Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos nėštumo savaitės

Merginos, o ar būna kokių išskyrų pradžioje nėštumo? pas mane jau vėluoja mmm tik tris dienas, visas dienas buvo kaip ir sausuma, tačiau dabar atsirado šiek tiek išskyrų.... Nėštumo testas teigiamas, Bt matuoju, pagal ją irgi nėštumas yra...kaži, čia nieko tokio, kad tų išskyrų atsirado g.gif .. nepamenu kaip su pirmu vaiku buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *elfė*: 30 lapkričio 2008 - 19:29
QUOTE(*elfė* @ 2008 11 30, 19:23)
Merginos, o ar būna kokių išskyrų pradžioje nėštumo? pas mane jau vėluoja mmm tik tris dienas, visas dienas buvo kaip ir sausuma, tačiau dabar atsirado šiek tiek išskyrų.... Nėštumo testas teigiamas, Bt matuoju, pagal ją irgi nėštumas yra...kaži, čia nieko tokio, kad tų išskyrų atsirado g.gif .. nepamenu kaip su pirmu vaiku buvo g.gif

Pas mane yra tu isskyru. Jei ne kraujingos, manau pergyvent neverta 4u.gif
Atsakyti
sweikutes,na mano pilvukuj irgi jau 6-7sawaite taigi noreciau ir as prisijungti prie wisu jaunuju mamyciu gretu ax.gif 4u.gif senai planawom,kazkur pusantru metu ir stai po tiek laiko netiketai tapsime teweliais bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
labas,smagu tiek besilaukianciu mamyciu matyti,tikiuosi ir as prisijungti i sias gretas thumbup.gif .Rytoj laukia nestumo testas rolleyes.gif ,tikiuosi bus teigiamas ax.gif
Atsakyti
Labas mielosios smile.gif Turiu tokia nuojauta, gal čia ne šita tema tinkama tai sakyti, bet tikiuos iš jūsų kokio atsakymo sulaukti... g.gif Pasimylėjiom su vaikinu prieš dvi savaites , turėjiau susirgti mmm dabar tik, o susirgau iškarto po dviejių dienų po pasimylėjimo, ir kaip keista, kad sirgau mmm tik 3 dienas, kaip niekada trumpai unsure.gif ir va per tas dvi savaites net neitariau,kad kažkas negerai ar kas,kad galėčiau pastoti. Aišku, nesisaugojau nei jis nei aš. doh.gif Ir va vakar supykino net vėmiau, vakare vėl pykino, jaučiu nuovargi, savy pasunkėjima kažkoki ... Nuo pilvo iki gaktos eina ruda juosta, valgau be saiko blink.gif kur niekada ryte nevalgydavau išvis vakare pavalgydavau ir man gerai būdavo. Pradėjiau jausti, kad storėjiu... verysad.gif Lakstau dažnai į tualeta, nuotaika keičiasi gan dažnai, esu palikus jautri kasnors kanors pasako akyse ašaros kaupiasi. ir lūpos vakar džiūvo, niekada to nebuo. atrodo krūtys didėje ir krūtų speneliai nebetokie kokie ankščiau buvo. Kartais jaučiu,kad kažkas su pilvu darosi. Kaip manot ar galėčiau būti pastojius?
Atsakyti
QUOTE(BaronkyCia @ 2009 03 31, 12:03)
Labas mielosios  smile.gif  Turiu tokia nuojauta, gal čia ne šita tema tinkama tai sakyti, bet tikiuos iš jūsų kokio atsakymo sulaukti...  g.gif  Pasimylėjiom su vaikinu prieš dvi savaites , turėjiau susirgti mmm dabar tik, o susirgau iškarto po dviejių dienų po pasimylėjimo, ir kaip keista, kad sirgau mmm tik 3 dienas, kaip niekada trumpai  unsure.gif  ir va per tas dvi savaites net neitariau,kad kažkas negerai ar kas,kad galėčiau pastoti. Aišku, nesisaugojau nei jis nei aš.  doh.gif  Ir va vakar supykino net vėmiau, vakare vėl pykino, jaučiu nuovargi, savy pasunkėjima kažkoki ... Nuo pilvo iki gaktos eina ruda juosta, valgau be saiko  blink.gif  kur niekada ryte nevalgydavau išvis vakare pavalgydavau ir man gerai būdavo. Pradėjiau jausti, kad storėjiu...  verysad.gif  Lakstau dažnai į tualeta, nuotaika keičiasi gan dažnai, esu palikus jautri kasnors kanors pasako akyse ašaros kaupiasi. ir lūpos vakar džiūvo, niekada to nebuo. atrodo  krūtys didėje ir krūtų speneliai nebetokie kokie ankščiau buvo. Kartais jaučiu,kad kažkas su pilvu darosi.  Kaip manot ar galėčiau būti pastojius?

