Paprastai sampunus perku "Sarmoj", bet kartais, kai ant greicio reikia, tai esu pirkusi ir Maximoj. Gerai, kad mano plaukai geri, tai kazkokiu baisumu nepajutau. Is kirpejos sampunu nebandziau, bet kitokias plauku prieziuros priemones naudoju ir esu labai patenkinta

QUOTE (traliabum @ 2004 10 13, 13:20) |
....nes kai plaukai geri, tai nematau reikalo pirkti brangius sampunus ![]() |
Oi brangioji, blogai mastai !!! Geri laikinai - metai, kiti - bet su tais visais sh........ taip "suesi" plaukus, kad po to tikrai daug vargo turesi!!!!!!

Prieziuros reikia bet kada !!!

Aš ir šampūną ir kaukę plaukams perku pas kirpėją
-ir kokybė
, ir kaina
Dar , tiesa, Avon šampūną 3in1 mėgstu, nes tinka mano plaukams

Dar , tiesa, Avon šampūną 3in1 mėgstu, nes tinka mano plaukams

O gal kuri galit rekomenduot gerą šampūną riebiems plaukams?Mano plaukai ilgi ir labai nesinori jų plaut kas 2-3 dienos.Okirpyklose pas mus nieko nenupirksi,nes gyvenu ne dideliam mieste.Ačiū
hm, o tai kas kiek tu nori plauti
?

as plaunu kas antra diena ir man gerai, visada svarus plaukuciai
o jei reciau tai busciau riebale

Aš plaunu kasdien... Kitaip jaučiuos kažinkokia nenusiprausus iki galo, negaivi. Šiaip nesiriebaluoja mano labai, tiesiog man taip patinka pradėti rytą.
QUOTE (Bruk @ 2004 10 13, 20:02) |
prekių kirpykloms galima įsigyti Vokiečių vaistinėje prie Skalsos, taip pat Ožeškienės gatvėje yra specializuota parduotvė, lygtais Svanoriuose prie Žemaičių stotelės kažkokią kosmetiką pardavinėja ![]() ![]() Šampūnus perku Avon, Droge, nes ten akcijos, taip pat prekybos centruose, bet tik ne Maximoje, ten visi šampūnai lenkiški ![]() ![]() |
ačiū už informaciją

QUOTE (Noa @ 2004 10 13, 18:40) |
O as vaistinej perku. Man Bea rekomendavo Pregaine sampuna, kuris tik vaistinese parduodamas, uz ka busiu jai dekinga visa likusi gyvenima |
Šiandien mačiau vaistinėj tokį šampūną, apie 17lt. kainuoja, o kokiems jis plaukams, kuom jis geras, tingėjau prašyt pardavėjos, kad parodytų

QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 10 14, 09:31) |
Oi brangioji, blogai mastai !!! Geri laikinai - metai, kiti - bet su tais visais sh........ taip "suesi" plaukus, kad po to tikrai daug vargo turesi!!!!!! ![]() Prieziuros reikia bet kada !!! ![]() |
nemanau, kad sampunai plaukus "suest" gali , nebent dazai ir cheminis susukavimas

QUOTE (Bruk @ 2004 10 13, 21:02) |
....Šampūnus perku Avon, Droge, nes ten akcijos, taip pat prekybos centruose, bet tik ne Maximoje, ten visi šampūnai lenkiški ![]() ![]() |
seip Droge ir Maximoj ir kituose PC dauguma sampunu yra tokie patys, ir juos importuoja pvz.tas pats Sanitex, tai gi ir ten ir ten yra lenkisku