Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos nėštumo savaitės

Sveikos,
as suzinojau, kad pilvelyje turiu gyventoja pries savaitele wub.gif Jis buvo planuotas ir laaabai laukiamas, taciau su ta zinia mane uzpuole ir begale baimiu, kad tik viskas butu gerai...cia pirmas lelius ir nauja patirtis, tad daug ir nezinomybes ax.gif Noreciau paklausti ar per pirmaji nestumo menesi buvo jum baltu isskyru?
Atsakyti
QUOTE(Aistė V. @ 2009 04 06, 08:53)
Sveikos,
as suzinojau, kad pilvelyje turiu gyventoja pries savaitele wub.gif Jis buvo planuotas ir laaabai laukiamas, taciau su ta zinia mane uzpuole ir begale baimiu, kad tik viskas butu gerai...cia pirmas lelius ir nauja patirtis, tad daug ir nezinomybes ax.gif Noreciau paklausti ar per pirmaji nestumo menesi buvo jum baltu isskyru?

Sveikinu tave labai labai!!!!! clap.gif zinau kaip smagu rasti du bruksnelius rolleyes.gif ir manau visos baimes kad tik viskas butu gerai galima negalima ir t.t visas visas aplanko as irgi su pirmu leliuku vaikstau ax.gif nestuke.gif isskyros yra normalu, man netgi buvo patepliojo gal savaitele, jau nerimavau kad veluojancios dienos prasides, kai tik sulauksi 6 nestumo savaites (skaiciuok nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos) skubek pas dakatara(anksciau eiti neverta daznai nemato dar tos pusleles, o 6sav jau bus apie 0.5cm ir sirdele matysi pulsuojancia).labai del taves dziaugiuos laugh.gif sekmes!!
Atsakyti
tai nieko kad skauda pilveli pirmas sawaites? unsure.gif
Atsakyti
Labai dekoju Žanetytė..Uz palaikyma ir padrasinima 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms besilaukiancioms, stai ir as prisijungiau i jusu gretas 4u.gif Esu naujoke ne tik siame tinklapyje, bet ir busimu jaunu mamyciu ratelyje nestuke.gif Tikiuosi man pagelbesite ir nuraminsite, nes vos tik suzinojau, jog laukiuosi, kilo begale priestaringu jausmu g.gif Nestuma patvirtino privati daktare, pagal viska man jau sesta savaite, taciau i nesciuju apskaita mane itrauks dar tik po dvieju savaiciu, atliks visus butinus tyrimus... Viduje kazkokia keista baime, kad tik viskas butu gerai, gal daktare kalta (nes i apskaita nutariau poliklinikoje vaikscioti) saltais nervais man sako, neskubek dziaugtis va isgirsim vaikelio sirdies darba ir panasiai, tada ir uzfiksuosime viska.. blush2.gif Dziaugiuosi as savo padetimi, bet kazkokia keista baime man, netikrumo jausmas, kad gal per anksti dziaugiuosi... ax.gif Nezinau, tai aisku, kad cia paprasta psichologija, o gal daktares storzieviskumas mane taip isgasdino... verysad.gif Gal ka kankina panasus jausmai? smile.gif Zinau kad kai patikrins mane bus ramiau, o kolkas taip neramu... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Aistė V. @ 2009 04 06, 07:53)
Sveikos,