biggrin.gif bet jug zymiai paprasciau nueit i vaistine ir nusipirkt testa doh.gif nesupykit, bet nebe akmens amziui gyvenam kad tiek visokiu spelioniu atliktume, kai kurios tiesa pasakius nevisai su nestumu ir tesusijusios, jei jau is tiesu turit viena vaikeli, tai zinot kaip nestumas nustatomas, tikrai ne is lupu dziuvimo ar rudos juostos (kuri isryskeja ne po dviej savaiciu ir net ne po dvieju menesiu), juo labiau kitu pozymiu, kurie absoliuciai nebudingi 2 sav nestumui...
Ir nuotaika kaip galetu nesikeisti jei dvi savaites ieskot pozymiu liudijanciu nestuma, vietoj 3 minuciu nestumo testo....
Na kazkaip panasiau man cia i 13-16 metu rasytoja butu... vaistineje parduodamas ne tik nestumo testas bet ir prezervtyvai, taigi jei nebereiks pirmosios prekes tai antraj butinai isigykit smile.gif
sekmes smile.gif
Atsakyti
tebūnie tau tik smergt ir kažką galvot apie mažus 13 12m vaikus. Nusipirksiu testa ir viskas bus aišku. Kažin pati kadanors neturėjei tokių abejoioniu. Kai nežinai kas daros ir imi galvot apie blogiausia. Sekmės gyvenime tau, nes tikrai jos prireiks kiek jau supratau. Nelabai supratinga esi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BaronkyCia @ 2009 03 31, 16:16)
tebūnie tau tik smergt ir kažką galvot apie mažus 13 12m vaikus. Nusipirksiu testa ir viskas bus aišku. Kažin pati kadanors neturėjei tokių abejoioniu. Kai nežinai kas daros ir imi galvot apie blogiausia. Sekmės gyvenime tau, nes tikrai jos prireiks kiek jau supratau. Nelabai supratinga esi.  schmoll.gif

o kur gi cia smerkimas cia sveikas protas, nei vieno smerkencio zodzio neparasiau smile.gif Jei mintys apie nestuma yra blogiausia kas gali nutikt, tai apsauga tiesiog butina, naturalu... Kai paciai kiek veluodavosi menstruacijos, tiesiog nusipirkdavau testa, tai zymiai paprasciau, nei SM klausti kitu zmoniu patarimo ar esu nescia... supratingumas cia ne prie ko... Tiesiog visi tie itarimai 2 sav nestumu nepanasus i vaikeli isnesiojusios moters sapmrotavimus, labiau i menka patirti turincios paaugles baimes, taip jau pasirode rolleyes.gif
dekui uz palinkejimus, sekmes prireiks visiems, vieniems nesisaugant nepastot, kitiems pastojus sekmingai isnesiot, ir dar daugelyje gyvenimo atveju.
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes: pasipasakosiu ir as: biggrin.gif Pastojau...vaikiukas laukiamas..laaaabai...tik va neduoda ramybes tie pilvo skausmai ir tepliojimas rudai...Ginekol.paziurejo mums pilvuka..esam ant ribos persileidimo... unsure.gif israse vaistuku duphaston...geriam...bet kolkas pilvuka visvien maudzia..visokos baisios mintis lenda i galva...tikiuosi viskas bus gerai...laiku griebemes..Taip kad jai tik kyla kokstai itarimas..butinai tarkites su savo Gine.. schmoll.gif mano patarimas..Tie pilvo maudimai ir tepliojimas nera gerai bet kokiu atveju unsure.gif Cia mano antras vaikiukas...tai lyginant su pirmuoju...viskas visiskai kitaip is pat pradiu...jauciuosi kaip pirma karta pastojus...Tikiuosi vaistu gerimas neatsilieps vaikiuko vystimuisi? Kaip jus manot, kas gere Duphaston? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(salin @ 2009 04 03, 12:48)
Sveikos busimos ir esamos mamytes: pasipasakosiu ir as: biggrin.gif Pastojau...vaikiukas laukiamas..laaaabai...tik va neduoda ramybes tie pilvo skausmai ir tepliojimas rudai...Ginekol.paziurejo mums pilvuka..esam ant  ribos persileidimo... unsure.gif israse vaistuku duphaston...geriam...bet kolkas pilvuka visvien maudzia..visokos baisios mintis lenda i galva...tikiuosi viskas bus gerai...laiku griebemes..Taip kad jai tik kyla kokstai itarimas..butinai tarkites su savo Gine.. schmoll.gif  mano patarimas..Tie pilvo maudimai ir tepliojimas nera gerai bet kokiu atveju unsure.gif  Cia mano antras vaikiukas...tai lyginant su pirmuoju...viskas visiskai kitaip is pat pradiu...jauciuosi kaip pirma karta pastojus...Tikiuosi vaistu gerimas neatsilieps vaikiuko vystimuisi? Kaip jus manot, kas gere Duphaston? verysad.gif

