Labas visoms besilaukiancioms, stai ir as prisijungiau i jusu gretas

Esu naujoke ne tik siame tinklapyje, bet ir busimu jaunu mamyciu ratelyje

Tikiuosi man pagelbesite ir nuraminsite, nes vos tik suzinojau, jog laukiuosi, kilo begale priestaringu jausmu

Nestuma patvirtino privati daktare, pagal viska man jau sesta savaite, taciau i nesciuju apskaita mane itrauks dar tik po dvieju savaiciu, atliks visus butinus tyrimus... Viduje kazkokia keista baime, kad tik viskas butu gerai, gal daktare kalta (nes i apskaita nutariau poliklinikoje vaikscioti) saltais nervais man sako, neskubek dziaugtis va isgirsim vaikelio sirdies darba ir panasiai, tada ir uzfiksuosime viska..

Dziaugiuosi as savo padetimi, bet kazkokia keista baime man, netikrumo jausmas, kad gal per anksti dziaugiuosi...

Nezinau, tai aisku, kad cia paprasta psichologija, o gal daktares storzieviskumas mane taip isgasdino...

Gal ka kankina panasus jausmai?

Zinau kad kai patikrins mane bus ramiau, o kolkas taip neramu...
Papildyta:
QUOTE(Aistė V. @ 2009 04 06, 07:53)
Sveikos,
as suzinojau, kad pilvelyje turiu gyventoja pries savaitele

Jis buvo planuotas ir laaabai laukiamas, taciau su ta zinia mane uzpuole ir begale baimiu, kad tik viskas butu gerai...cia pirmas lelius ir nauja patirtis, tad daug ir nezinomybes

Noreciau paklausti ar per pirmaji nestumo menesi buvo jum baltu isskyru?
Sveikute, sveikinimai pirmiausia busimai

As taip pat jauciuosi kaip ir tu, nestumas planuotas, o va vietoje dziaugsmelio, kazkokios baimes uzpludusios, noretusi ramiai i viska reaguoti, bet viduje nerimas, kad tik mano zirniukui butu viskas gerai

Man ir tai pirmas lelius, labai jo laukiame, stebuklas mazas tai, kad mes tik nutareme ji tureti ir po pirmo menesio mums pavyko

skaiciau kaip sunku kitom porom pastoti, todel dabar ta laime patiket baisu

kvaila, bet kai staiga aplanko begalinis dziaugsmas, aplanko ir baime kad tik jis nesibaigtu