Įkraunama...
Įkraunama...

Valgome tik su žaisliuku rankoje

doh.gif tai kad mamytes kaip pripratinam savo mazuosius,taip ir turim doh.gif ir nieko cia nepadarysi verysad.gif norim kaip geriau,iseina kaip visada lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano princui dabar 1.7men duodam bandyt valgyti paciam,nes buvo toks momentas,kad neimdavo sauksto ne i burna ,kol neduodavau jam atskiros jo leksteles ir atskiro saukstelio.tai vienas saukstas is mano lekstes kitas is jo(to paties maistelio),taciau dabar pradejo zaisti ir delioti maista is vienos lekstes i kita arba ant kedutes to padeklo,na o kartais ir i burnyte.
tad kai skubame arba dar kas nors...tai duodu jam kokiu zaislu,daikteliu,kad galeciau greit pamaitinti.ir kazkaip nematau nieko labai blogo..as manau viskam savas laikas,ateis laikas pats valgys,uzmigs,nueis ant puoduko,o va taip greit ne nepastebesim ir i pirma pasimatyma iseis... ax.gif
tad as uz vaikyste su zaisliukais,be nervu ir viskas bus ok thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
ech, nori valgyti patys tokie labai, man ziema ir drabuziu pritruksta smile.gif kosiuoti visi
Atsakyti
nuo pat pradziu kai pradejom valgyti ji niekad ramiai nesededavo doh.gif ,pastoviai turi kuistis kazka veikti, kedutej ir stojasi ir sedasi.is pradziu nervino labai tai prisekdavau su dirzais kedutej bet buvo dar blogiau isvis nebevalge, nenorejo buti suvarzyta.paskui pripratau tai dabar nebeimu i galva rolleyes.gif .pavalgo ir vaiksciodama ir sededama ir zaisdama ax.gif
Atsakyti
o mes jokiais budais nevalgysim jei nebus ko nors ant staliuko, ansciau valgem tik su zaislais o dabar su knygomis ri butinai jas skaito kaip didele....kas bus toliau....
Atsakyti
Nevalgo - vadinasi nenori. Norės - pavalgys be žaislų.
Atsakyti
Valgo tik kėdutėje.Aš irgi duodu ir žaislų ir įrankių (labiausiai šaukštai patinka), žaislus duodu tokius, kur lavinti( sustatyti - sudėlioti). Nematau čia problemos, vaikas lavina priščiukus. Ateis laikas ir noras pačiam valgyti tai ir valgys.
Tai negi jis 15-20 min. susidėjas rankas sėdės ir žiūrės į mama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 03, 15:16)
Nevalgo  - vadinasi nenori. Norės - pavalgys be žaislų.

arba jūs vaikų neturit, arba jums pasisekė cool.gif
Atsakyti
As nuo pradziu nieko nedavaiu,o ir siaip su maistu problemu neturejom, tai pavalgom, pavalgom ir lekiam. biggrin.gif Db jau pati valgyti nori, tai aprengiu "ziursta" su rankovem ir leidziu paciai valgyti. Laiko turiu kokia 15min ir pati pavalgyti ar indus kokius susiplauti. thumbup.gif
Atsakyti
As asmeniskai pati nemegstu tik sedeti ir valgyti, nors ir koks skanus patiekalas bebutu. Visada pasiimu ar zurnala koki, ar knyga, galu gale prie televizoriaus prisedu. Na, jei kompanija salia sedi, tai galiu ir be knygu valgyti. Tai kaip mazam vaikui 20min issedeti ramiai, tik ziojantis? Neisivaizduoju. Ipatingai, kai mano mazoji nepasedi nei poros minuciu vienoje vietoje ramiai. Eina, juda, kruta... Is pradziu snekames, o kai matau, kad jos kantrybe jau senka, tada ir koki zaisliuka duodu. Aisku, ne pilna stala, ne pasirinkti ka nori, o savo nuoziura ir tik viena nedideli. Kol jinai ji varto rankutese, as ir pamaitinu 4u.gif
Atsakyti
Jo, būdavo visko, dar ir dabar pasitaiko.
Atsakyti
Ir mes valgom su zailsiukais, kitaip dazniausiai nieko neiseina. Jei valgom ne namie, apsieinam be jokiu kitu uzsiemimu - matyt uztenka pasidairymo i salis. Net ramiau pasidare pamacius, kad mes ne vieninteliai tokie valgytojai blush2.gif Bet turiu sutikti au anksciau pakomentavusia - jei tikrai isalks, valgys be kaprizu. Tik ar daug mamu turi kantrybes ir jegu vaika alkana laikyti, kol visiskai peralks... Bent jau man taip kol kas neiseina.
Atsakyti