nesijaudinkit tik, pasistenkit sukaupti kuo daugiau geru minciu ir emociju, visad mastykit pozityviai, tik gerai, jokiu blogu minciu, jei pasitikit savo ginekologe, atsiduuokit jos prieziurai ir tikekit kad viskas bus gerai. Konkreciai situ vaistu as negeriau, bet visa nestuma vartojau Spascuprili o kritiniu metu net ir kazkokius stiprius prieslaikini gimdyma slopinancius vaistus (nebepamenu ju pavadinimo, rodos ne tas, man regis ju jau nebeparduoda) ir mergyte mano yra visiskai sveika, turinti gana stipria imunine sistema, apie jusu vaista galit pasiskaityt va cia http://www.supermama...showtopic=45157 cia mamytes ji gerusios renkasi. tikiu kad jei gydytojai ji skiria ir jis yra leidziamas, patikrintas vadinas kenkti neturi. Lygiai taip pat nuo 4 sav turejau gresianti persileidima, bet isnesiojau savo kiausini iki pat 38 sav. tik labai svarbu jausti savo organizma, labai jautriai reaguoti i kiekviena skausmeli, pilvo tempima, nemalonuma koki, geriau jau 9 men tapti "bais islepusia" negu ignoruoti savo organizmo prasymus prigult ir poto gailetis. Nepaisykit kur esat ir kokia proga, pajuntat nemalonuma ir keliaukit prigult tuoj pat, kojytes auksciau kur kilstelkit ir ramiai ramiai pagulekit, stenkites kuo maziau stovet, seskit bet kur, pakelkit nuo kedziu sedincius, nesidrovekit rupintis savim siuo metu, nes kiti nebutinai zino kaip jauciates jus ir kaips svarbu jums esamu metu prigult ar atsisest mirksiukas.gif
didziausios sekmes ir ramybes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2008 10 19, 22:28)
sveikute, as taip pat pirmos savaites kaip laukiuosi, ir pilvuka man antra diena pucia. krutine issiputusi kaip balionai, kartais ir sona nudiegia, be to kai vaikstau su dzinsais, tai jauciu kaip jie man spaudzia gimda, matyt ji jau kieta darosi  doh.gif

pilva spaudzia ne gimda, o todel kad pilvą pučia... gimdai dar gerokai per anksti dideti ir kieteti.

QUOTE(BaronkyCia @ 2009 03 31, 14:03)
Aišku, nesisaugojau nei jis nei aš.  doh.gif  Ir va vakar supykino net vėmiau, vakare vėl pykino, jaučiu nuovargi, savy pasunkėjima kažkoki ... Nuo pilvo iki gaktos eina ruda juosta, valgau be saiko  blink.gif  kur niekada ryte nevalgydavau išvis vakare pavalgydavau ir man gerai būdavo. Pradėjiau jausti, kad storėjiu...  verysad.gif  Lakstau dažnai į tualeta, nuotaika keičiasi gan dažnai, esu palikus jautri kasnors kanors pasako akyse ašaros kaupiasi. ir lūpos vakar džiūvo, niekada to nebuo. atrodo  krūtys didėje ir krūtų speneliai nebetokie kokie ankščiau buvo. Kartais jaučiu,kad kažkas su pilvu darosi.  Kaip manot ar galėčiau būti pastojius?

testa nusipirkti mažiau nervų kainuoja, negu spelioti SM ar tu laukiesi ar ne ax.gif nors šiaip negro juostai tai tikrai dar per anksti, o šiaip kiti požymiai kaip ir nestuke.gif bet ka čia gali žinoti...
vat aš šiandien pasidariau testa ir teigiamas blink.gif nesitikejau taip greitai... ir jokiu požymių, apart veluojančių mmm nera. nei pykina nors to nebuvo ir su pirmu), nei krutine jautri, pilvas tiesa išsiputes, bet čia tai nebūtinai neštumo požymis... palauksiu kokia savaite ir leksiu pas gine patvirtinimo biggrin.gif

beje su pirmu vaiku irgi nežinodama kad laukiuosi, triukšmingai atšvenčiau kaledas, naujus metus, stipresni gerimai ir t.t. po to gripas - vaistu prudai... ir nieko - mergyte sveikiausia gime... tpfu tpfu tpfu...

ir dabar kai galvojau kad antram vaikui dar tikrai per anskti - pagerdavau vyno ir t.t. ir bum -žinia... vel daugiau nei metai ramaus gyvenimelio biggrin.gif
Atsakyti
sweikos man ir pora sawaiciu..pawargstu kaip suo,maudzia pilva kaip pries mmm...pucia...sleikstuli jauciu...ir iskyras turiu...opilva gali maust?nieko cia?ryt einu reg pas gyd.jaudinuosi bijau..cia ilgai lauktas pirmasis zirniukas thumbup.gif
Atsakyti