau kad nebutu persileidimas . Tad siandiena su vyru butinai keliausime i ligonine .
Kokius nors vaistus buvo jums gines israse ar tik lovos rezimas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazulytee: 20 balandžio 2009 - 14:31
labukas... 4u.gif
nu ka, tikiuosi ir mane priimsit i kluba blush2.gif pries kelias dienas suzinojau, kad laukiuosi...
Atsakyti