Įkraunama...
Įkraunama...

Alpecin šampūnas

QUOTE(fuksė @ 2010 08 02, 21:20)
Pradejau ir as si sampuna naudoti - bus matyt, taciau nepastebejau, kad veltu plaukus.  g.gif Mano sviesinti.

as po 1 buteliuko irgi nebuvau pastebejus biggrin.gif po 2 jau jauciu akivaizdziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 02, 23:28)
as po 1 buteliuko irgi nebuvau pastebejus biggrin.gif  po 2 jau jauciu akivaizdziai smile.gif

o as tikiuos, kad antro nereikes. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 08 03, 19:39)
o as tikiuos, kad antro nereikes.  bigsmile.gif

as 2 naudoju ne del to, kad reikia, o profilaktiskai tongue.gif
Atsakyti
na, as jau radau priemone kuri man padeda nuo tragisko plauku velimosi naudojant Alpecin sampuna. pasidalinsiu savo atradimu ir su jumis, gal kam pades.
plaukus perplaunu vandeniu, tada istepu CUTRIN BIO 2 pazeistiem plaukam kondicionieriumi, tada saknis trenku su alpecin, viska perplaunu vandeniu, o poto dar karta viska su tuo paciu balzamu istepu, palaukiu ir nuplaunu. Poto nusausinus plaukus galiukus su loccitane 5 eteriniu alieju serumu patepu. nu plaukai laaabai lengvai sukuojasi, visiskai nesivelia. 4u.gif
Atsakyti
naudoju gera pusmeti nera taip dar auge plaukai nuo naudojimo kokius 15 cm tai tikrai kad uzaugo esu patenkinta ir niekas neniezti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nightfly @ 2010 08 12, 10:23)
na, as jau radau priemone kuri man padeda nuo tragisko plauku velimosi naudojant Alpecin sampuna. pasidalinsiu savo atradimu ir su jumis, gal kam pades.
plaukus perplaunu vandeniu, tada istepu CUTRIN BIO 2 pazeistiem plaukam kondicionieriumi, tada saknis trenku su alpecin, viska perplaunu vandeniu, o poto dar karta viska su tuo paciu balzamu istepu, palaukiu ir nuplaunu. Poto nusausinus plaukus galiukus su loccitane 5 eteriniu alieju serumu patepu. nu plaukai laaabai lengvai sukuojasi, visiskai nesivelia. 4u.gif

as irgi radau:nebenaudoju alpecin ir viskas super biggrin.gif reik uzsiauginti isaugusius naujus plaukus ir viskas bus ok biggrin.gif
Atsakyti
Prisikaičiusi čia apie Alpecin nusprendžiau jį irgi išbandyti, kad greičiau ataugtų vargšai kirpėjo sugadinti plaukai. Žiūrėsim, koks bus rezultatas. Vakar ploviau su juo galvą, prieš tai dar panaudojau visų išgirtą Dzintars aliejuką, po to- Gliss kur balzamą, plaukai visiškai nesivėlė, dabar minkšti ir labiau blizga.
Atsakyti
Del sausu plauku: ant sampuno buteliuko radau, kad naudoti reikia tepant tik galvos oda, t.y. geriau nemuilinti stipriai plauku.
Naudoju reguliariai, kolkas nieko doro nepastebejau. schmoll.gif
Atsakyti
Kolks tik karta naudojau Alpecin sampuna,tai nepastebejau jokio sausumo smile.gif ziuresiu,kaip bus toliau,bet naudosiu pakaitomis,o ne vien ji.
Atsakyti
nusipirkau ir as ta sampuna, bet kvapas grynai kaip vyrisko sampuno ir kitur parduotuvese raso kad tai vyriskas nors ji man vaistinej rekomendavo unsure.gif
ir i google ivedus ismeta vien tik vyrus prie to sampuno biggrin.gif sakykit kas zinot gal jis tikrai tik vyrams skirtas? unsure.gif
Atsakyti
Paskaiciau ir as uzsimaniau pabandyti si sampuna,nes dabar mano tikslas atsiauginti naturalius plaukus ax.gif
Atsakyti
siandien issiploviau pirmakart tai vos vos issukavau siaubas kazkoks kiek plauku issipesa ne tiek slenka bet kol issukuoji daugiau issipesa nei slenka doh.gif
Atsakyti