Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias šampūnas plaukams

Apklausa: kokį šampūną naudojat? (259 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE (Vilione @ 2004 10 13, 14:03)
As visalaik prekybcentriuose...
Dabar susimasciau: gal ir man reikia kitur pabandyt pirkt???? Bet kur garantij, kad sumokesiu daugiau ir nenusipirksiu tokio pat sh...??? g.gif unsure.gif

Jei pirksi sampuna is kirpyklos, tai gali paprasyti, kad ipiltu to sampuno pabandymui. Gal ne visur taip galima, bet man siule kirpeja pabandyti sampuno 100 g.
Atsakyti
Anksciau buvau prisitaikiusi "Londos" sampuna, kuri pirkdavau Droge. O dabr naudoju Avon sampuna, kuri perku pas kaimyne.
Atsakyti
sudominot mane su taip sampunasi... as turiu silpnybe visokiom paluku prieziuros priemonem, bet visada galvojau kad kokio velnio pirkt is kirpyklos, tik uz varda moki ir tiek... bet matyt visgi nauda yra smile.gif kai kita kart eisiu pas savo mylima kirpeja, butinai jo paprasysiu,kad man ka pasiulytu... biggrin.gif
Atsakyti
O as vaistinej perku. Man Bea rekomendavo Pregaine sampuna, kuris tik vaistinese parduodamas, uz ka busiu jai dekinga visa likusi gyvenima, tai yra, uz sampuno rekomendavima, o ne uz tai, kad ji vaistinese parduoda, tai ji ten ir perku ir esu labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
maciau siandien tarp lvovo ir zalgirio stadiono stoteliu prekes kirpejams. manau kad rasite ten visokiu priemoniu naudojamu kirpyklose.
Atsakyti
O gal zinot kur prekiauja sampunais Nova?
Atsakyti
perku droge,bet tik todėl kad būna nuolaidos.manau jokio skirtumo ar droge ar prekybos centre. g.gif
gal kas žinot kur kaune galima įsigyti kirpyklose naudojamų priemonių,ar kirpyklų kurios parduoda.
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 10 13, 18:40)
O as vaistinej perku. Man Bea rekomendavo Pregaine sampuna, kuris tik vaistinese parduodamas, uz ka busiu jai dekinga visa likusi gyvenima, tai yra, uz sampuno rekomendavima, o ne uz tai, kad ji vaistinese parduoda, tai ji ten ir perku ir esu labai patenkinta biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gerai, kad viska taip nuodugniai isaiskinai biggrin.gif
Atsakyti
prekių kirpykloms galima įsigyti Vokiečių vaistinėje prie Skalsos, taip pat Ožeškienės gatvėje yra specializuota parduotvė, lygtais Svanoriuose prie Žemaičių stotelės kažkokią kosmetiką pardavinėja g.gif dar nebuvau. Taip pat kirpykloje Holivudas neblogos prekės, šiaip kiekvienoje rimtesnėje kirpykloje pardavinėja, tik pastoviems klientams nuolaidas taiko thumbup.gif
Šampūnus perku Avon, Droge, nes ten akcijos, taip pat prekybos centruose, bet tik ne Maximoje, ten visi šampūnai lenkiški sad.gif , dažnai į TomasPhilips užsuku. O visus balzamus ir kaukes perku kirpykloje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bruk: 13 spalio 2004 - 20:05
QUOTE (Noa @ 2004 10 13, 19:40)

Ačiū tau už tavo dėkingumą biggrin.gif
Aš Pregaine irgi perku vaistinėse ir irgi esu baisiai dėkinga, kad jį man kažkas rekomendavo, o aš toliau prirekomendavau biggrin.gif
Atsakyti
Mes naudojam "Avon" sampuna wink.gif
Atsakyti
Tik kirpyklinių prekių parduotuvėse - juose būna ir pilstomų šampūnų thumbup.gif
Atsakyti