QUOTE(matuke @ 2008 10 19, 22:28)
sveikute, as taip pat pirmos savaites kaip laukiuosi, ir pilvuka man antra diena pucia. krutine issiputusi kaip balionai, kartais ir sona nudiegia, be to kai vaikstau su dzinsais, tai jauciu kaip jie man spaudzia gimda, matyt ji jau kieta darosi
pilva spaudzia ne gimda, o todel kad pilvą pučia... gimdai dar gerokai per anksti dideti ir kieteti.
QUOTE(BaronkyCia @ 2009 03 31, 14:03)
Aišku, nesisaugojau nei jis nei aš.

Ir va vakar supykino net vėmiau, vakare vėl pykino, jaučiu nuovargi, savy pasunkėjima kažkoki ... Nuo pilvo iki gaktos eina ruda juosta, valgau be saiko

kur niekada ryte nevalgydavau išvis vakare pavalgydavau ir man gerai būdavo. Pradėjiau jausti, kad storėjiu...

Lakstau dažnai į tualeta, nuotaika keičiasi gan dažnai, esu palikus jautri kasnors kanors pasako akyse ašaros kaupiasi. ir lūpos vakar džiūvo, niekada to nebuo. atrodo krūtys didėje ir krūtų speneliai nebetokie kokie ankščiau buvo. Kartais jaučiu,kad kažkas su pilvu darosi. Kaip manot ar galėčiau būti pastojius?
testa nusipirkti mažiau nervų kainuoja, negu spelioti SM ar tu laukiesi ar ne

nors šiaip negro juostai tai tikrai dar per anksti, o šiaip kiti požymiai kaip ir

bet ka čia gali žinoti...
vat aš šiandien pasidariau testa ir teigiamas

nesitikejau taip greitai... ir jokiu požymių, apart veluojančių mmm nera. nei pykina nors to nebuvo ir su pirmu), nei krutine jautri, pilvas tiesa išsiputes, bet čia tai nebūtinai neštumo požymis... palauksiu kokia savaite ir leksiu pas gine patvirtinimo
beje su pirmu vaiku irgi nežinodama kad laukiuosi, triukšmingai atšvenčiau kaledas, naujus metus, stipresni gerimai ir t.t. po to gripas - vaistu prudai... ir nieko - mergyte sveikiausia gime... tpfu tpfu tpfu...
ir dabar kai galvojau kad antram vaikui dar tikrai per anskti - pagerdavau vyno ir t.t. ir bum -žinia... vel daugiau nei metai ramaus gyvenimelio
[