QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 31, 08:26)
Aa siandien bandysiu daryti..
Lauksiu atsiliepimų ir pastebėjimų
 
                
                                    
                 
     
     
                
                                    
                 Bandziau tik su raugintais agurkais ir perlinem kruopom (pasaka, be galo patinka), tai ir pagallvojau, gal cia tas receptas
 Bandziau tik su raugintais agurkais ir perlinem kruopom (pasaka, be galo patinka), tai ir pagallvojau, gal cia tas receptas   
    
 
 Verda tik tiek kiek bulvėms reikia išvirti.
 Verda tik tiek kiek bulvėms reikia išvirti.
                
                                    
                 
                
                                    
                 mases gavosi apie 4 litrus. Sudejau 7 puslitriukus , 1 ta 750 ml, ir dar paragavimui siek tiek liko. Nu manau butu 8 puslitriukams norma. As dar siek tiek ipyliau acto... aij, del visa ko.. ir paprika tik viena dejau, nes uzsilikusi buvo, tai sunaudojau. Viskas lengvai einasi, virimo metu sulciu atsiranda. Viska tarkavau, isskyrus svogunus ir pomidorus. Svogunus pjausciau, pomidorus sumaliau.
 mases gavosi apie 4 litrus. Sudejau 7 puslitriukus , 1 ta 750 ml, ir dar paragavimui siek tiek liko. Nu manau butu 8 puslitriukams norma. As dar siek tiek ipyliau acto... aij, del visa ko.. ir paprika tik viena dejau, nes uzsilikusi buvo, tai sunaudojau. Viskas lengvai einasi, virimo metu sulciu atsiranda. Viska tarkavau, isskyrus svogunus ir pomidorus. Svogunus pjausciau, pomidorus sumaliau.
                
                                    
                 mases gavosi apie 4 litrus. Sudejau 7 puslitriukus , 1 ta 750 ml, ir dar paragavimui siek tiek liko. Nu manau butu 8 puslitriukams norma. As dar siek tiek ipyliau acto... aij, del visa ko.. ir paprika tik viena dejau, nes uzsilikusi buvo, tai sunaudojau. Viskas lengvai einasi, virimo metu sulciu atsiranda. Viska tarkavau, isskyrus svogunus ir pomidorus. Svogunus pjausciau, pomidorus sumaliau.
 mases gavosi apie 4 litrus. Sudejau 7 puslitriukus , 1 ta 750 ml, ir dar paragavimui siek tiek liko. Nu manau butu 8 puslitriukams norma. As dar siek tiek ipyliau acto... aij, del visa ko.. ir paprika tik viena dejau, nes uzsilikusi buvo, tai sunaudojau. Viskas lengvai einasi, virimo metu sulciu atsiranda. Viska tarkavau, isskyrus svogunus ir pomidorus. Svogunus pjausciau, pomidorus sumaliau.
 
                
                    
                        
                                    
                
 Bet jei būtu kruopų daugiau, manau tik skaniau būtu
 Bet jei būtu kruopų daugiau, manau tik skaniau būtu  