Na, jei darytume iš raugintų agurkų, tai ir būtų kaip raugintų agurkų.
O jei rimtai, tai sriubytėje jaučiasi toks švelnus agurkų skonis, bet, kad būtų tiksliai tokia pat, tai ne
QUOTE(georgiana @ 2010 08 02, 21:33)
laikom rusy,labai skani sriuba gaunasi,tikrai rekomenduoju ja pasidaryti
QUOTE(simike @ 2010 08 14, 19:53)
Na, jei darytume iš raugintų agurkų, tai ir būtų kaip raugintų agurkų.
O jei rimtai, tai sriubytėje jaučiasi toks švelnus agurkų skonis, bet, kad būtų tiksliai tokia pat, tai ne 
Nesu valgius zaliu agurkiuku sriubos
Merginos, o gal zinot kaip daryti ta sriuba ziemai su raugintais agurkais, perlinem kruopom, morkom (be bulviu). Buciau labai dekinga
QUOTE(Kristepala @ 2010 08 15, 22:13)
Nesu valgius zaliu agurkiuku sriubos
Bandziau tik su raugintais agurkais ir perlinem kruopom (pasaka, be galo patinka), tai ir pagallvojau, gal cia tas receptas
Merginos, o gal zinot kaip daryti ta sriuba ziemai su raugintais agurkais, perlinem kruopom, morkom (be bulviu). Buciau labai dekinga
Merginos, o gal zinot kaip daryti ta sriuba ziemai su raugintais agurkais, perlinem kruopom, morkom (be bulviu). Buciau labai dekinga
O jus pabandykite su šv. agurkais pasidaryti, labai skani sriuba gaunasi, aš pernai dariau, o tuo labiau, kad tu peraugusių agurkų visada pakankamai yra, o jie kaip tik ir tinka šiai sriubai
O kur galiu rasti recepta sriubos su svieziais agurkais?
Sveikos, gal kuri turit receptuką, kaip reikai užsimarinuoti ukrainietiškus barščius, kaip kėdainių fabriko kad būtu?
Dalinuosi kitoje temoje rastu sriubos receptu
QUOTE(sann @ 2011 08 26, 22:10)
UKRAINIETIŠKI BARŠČIAI ŽIEMAI
Kopūstai, 1 kilogramas
Burokėliai, 1 kilogramas
Paprika, 0,5 kilogramo
Morkos, 0,5 kilogramo
Svogūnai, 0,5 kilogramo
Pomidorai, 1 kilogramas
Druska, 2 šaukštai
Cukrus, 2 šaukštai
Aliejus, 200 gramų
Gaminimas:
Daržuves susmulkinti, viską į puodą su prieskoniais, troškinti 45 min, pamaišant. Karštą masę į stiklainius ir užsukti. Galima daryti ir be paprikos.
Kopūstai, 1 kilogramas
Burokėliai, 1 kilogramas
Paprika, 0,5 kilogramo
Morkos, 0,5 kilogramo
Svogūnai, 0,5 kilogramo
Pomidorai, 1 kilogramas
Druska, 2 šaukštai
Cukrus, 2 šaukštai
Aliejus, 200 gramų
Gaminimas:
Daržuves susmulkinti, viską į puodą su prieskoniais, troškinti 45 min, pamaišant. Karštą masę į stiklainius ir užsukti. Galima daryti ir be paprikos.
QUOTE(šneider @ 2011 08 29, 23:44)
O kokie kopūstai turėtų būti? Ar tiks vasariniai?
QUOTE(saulyte33 @ 2011 08 29, 23:35)
O kokie kopūstai turėtų būti? Ar tiks vasariniai?
Kiek skaičiau "kopūstų " temoje, tai beveik visos deda vasarinius, o kitos net nežino kokius
O dar klausimelis, nu geda, bet paklausiu: burokeliai turi buti virti, ar zalius tarkuoti, arba pjaustyti?
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 30, 20:35)
O dar klausimelis, nu geda, bet paklausiu: burokeliai turi buti virti, ar zalius tarkuoti, arba pjaustyti?
Taip supratau kad žali, nes jei bus virti, tai po 45 minučių troškinimo iš jų tik košė paliks. O ar tarkuoti ar pjaustyti, kiekvienam pagal skonį.
Savaitgalį žadu daryti, žiūrėsim kas gausis.
QUOTE(šneider @ 2011 08 30, 21:53)
Taip supratau kad žali, nes jei bus virti, tai po 45 minučių troškinimo iš jų tik košė paliks. O ar tarkuoti ar pjaustyti, kiekvienam pagal skonį.
Savaitgalį žadu daryti, žiūrėsim kas gausis.
Savaitgalį žadu daryti, žiūrėsim kas gausis.
Aa siandien bandysiu daryti..