Sveikute, sveikinimai pirmiausia busimai nestuke.gif 4u.gif As taip pat jauciuosi kaip ir tu, nestumas planuotas, o va vietoje dziaugsmelio, kazkokios baimes uzpludusios, noretusi ramiai i viska reaguoti, bet viduje nerimas, kad tik mano zirniukui butu viskas gerai ax.gif Man ir tai pirmas lelius, labai jo laukiame, stebuklas mazas tai, kad mes tik nutareme ji tureti ir po pirmo menesio mums pavyko 4u.gif skaiciau kaip sunku kitom porom pastoti, todel dabar ta laime patiket baisu blush2.gif kvaila, bet kai staiga aplanko begalinis dziaugsmas, aplanko ir baime kad tik jis nesibaigtu smile.gif
Atsakyti
Mamytes, reik ramiau i viska reaguoti..As ir visokiu kvailysciu prisigalvoju, bet va jau po savaiteles atejau ir vel patikrinikui...tai dabar viskas ok, agam ir dziaugemes 4u.gif Kraujo tyrimai geri,tepinelis irgi...viskas ciki...ir teplioti lyg baige, bet dar tuos vaistukus liepe nenutraukti... Svarbiausia neimti i galva..nekurti siaubo filmu galvoje...viskas gerai...ypac ,jai vaikstote gerai..be jokiu pilvo skausmu,tepliojimo ir t.t....Geriausia pasipasakoti gydytojui, kad psichologiskai kvailiojate galvojate ar vaikiukui viskas bus gerai,ar gims sveikas...yra ivairiu tyrimu,kurie gali patvirtinti kad viskas gerai... nestuke.gif I prieki moterytes... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(salin @ 2009 04 09, 12:14)
Mamytes, reik ramiau i viska reaguoti..As ir visokiu kvailysciu prisigalvoju, bet va jau po savaiteles atejau ir vel patikrinikui...tai dabar viskas ok, agam ir dziaugemes 4u.gif  Kraujo tyrimai geri,tepinelis irgi...viskas ciki...ir teplioti lyg baige, bet dar tuos vaistukus liepe nenutraukti... Svarbiausia neimti i galva..nekurti siaubo filmu galvoje...viskas gerai...ypac ,jai vaikstote gerai..be jokiu pilvo skausmu,tepliojimo ir t.t....Geriausia pasipasakoti gydytojui, kad psichologiskai kvailiojate galvojate ar vaikiukui viskas bus gerai,ar gims sveikas...yra ivairiu tyrimu,kurie gali patvirtinti kad viskas gerai... nestuke.gif  I prieki moterytes... thumbup.gif

Dekui uz palaikyma, nesuprantu gal hormonai siaucia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Densite @ 2009 04 09, 08:04)
Labas visoms besilaukiancioms, stai ir as prisijungiau i jusu gretas  4u.gif  Esu naujoke ne tik siame tinklapyje, bet ir busimu jaunu mamyciu ratelyje  nestuke.gif  Tikiuosi man pagelbesite ir nuraminsite, nes vos tik suzinojau, jog laukiuosi, kilo begale priestaringu jausmu  g.gif  Nestuma patvirtino privati daktare, pagal viska man jau sesta savaite, taciau i nesciuju apskaita mane itrauks dar tik po dvieju savaiciu, atliks visus butinus tyrimus... Viduje kazkokia keista baime, kad tik viskas butu gerai, gal daktare kalta (nes i apskaita nutariau poliklinikoje vaikscioti) saltais nervais man sako, neskubek dziaugtis va isgirsim vaikelio sirdies darba ir panasiai, tada ir uzfiksuosime viska..  blush2.gif  Dziaugiuosi as savo padetimi, bet kazkokia keista baime man, netikrumo jausmas, kad gal per anksti dziaugiuosi...  ax.gif 

Man regis kiekviena nestuke panasiai pradzioj jauciasi ir baimes pansios ir nerimas. Visu pirma, noreciau nuosirdziai jums patarti - dziaukites siandiena, ne vakarykscia, ne rytojaus, bet siandien, siandien esat laiminga, nes laukiates tai ir dziaukites pilna sirdim, jug net jei kas nors ir butu negerai kada nors, jus siandien nieko nepakeisit liudedama ir pergyvendama del to, bet va jei siandien nesidziaugsit o pilna galva rupesciu prikrausit, jei kas, kada nors nutiks - jausites nepelnytai atemus laime is to maziuko. Kalbu gal kiek staciokiskai, bet is savo patirties, nuo pat 4 sav turejau gresianti persileidima, kuomet suzinojom apie nestuke.gif bijojom, tylejom, niekam nesakem apie nestuma ir patys tuo paciu nesidziaugem, nes net ir tai daryt bijojom, kol galu gale susivokiau kaip absurdiskai elgiuosi, nesidziaugiu geriausiu savo gyvenimo ivykiu nes gal but kas nors bus blogai, bet gyvendama tokiu principu gali prabijot visa gyvenima, visada gali atsitikt kas nors bloga, bet gali ir gera... suprantat ka noriu pasakyt?
o gydytojo elgesys yra mediko poziuris i esama padeti, taip, kai vaisius bus didesnis - apciuopiamesnis ji bus ramesne, mus i nesciuju iskaita itrauke tik 12 sav., paprastai mazdaug tokiu laiku dazniausiai itraukia, nes statistiskai daugiausiai persileidimu ivyksta iki sio laiko. Baisu, taip, baisu, bet jug daugiausiausiai zmoniu zusta keliuose - bet nauju automobiliu dziaugemes o ne bandom isivaizduot ji po autoavarijos (lyginu nesulyginamus? gal ir taip, bet primityviais pavyzdziais stengiuosi perduoti savo isgyvenimus). Visko nepribijosi, siandien gerai, norisi sypsotis tai ir darykit tai, o rytoj, rytoj dar tik bus o gal ir nebus, kvaila del rytojaus prarasti siandienos jausma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 04 09, 17:39)
Man regis kiekviena nestuke panasiai pradzioj jauciasi ir baimes pansios ir nerimas. Visu pirma, noreciau nuosirdziai jums patarti - dziaukites siandiena, ne vakarykscia, ne rytojaus, bet siandien, siandien esat laiminga, nes laukiates tai ir dziaukites pilna sirdim, jug net jei kas nors ir butu negerai kada nors, jus siandien nieko nepakeisit liudedama ir pergyvendama del to, bet va jei siandien nesidziaugsit o pilna galva rupesciu prikrausit, jei kas, kada nors nutiks  - jausites nepelnytai atemus laime is to maziuko. Kalbu gal kiek staciokiskai, bet is savo patirties, nuo pat 4 sav turejau gresianti persileidima, kuomet suzinojom apie  nestuke.gif  bijojom, tylejom, niekam nesakem apie nestuma ir patys tuo paciu nesidziaugem, nes net ir tai daryt bijojom, kol galu gale susivokiau kaip absurdiskai elgiuosi, nesidziaugiu geriausiu savo gyvenimo ivykiu nes gal but kas nors bus blogai, bet gyvendama tokiu principu gali prabijot visa gyvenima, visada gali atsitikt kas nors bloga, bet gali ir gera... suprantat ka noriu pasakyt?
o gydytojo elgesys yra mediko poziuris i esama padeti, taip, kai vaisius bus didesnis - apciuopiamesnis ji bus ramesne, mus i nesciuju iskaita itrauke tik 12 sav., paprastai mazdaug tokiu laiku dazniausiai itraukia, nes statistiskai daugiausiai persileidimu ivyksta iki sio laiko. Baisu, taip, baisu, bet jug daugiausiausiai zmoniu zusta keliuose - bet nauju automobiliu dziaugemes o ne bandom isivaizduot ji po autoavarijos (lyginu nesulyginamus? gal ir taip, bet primityviais pavyzdziais stengiuosi perduoti savo isgyvenimus). Visko nepribijosi, siandien gerai, norisi sypsotis tai ir darykit tai, o rytoj, rytoj dar tik bus o gal ir nebus, kvaila del rytojaus prarasti siandienos jausma  4u.gif

Nuostabiai parašyta. Dėkui labai smile.gif. Man pačiai dabar tik 8 savaitė, tai visokios baimės lenda. Va kaip tik tokią žinutę ir reikėjo paskaityti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos naujosios nėštukės aš irgi jungiuosi prie jūsų ir sveikinu visas tapusias 4u.gif nors nėštumas antras,bet toks jausmas kad vėl viskas naujai,tik labai sunku,skauda man ta pilveli vos tik labiau padirėju,kartais užtenka kambarius išsiurblioti,taigi irgi nerimo pilnos kelnės,na bet reikia laikytis kad ir gulinėjant nes leliukas jau pakeliui nestuke.gif visom sėkmės
Atsakyti
Visas šviežias nestuke.gif kviečiu jungtis prie "gruodinukių" nėštukių pašnekesiuose 4u.gif Ten mūsų vis daugėja, o kartu smagiau ir pasidžiaugt, ir pasipergyvent mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip fainai...uzsuksiu thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti